warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Siettem csöppet :unsure: előfordul A főnökök már csak ilyenek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Kitaláltam tegnap, hogy nekem kell K&N sportlégszűrő az Astrához, mert ugye az profi cucc, és hiányzik a kocsi vehemecnciája.Fel is hívtam egy bp.i tuningcéget, ahol forgalmazzák ezt a szűrőt.A fiatalember nagyon készséges volt, de elmondta, hogy rendelést csak faxon, ímélben, vagy pedig SMS! ;) - ben vesznek fel, mert az ilyen telefonhívásos dologgal párszor megjárták. Hát írtam mailt, amiben minden szükséges adatot megadtam, motorkód, évjárat, autó tipusa, miegymás. Kis idővel később jött a telefon, hogy minden okés, de mondjam már meg, hogy ?ccm-es az autóm, mert az kimaradt.Megjegyezném, motorkódot megadtam, amiből az ilyesmi kiderül.......szal kicsit elbizonytalanodtam..... :P :unsure: :lol: ;) Hm... ...írtam nem régen, hogy a Kopaszék nyitnak egy Tuning bolt-ot... amihez már rendelik az árukat és bármit beszereznek... :blink: Valszeg egyszerűbb és gyorsabb lett volna rajtuk keresztül... Na mindegy... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 :unsure: Hm... ...írtam nem régen, hogy a Kopaszék nyitnak egy Tuning bolt-ot... De azt még nem írtad hogy már működik is a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 De azt még nem írtad hogy már működik is a dolog. Nála már akkor is működött, amikor nem volt még cég! :unsure: Ő eddig is beszerzett bármit. Na sebaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Na akkor most már ezt is tudjuk, legközelebb odamegyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Most, hogy így elnézem a Gepard és az én aláírásom... a Pisti autója 1,4 16V, az enyém 1,8as... vajon az a 4dl-es átlagkülöbség megér + 400 CCM-et? :blink: ;) ;) Érdekes dolog... (bár biztos, hogy erősen használat függő) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 De azt még nem írtad hogy már működik is a dolog. Ha nem mondtam volna, akkor sorry! :unsure: Mindenesetre már műkszik... bár üzlethelység még nincs... de ez is már csak napok kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Most, hogy így elnézem a Gepard és az én aláírásom... a Pisti autója 1,4 16V, az enyém 1,8as... vajon az a 4dl-es átlagkülöbség megér + 400 CCM-et? ;) ;) :P Érdekes dolog... (bár biztos, hogy erősen használat függő) :unsure: Mondjuk nálam sokszor van az, hogy hangra autózom. Viszont a kötelezőm csak 15180 ft lesz jövőre egész évre. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Mondjuk nálam sokszor van az, hogy hangra autózom. Viszont a kötelezőm csak 15180 ft lesz jövőre egész évre. :blink: Tudtam, hogy ez lesz a fő érv!! ;) De én még nem vagyok 40 éves Pisti! ;) Egyébként nekem azért sem kell direkt szűrő, mert amikor néhány napig bent volt, akkor állandóan padlóztam! :unsure: Viszont azért egy jó kis kipuff.rendszer elég időszerű lenne lassan! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 De én még nem vagyok 40 éves Pisti! ;) Most erre kellene egy fuck smiley. :unsure: Losi igazad volt a pocak bökdöséssel kapcsolatban. :P Kommunikálunk a lányommal. :blink: ;) Ja és én Timim sem élvezi különösebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 De én még nem vagyok 40 éves Pisti! ;) Miér? a Pisti sem annyi... ;) Ha nem mondtam volna, akkor sorry! :P Úgy emléxem, hogy azt mondtad, hogy majd nyitni akarnak egy boltot... :unsure: ;) Szóval...ebből a laikus csak annyit tud levenni, hogy MAJD lesz bolt... szerintem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Az enyém az utóbbi időben stabilan 7.2-t produkált.S, csak 200ccm-el kisebb a tiédnél, és kb. soxor ugyanúgy használom.Amúgy olyan 7.6L a a vegyes használat eredménye, és 9.8L a full padló, lámpás gyorsulások, és 130-140km/h-s idiót@ vezetés. Azért nem a Kopasznál rendeltem meg a szűrőt, mert nem ismerem a srácot, csak látásból.Ergo, nem annyira bízom benne. Sok tunigoldalt végignéztem, és csak ennél a cégnél akciózták ezt a fajta szűrőt, ami alapból 15e.ft+a tisztítószett ami 4900ft.Ennél most lényegesen olcsóbb lesz. Hát így............