warwolf Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Ez a Post a K.O.M.A-val kapcsolatosan hangzott el néhány hete... (hogy már csak nekik kell kitalálni valamit nevet) ezek szerint én nem vagyok tag? :unsure: Nem Speed, TE NEM vagy tag.Te kakukktojás vagy! :blink: Lüke!! ;) K.O.M.A. $$ szakasz. :lol: EGYSZER LESZ EGY BUBU-m!!! :lol: Az ku..a élet!!! :D És akkor reggeltől estig azt fogom hallgatni, ahogy a full nyitott kipuff rendszerből kiabál, hogy BU-bubububububu!!! ;) 1X majd nekem is.Csak előtte kellene egy Lotto 5-ös, és esk. minden bandatagnak vennék 1t.Akinek kombiban kell, az olyat kapna, de csak és kizárólag WRX STi verziókat vennék.Hátha lenne rá flottakedvezmény.Johnnyé természetesen Dízel lenne......... :P ;) :lol:
Gepard Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Kicsit én is átírtam az avatar alatti részt. :unsure: Kacseró te mikor vagy net közelében? Csak azért mert ha tudnál, akkor kellene hozni nekem olyan kis piros fehér cukor sétapálcát, ami az amerikai karácsonyfákon is szokott lógni. :blink: Meg azt is jó lenne tudni, hogy meddig leszel itthon.
Gepard Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott?
Kacsero Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott? Jah...én is kaptam egy ilyet... ;) ;) :P Csak nem tudtam hova rakni...és nem foglalkoztam vele! :unsure: Kacseró te mikor vagy net közelében? Csak azért mert ha tudnál, akkor kellene hozni nekem olyan kis piros fehér cukor sétapálcát, ami az amerikai karácsonyfákon is szokott lógni. ;) Meg azt is jó lenne tudni, hogy meddig leszel itthon. Most net közelben vagyok... :lol: :lol: Rendben, majd nézek, de írhatsz pü-t is, hogy mennyi kell... B) vagy képet róla, biztos ami biztos... nem láttam még amerikai karácsonyfát :blink: :lol: Most péntek estétől leszek, és kedd délután :D már indulok vissza! Legközelebb meg karácsonytól leszek kb. 2 hétig otthon! :D
Kacsero Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Ilyesmire gondoltam én is... csak senki nem jelezte, hogy... :unsure: Akkor tess átírni... ;) :blink:
Joee Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott? Intézkedem! :unsure: Leállítom asszonyt :blink:
Kacsero Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Intézkedem! :unsure: Leállítom asszonyt :blink: ;) ;) Joee! Sikerült valamit megtudnod, nekem? pls--->pü :P
warwolf Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 :unsure: :blink: Joee! Sikerült valamit megtudnod, nekem? pls--->pü ;) Én láttam egy nagyon korektnek látszó Astra G Caravant, 2003-as, 1.7CDTi, és elég korektül tele volt extrával.Az ára pedig 2.4M volt, ha jól emléxem.Láttál olyan izét, amit nézegettünk anno?
Kacsero Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Én láttam egy nagyon korektnek látszó Astra G Caravant, 2003-as, 1.7CDTi, és elég korektül tele volt extrával.Az ára pedig 2.4M volt, ha jól emléxem. Ez elég korrekt...kecsón láttad? :blink: Láttál olyan izét, amit nézegettünk anno? mit is? :unsure:
berlina Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 1X majd nekem is.Csak előtte kellene egy Lotto 5-ös, és esk. minden bandatagnak vennék 1t.Akinek kombiban kell, az olyat kapna, de csak és kizárólag WRX STi verziókat vennék.Hátha lenne rá flottakedvezmény.Johnnyé természetesen Dízel lenne......... :unsure: :blink: ;) Ém LPG-set kérek kombiban WRX STi-t, kicsit ültetve, Bordót, véknya fehér csíkpárral oldalt. és kampóval, hogy a trélert elbírja.
Gepard Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Harangozó Zoli megszólalt. ;) :unsure: :blink: Csabi ilyenre gondoltam: A mennyiséget nem tudom, szerintem ár függő lesz a dolog.
warwolf Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Ez elég korrekt...kecsón láttad? :blink: mit is? :unsure: Abban az autoker.ben, ami a TESCO-tól visszafelé van, amikor jössz be a városba, jobb kéz felé, és az elsőben.Elég sok jó kis kocsika van ott. Amúgy meg a GSi felnikre gondoltam.Most néztem ugyan őket, de Astráé csak 1 garni van, az is drágán.
