Kacsero Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 J0hnny! Köszi! :unsure: Gyors voltál... :blink:
J0hnny Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Kerítő! :P Egyrészt :blink: ,másrészt ha kecskeméti a srác segíthetünk neki itt is nem? :unsure: K.O.M.A. service segít! ;) (on pillangó street) ;)
warwolf Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Egyrészt :blink: ,másrészt ha kecskeméti a srác segíthetünk neki itt is nem? :unsure: Ezt nemvonta kétségbe senkisenem.De mivan, ha mégsem? ;) Holnap anyukám átveszi a sportszűrőbetétemet.Nem jár v.ki pl. Johnny? ;) Kiskőrös felé?Mert mi csak kb. 2 hét múlva tervezzük a lemenetelt.Addig meg nem bírom ki......... Ha nem, akkor csakazértis le fogok menni érte, de ha áthidalható a dolog, akkor............
J0hnny Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Ezt nemvonta kétségbe senkisenem.De mivan, ha mégsem? :unsure: Holnap anyukám átveszi a sportszűrőbetétemet.Nem jár v.ki pl. Johnny? :blink: Kiskőrös felé?Mert mi csak kb. 2 hét múlva tervezzük a lemenetelt.Addig meg nem bírom ki......... Ha nem, akkor csakazértis le fogok menni érte, de ha áthidalható a dolog, akkor............ Vadkertre tuti megyek a héten még,ha megyek körösre csörizni fogok! ;)
warwolf Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Vadkertre tuti megyek a héten még,ha megyek körösre csörizni fogok! :unsure: Előre is téháiksz............
tomi023 Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 A K.O.M.A. az egyik legjobban felszerelt Opel szerviz :unsure: Van villanyos, van lakatos, van műhelyes, van szállító, van vizes-gázos, van bontós, meg van naon sok okos szakember:)
J0hnny Elküldve November27, 2006 Elküldve November27, 2006 Tomi!Beszéltem az biztosításos emberemmel! :blink: Minden rendben lesz! :unsure: K.O.M.A. Forever! ;)
Gzuci Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Kecsekméti vagy? Nem, szegedi vagyok de szegedi klubot nem láttam. Gza
warwolf Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Nem, szegedi vagyok de szegedi klubot nem láttam. Gza Mantababy, és barátja szegedi, valamint korábban volt egy srác, ő Blackcat nicken futott egy darabig.
Dini Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Üdv! A Harta meg Kecskeméti Szekcio akkor Szeged is lehet az! ona meg egyszerűbb és sokkal gyorsabb kecskemétre érni! :unsure:
Kacsero Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 ....Nem jár v.ki pl. Johnny? :lol: Kiskőrös felé?Mert mi csak kb. 2 hét múlva tervezzük a lemenetelt.Addig meg nem bírom ki......... Wolfi, lehet, hogy "MI" megyünk a 7végén! Mármint TE+Én! :lol: :blink: ;) Vagy mégse? mert mintha úgy emlékeznék, hogy azt beszéltük.... :unsure: A K.O.M.A. az egyik legjobban felszerelt Opel szerviz ;) Van villanyos, van lakatos, van műhelyes, van szállító, van vizes-gázos, van bontós, meg van naon sok okos szakember:) +még 1 DEKOROS! :lol: ;) :P
J0hnny Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 +még 1 DEKOROS! :P :blink: ;) Az meg ki? :unsure: ;)
Kacsero Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Az meg ki? :unsure: :blink: Hát Ő ;) ;) :P
warwolf Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Wolfi, lehet, hogy "MI" megyünk a 7végén! Mármint TE+Én! ;) :blink: ;) Vagy mégse? mert mintha úgy emlékeznék, hogy azt beszéltük.... :unsure: 1M-ben lett meghatározva a limit.Pedig én marketingeltem eleget...........
Kacsero Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 1M-ben lett meghatározva a limit.Pedig én marketingeltem eleget........... jaahhh..na látod, én erről lemaradtam, vagyis nem tudtam... :blink: hát akkor nem megyünk kőrösre... :unsure:
Speed Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Elmentünk sétálni kicsit nagyobbik jányommal, aztán a Jókain igen-igen érdekes motorhangra lettem figyelmes. Bubububububu.Aztán egy fekete Subaru Impreza csőgázon elhúzott kb. 5 autó mellett.Az előzést a Kada Elek vonalában kezdte, és a köv. mittoménmilyen jobbos utcánál be is fejezte.Félelmetes volt még látni is, ahogy az a gép gyorsul.Mikor 2-ből 3ba tolta a váltókart, jól hallható KSHHHH volt.Szal sztem azon még finomítani kell, de a többi kib@szottul rendben volt. ;) EGYSZER LESZ EGY BUBU-m!!! :blink: Az ku..a élet!!! ;) És akkor reggeltől estig azt fogom hallgatni, ahogy a full nyitott kipuff rendszerből kiabál, hogy BU-bubububububu!!! :unsure:
Speed Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Már csak Tomit kell rávenni v.mi m@rhaságra, meg hát a fájós arcú vezíírünket! :blink:Ez a Post a K.O.M.A-val kapcsolatosan hangzott el néhány hete... (hogy már csak nekik kell kitalálni valamit nevet) ezek szerint én nem vagyok tag? :unsure:
J0hnny Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Ez a Post a K.O.M.A-val kapcsolatosan hangzott el néhány hete... (hogy már csak nekik kell kitalálni valamit nevet) ezek szerint én nem vagyok tag? :unsure: Dehogynem! K.O.M.A. Bankára vagy K.O.M.A. pénzügyi részleg vagy bármi amit jónak ítélsz meg! :blink:
Speed Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Dehogynem! K.O.M.A. Bankára vagy K.O.M.A. pénzügyi részleg vagy bármi amit jónak ítélsz meg! :blink: Ilyesmire gondoltam én is... csak senki nem jelezte, hogy... :unsure:
J0hnny Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Ilyesmire gondoltam én is... csak senki nem jelezte, hogy... :unsure: Jaj ne legyél má... TAG VAGY VAZEEE! ;) :blink:
Speed Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Jaj ne legyél má... TAG VAGY VAZEEE! ;) :blink: Te Johnny! Miért van Trabant jel a KOMA logo-ban? :unsure:
J0hnny Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Te Johnny! Miért van Trabant jel a KOMA logo-ban? :unsure: Paintben neház szép grafikát csinálni! :blink:
tomi023 Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Te Johnny! Miért van Trabant jel a KOMA logo-ban? :unsure: A Trabant jel a körbezárt villám az Opel meg kilóg a körből! Az előbbi felsorolásból kihagytam hogy a KOMA-nak van Los Padlos - a is :blink: . . . Majd pénteken megmutaton a kupé tükrében a Trabijelet ;)
Recommended Posts