warwolf Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Siettem csöppet :unsure: előfordul A főnökök már csak ilyenek! :blink:
Speed Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Kitaláltam tegnap, hogy nekem kell K&N sportlégszűrő az Astrához, mert ugye az profi cucc, és hiányzik a kocsi vehemecnciája.Fel is hívtam egy bp.i tuningcéget, ahol forgalmazzák ezt a szűrőt.A fiatalember nagyon készséges volt, de elmondta, hogy rendelést csak faxon, ímélben, vagy pedig SMS! ;) - ben vesznek fel, mert az ilyen telefonhívásos dologgal párszor megjárták. Hát írtam mailt, amiben minden szükséges adatot megadtam, motorkód, évjárat, autó tipusa, miegymás. Kis idővel később jött a telefon, hogy minden okés, de mondjam már meg, hogy ?ccm-es az autóm, mert az kimaradt.Megjegyezném, motorkódot megadtam, amiből az ilyesmi kiderül.......szal kicsit elbizonytalanodtam..... :P :unsure: :lol: ;) Hm... ...írtam nem régen, hogy a Kopaszék nyitnak egy Tuning bolt-ot... amihez már rendelik az árukat és bármit beszereznek... :blink: Valszeg egyszerűbb és gyorsabb lett volna rajtuk keresztül... Na mindegy... ;)
Gepard Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 :unsure: Hm... ...írtam nem régen, hogy a Kopaszék nyitnak egy Tuning bolt-ot... De azt még nem írtad hogy már működik is a dolog.
Speed Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 De azt még nem írtad hogy már működik is a dolog. Nála már akkor is működött, amikor nem volt még cég! :unsure: Ő eddig is beszerzett bármit. Na sebaj.
Gepard Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Na akkor most már ezt is tudjuk, legközelebb odamegyünk.
Speed Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Most, hogy így elnézem a Gepard és az én aláírásom... a Pisti autója 1,4 16V, az enyém 1,8as... vajon az a 4dl-es átlagkülöbség megér + 400 CCM-et? :blink: ;) ;) Érdekes dolog... (bár biztos, hogy erősen használat függő) :unsure:
Speed Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 De azt még nem írtad hogy már működik is a dolog. Ha nem mondtam volna, akkor sorry! :unsure: Mindenesetre már műkszik... bár üzlethelység még nincs... de ez is már csak napok kérdése.
Gepard Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Most, hogy így elnézem a Gepard és az én aláírásom... a Pisti autója 1,4 16V, az enyém 1,8as... vajon az a 4dl-es átlagkülöbség megér + 400 CCM-et? ;) ;) :P Érdekes dolog... (bár biztos, hogy erősen használat függő) :unsure: Mondjuk nálam sokszor van az, hogy hangra autózom. Viszont a kötelezőm csak 15180 ft lesz jövőre egész évre. :blink:
Speed Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Mondjuk nálam sokszor van az, hogy hangra autózom. Viszont a kötelezőm csak 15180 ft lesz jövőre egész évre. :blink: Tudtam, hogy ez lesz a fő érv!! ;) De én még nem vagyok 40 éves Pisti! ;) Egyébként nekem azért sem kell direkt szűrő, mert amikor néhány napig bent volt, akkor állandóan padlóztam! :unsure: Viszont azért egy jó kis kipuff.rendszer elég időszerű lenne lassan! :P
Gepard Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 De én még nem vagyok 40 éves Pisti! ;) Most erre kellene egy fuck smiley. :unsure: Losi igazad volt a pocak bökdöséssel kapcsolatban. :P Kommunikálunk a lányommal. :blink: ;) Ja és én Timim sem élvezi különösebben.
Kacsero Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 De én még nem vagyok 40 éves Pisti! ;) Miér? a Pisti sem annyi... ;) Ha nem mondtam volna, akkor sorry! :P Úgy emléxem, hogy azt mondtad, hogy majd nyitni akarnak egy boltot... :unsure: ;) Szóval...ebből a laikus csak annyit tud levenni, hogy MAJD lesz bolt... szerintem... :blink:
warwolf Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Az enyém az utóbbi időben stabilan 7.2-t produkált.S, csak 200ccm-el kisebb a tiédnél, és kb. soxor ugyanúgy használom.Amúgy olyan 7.6L a a vegyes használat eredménye, és 9.8L a full padló, lámpás gyorsulások, és 130-140km/h-s idiót@ vezetés. Azért nem a Kopasznál rendeltem meg a szűrőt, mert nem ismerem a srácot, csak látásból.Ergo, nem annyira bízom benne. Sok tunigoldalt végignéztem, és csak ennél a cégnél akciózták ezt a fajta szűrőt, ami alapból 15e.ft+a tisztítószett ami 4900ft.Ennél most lényegesen olcsóbb lesz. Hát így............
Kacsero Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 JOhnny,még jó, hogy ezt a hsz.-t tovább írtad, de a bevezető szöveg az teccik :P : Ma reggel engem egy nő készített ki az 52-esen! :unsure: :blink: ;) ;)
warwolf Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 JOhnny,még jó, hogy ezt a hsz.-t tovább írtad, de a bevezető szöveg az teccik ;) : :unsure: :blink: ;) ;) Hozzáírhatta volna, hogy ÓCCSÓJÉ! :P
berlina Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 most tényleg hogy hoztad össze ezt az éves díjat? ilyen fiatal autóra? de tényleg
Gepard Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 most tényleg hogy hoztad össze ezt az éves díjat? Zoli ezt tőlem kérded?
warwolf Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Losi igazad volt a pocak bökdöséssel kapcsolatban. ;) Kommunikálunk a lányommal. :unsure: :blink: Ja és én Timim sem élvezi különösebben. Ugye, hogy jó móka? ;)
Gepard Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 hát igen, teTőőőled Akkor kezdem az elején: először vala a sötétség..... Na komolyan: 1.4-es moci Bonus 10 Hűségkedvezmény (11 éve náluk van biztosításom) Partnerkedvezmény (lakásbiztim is náluk van) Sőt most hívtak, hogyha a kötelező nyugdíjbiztimet is hozzájuk viszem, akkor a lakásbiztosításból elengednek 15%-ot. Ja mindez az Aegonnál van.
warwolf Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Egyébként nekem azért sem kell direkt szűrő, mert amikor néhány napig bent volt, akkor állandóan padlóztam! :unsure: Viszont azért egy jó kis kipuff.rendszer elég időszerű lenne lassan! :blink: Ha megnyitod a kipuffrendszeredet, és nem változtatsz a szívó oldalon, akkor lehet, ezzel a megoldással rontod a motorteljesítményt.De ez csak prájvit vélemény...........
Gepard Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Ugye, hogy jó móka? ;) Timi azt üzeni, hogy akkor a következő gyerekeket nekünk kéne szülni, és akkor majd ők bökdösnek. :unsure: :blink:
berlina Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 nahát ez akkor extrajó alig magasabb az KGFBnél mikor majd veterán lesz a vasad, akkor is B10 maradhatsz....
warwolf Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Timi azt üzeni, hogy akkor a következő gyerekeket nekünk kéne szülni, és akkor majd ők bökdösnek. :unsure: :blink: Rizikós! ;) Nem vállalom! ;)
Udi Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Ha már fogyinál tartunk megtaláltam a 9.2 csúcsfogyasztás okát....lambdaszonda kezdett behalni. Kicseréltem és elindultam a pályán laza 130-as tempoval mire hazaértem 3.8-at evett...igaz nem nyomtam neki és ebben csak 6 km városi forgalom volt. :unsure:
Speed Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Azért nem a Kopasznál rendeltem meg a szűrőt, mert nem ismerem a srácot, csak látásból.Ergo, nem annyira bízom benne. Sok tunigoldalt végignéztem, és csak ennél a cégnél akciózták ezt a fajta szűrőt, ami alapból 15e.ft+a tisztítószett ami 4900ft.Ennél most lényegesen olcsóbb lesz. Hát így............Én kezeskedem érte! Nem hallottam még olyan emberről, akit átvert volna. Egyébként én elég jól ismerem, elég jóban vagyunk! És én vagyok a Bankára! :P De komolyra fordítva tényleg egy korrekt és megbízható srác! (bárkit kérdezel, nem fogsz mást hallani róla) Bonus 10 Mondom én, hogy 40!!! :blink: ;) ;) Ha megnyitod a kipuffrendszeredet, és nem változtatsz a szívó oldalon, akkor lehet, ezzel a megoldással rontod a motorteljesítményt.De ez csak prájvit vélemény...........A szívó oldalnál a "lélegeztetésre" gondolsz, vagy szívósorra? A lélegeztetésén szándékozom javítani! (bár a légtömegmérőmet féltem! :unsure: )
Recommended Posts