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Ém LPG-set kérek kombiban WRX STi-t, kicsit ültetve, Bordót, véknya fehér csíkpárral oldalt. és kampóval, hogy a trélert elbírja. teccik! :unsure:
warwolf Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Ém LPG-set kérek kombiban WRX STi-t, kicsit ültetve, Bordót, véknya fehér csíkpárral oldalt. és kampóval, hogy a trélert elbírja. Akkor nincs mese, vennem kell lottót! :unsure: Egyébként Orsinál megan az első szó, amit használ.Anyukáját hívja úgy, hogy MEME! :blink:
ZAG Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 "Egyébként Orsinál megan az első szó, amit használ.Anyukáját hívja úgy, hogy MEME! " Megan?? Renault-párti?? :unsure: :blink: ;)
Joee Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Joe! Kaptam Spam-et. Feladó: "skodacsaj" <skodacsaj@.......> Nézz már rá a gépére, nem rágcsál-e valami ott? Konzultátlam az asszonnyal, és érdekes a tényállás. Azt mondja, hogy az email címeteket sem tudja, és ebből adódik, hogy nem küldött semmit :unsure: :blink: Szóval nemtom mi van ;)
warwolf Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 "Egyébként Orsinál megan az első szó, amit használ.Anyukáját hívja úgy, hogy MEME! " Megan?? Renault-párti?? :P ;) :lol: Csak nem! :unsure: :blink: ;) Amúgy murvajó az avatarod! ;)
Speed Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Konzultátlam az asszonnyal, és érdekes a tényállás. Azt mondja, hogy az email címeteket sem tudja, és ebből adódik, hogy nem küldött semmit :unsure: :blink: Szóval nemtom mi van ;) Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! ;)
warwolf Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! ;) Legalább magyarázatot kap arra, hogy kikapcsolt gépnél, miért hall éjszaka is csámcsogást! :unsure: :blink: ;)
mackosajt Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! :unsure: Elképzelhető, mert szerintem szokogatta használni kedvesed a gépedet, mert gyorsabb. Én már volt, hogy azt hittem te vagy msn-en, aztán ugye nem te voltál.... szóval.... a csámcsogót tessék kiírtani. :blink:
Gepard Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Szóval nemtom mi van :unsure: Én is nézelődtem, hogy nem-e az én címlistámból származhat a dolog, mert ugye vannak alattomos virnyákok is. Szóval nem sajátgépről néztem az emailt hanem cégesről, és webes eléréssel, ergo a saját gépem listájához onnan nem férhet hozzá vírus, mert nincs fizikai kapcsolat. Persze ettől függetlenül régebben vihette a listát bármi, és bármelyikünk gépéről, amelyiken msn is van.
Joee Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Akkor kezd a saját gépeden Joee! Mert ezek szerint nyilván Tőled indult a dolog! ;) Ne féltsd az én gépem, én sem féltem :blink: A gond az, hogy sem az én outlock címlistámban és sem a a Reniében sincs benne Gepárd és Kacseró. Én sem és Reni sem küldött nekik mostanában semmit az tuti. Október 3-ig vannak meg az elküldött levelek, de abban nincs semmi nekik címezve. Szóval ezt nem értem, hogy hogy kaptak levelet :unsure:
J0hnny Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Én a levelezésemből az olyan levelet,ami első ránézésre nem tetszik azonnal törlöm,ergo no virnyák veszély!
Tom Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Ne féltsd az én gépem, én sem féltem :blink: A gond az, hogy sem az én outlock címlistámban és sem a a Reniében sincs benne Gepárd és Kacseró. Én sem és Reni sem küldött nekik mostanában semmit az tuti. Október 3-ig vannak meg az elküldött levelek, de abban nincs semmi nekik címezve. Szóval ezt nem értem, hogy hogy kaptak levelet :unsure: Van olyan is, amikor letölti a címlistát és onnan kiválaszt egy címet és annak a nevében küldi tovább magát. Tehát simán lehet hogy nem Joee gépe a beteg, sőt...
Kacsero Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Csabi ilyenre gondoltam: http://images.worldofstock.com/slides/PCU1557.jpg A mennyiséget nem tudom, szerintem ár függő lesz a dolog. oké, majd szétnézek.... :unsure: Abban az autoker.ben, ami a TESCO-tól visszafelé van, amikor jössz be a városba, jobb kéz felé, és az elsőben.Elég sok jó kis kocsika van ott. Köszi...majd lehet, hogy 7végén benézgelődök oda is... :P Amúgy meg a GSi felnikre gondoltam.Most néztem ugyan őket, de Astráé csak 1 garni van, az is drágán. Jaja...néztem, de sajnos mindegyiket személyesen lehet átvenni ;) :blink: eddig nem találtam olyat ami kb.100 km-en belül lett volna...az a múltkori is, cirka 560 km-re volt innen... ;)
Recommended Posts