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 JOhnny,még jó, hogy ezt a hsz.-t tovább írtad, de a bevezető szöveg az teccik :P : Ma reggel engem egy nő készített ki az 52-esen! :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 JOhnny,még jó, hogy ezt a hsz.-t tovább írtad, de a bevezető szöveg az teccik ;) : :unsure: :blink: ;) ;) Hozzáírhatta volna, hogy ÓCCSÓJÉ! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 most tényleg hogy hoztad össze ezt az éves díjat? ilyen fiatal autóra? de tényleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 most tényleg hogy hoztad össze ezt az éves díjat? Zoli ezt tőlem kérded? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 hát igen, teTőőőled Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Losi igazad volt a pocak bökdöséssel kapcsolatban. ;) Kommunikálunk a lányommal. :unsure: :blink: Ja és én Timim sem élvezi különösebben. Ugye, hogy jó móka? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 hát igen, teTőőőled Akkor kezdem az elején: először vala a sötétség..... Na komolyan: 1.4-es moci Bonus 10 Hűségkedvezmény (11 éve náluk van biztosításom) Partnerkedvezmény (lakásbiztim is náluk van) Sőt most hívtak, hogyha a kötelező nyugdíjbiztimet is hozzájuk viszem, akkor a lakásbiztosításból elengednek 15%-ot. Ja mindez az Aegonnál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Egyébként nekem azért sem kell direkt szűrő, mert amikor néhány napig bent volt, akkor állandóan padlóztam! :unsure: Viszont azért egy jó kis kipuff.rendszer elég időszerű lenne lassan! :blink: Ha megnyitod a kipuffrendszeredet, és nem változtatsz a szívó oldalon, akkor lehet, ezzel a megoldással rontod a motorteljesítményt.De ez csak prájvit vélemény........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Ugye, hogy jó móka? ;) Timi azt üzeni, hogy akkor a következő gyerekeket nekünk kéne szülni, és akkor majd ők bökdösnek. :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 nahát ez akkor extrajó alig magasabb az KGFBnél mikor majd veterán lesz a vasad, akkor is B10 maradhatsz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Timi azt üzeni, hogy akkor a következő gyerekeket nekünk kéne szülni, és akkor majd ők bökdösnek. :unsure: :blink: Rizikós! ;) Nem vállalom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Ha már fogyinál tartunk megtaláltam a 9.2 csúcsfogyasztás okát....lambdaszonda kezdett behalni. Kicseréltem és elindultam a pályán laza 130-as tempoval mire hazaértem 3.8-at evett...igaz nem nyomtam neki és ebben csak 6 km városi forgalom volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Azért nem a Kopasznál rendeltem meg a szűrőt, mert nem ismerem a srácot, csak látásból.Ergo, nem annyira bízom benne. Sok tunigoldalt végignéztem, és csak ennél a cégnél akciózták ezt a fajta szűrőt, ami alapból 15e.ft+a tisztítószett ami 4900ft.Ennél most lényegesen olcsóbb lesz. Hát így............Én kezeskedem érte! Nem hallottam még olyan emberről, akit átvert volna. Egyébként én elég jól ismerem, elég jóban vagyunk! És én vagyok a Bankára! :P De komolyra fordítva tényleg egy korrekt és megbízható srác! (bárkit kérdezel, nem fogsz mást hallani róla) Bonus 10 Mondom én, hogy 40!!! :blink: ;) ;) Ha megnyitod a kipuffrendszeredet, és nem változtatsz a szívó oldalon, akkor lehet, ezzel a megoldással rontod a motorteljesítményt.De ez csak prájvit vélemény...........A szívó oldalnál a "lélegeztetésre" gondolsz, vagy szívósorra? A lélegeztetésén szándékozom javítani! (bár a légtömegmérőmet féltem! :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts