mackosajt Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Igen, már nálam van a kérdéses cucc. Lehet, hogy be is szerelem szombatig. :unsure: na azt megnézném! :blink: ui: Udi is küldene valamit... meg Joee is! ;)
Gepard Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Kacseró a KOMA szállítója. :unsure: Én csak megbízott vagyok jelen esetben, de persze elviszem. :blink:
warwolf Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 na azt megnézném! ;) ui: Udi is küldene valamit... meg Joee is! :P Mi ez?V.mi jótékonysági egybesülés??? :unsure: :blink: Itt mindennek ára van kéremszépen! :lol: ;) Ez egy ilyen hely............. ;)
mackosajt Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Kedves KOMA! Ez már le van vajazva! ;) de ha kell még valami, majd szólok! :unsure: :blink: ;)
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Kacseró a KOMA szállítója. :unsure: Én csak a KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÓ vagyok... :blink: ;) ;)
tomi023 Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Sziszi bocsi a mai forgalmi afférért de nem szoktam meg, hogy csak így felelőtlenül kikanyarodnak elém, ismerős is volt a kocsi de nem a szép szőke lány vezette... Mi is a link a Beához?
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Hoppá! :blink: öööö...izé... ;) ez kinek is az ótója? mert látom, hogy szekciós, de ha jól emléxem, akkor nem Paja Cartársé, mert az övé sötétzöld...de akkor kié? BITTEDANKE segítsetek... :unsure: csak mert én meg pont ilyenbe gondolkodom... ;)
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Hagalex Köszi Laci! Akkor azért nem ismerős az ótó, mert én Őt nem ismerem személyesen, csak hallásból... :blink: HÁT... ha még meg lesz a jármű,amikor megyek haza, akkor lehet, hogy majd megkeresem. a remény hal meg utoljára... ;) :unsure:
warwolf Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Köszi Laci! Akkor azért nem ismerős az ótó, mert én Őt nem ismerem személyesen, csak hallásból... ;) HÁT... ha még meg lesz a jármű,amikor megyek haza, akkor lehet, hogy majd megkeresem. a remény hal meg utoljára... :P :unsure: Egynek bizti jó, mert Haga nem az a száguldozós fajta, sztem nem tette tönkre a Caravant.Legalább is amíg aktív klubtag volt, nem volt a géppel különösebb probléma......... Amúgy van-e v.mi hír a kinézett felnikről? ;) Beszeltem Szasza-val is meg Zsoltival is V.mmi eredmény?Ráférne arra a Corsára egy újászületés! :blink:
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Egynek bizti jó, mert Haga nem az a száguldozós fajta, sztem nem tette tönkre a Caravant.Legalább is amíg aktív klubtag volt, nem volt a géppel különösebb probléma......... Köszi Wolfi... ;) Amúgy van-e v.mi hír a kinézett felnikről? ;) A felniken rajta tartom a szemem, de még várok, mert még van 4 nap addig, és nem akarnám felverni az árat... :P De ha jól értelmeztem a pü.-det, akkor Téged csak 4db érdekel...mert az egyik licit, csak 2 db.-os :lol: V.mmi eredmény?Ráférne arra a Corsára egy újászületés! :blink: Ezzel a projektel még nem tudtam érdemben foglalkozni, de nincs elfelejtve... :unsure: ;)
warwolf Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Köszi Wolfi... :blink: A felniken rajta tartom a szemem, de még várok, mert még van 4 nap addig, és nem akarnám felverni az árat... :unsure: De ha jól értelmeztem a pü.-det, akkor Téged csak 4db érdekel...mert az egyik licit, csak 2 db.-os ;) Ez így igaz.Csak a 4db-os kivitel érdekel. Amúgy meg lehet, hogy Szasza Corsáját életre tudják kelteni.Mohácson, és egy Calibraklubbos ember segítségével.......... De ez még nem 100%..................
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Na most beindult az agyamban a CARAVÁN projekt... :blink: jó lenne ha a kivitelezés is sikerülne... ;) Remélem mire hazamenek, még aktuális lesz Hagáéknál..... Ez így igaz.Csak a 4db-os kivitel érdekel. Amúgy meg lehet, hogy Szasza Corsáját életre tudják kelteni.Mohácson, és egy Calibraklubbos ember segítségével.......... De ez még nem 100%.................. Rendben... ;) Akkor csak a 4db-os cuccra figyelek :unsure:
warwolf Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Na most beindult az agyamban a CARAVÁN projekt... :blink: jó lenne ha a kivitelezés is sikerülne... ;) Remélem mire hazamenek, még aktuális lesz Hagáéknál..... Ki tudja?Széép ótó, és Diesel, meg Caravan, szal bármi lehet.Ja, meg az ára is baráti, hiszen ezek a gépek sztem drágábbak szoktak lenni Rendben... ;) Akkor csak a 4db-os cuccra figyelek :unsure: Oks.Írj, ha fejlemény van.........
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Ki tudja?Széép ótó, és Diesel, meg Caravan, szal bármi lehet.Ja, meg az ára is baráti, hiszen ezek a gépek sztem drágábbak szoktak lenni Hát épp ez az ami miatt gondolkodóba estem, de nagyon... ;) csak mennék már haza.... :blink: Főleg, hogy még Ti, ismeritek is az autót, meg a gazdáját.. ;) És ha összejön, akkor tényleg lehet majd cuccolni--->KOMA TRANS :unsure:
warwolf Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Hát épp ez az ami miatt gondolkodóba estem, de nagyon... ;) csak mennék már haza.... ;) Főleg, hogy még Ti, ismeritek is az autót, meg a gazdáját.. ;) És ha összejön, akkor tényleg lehet majd cuccolni--->KOMA TRANS :blink: De mi lesz az 1.0-val? :unsure: :P
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 De mi lesz az 1.0-val? :blink: ;) Sajnos akkor megy a háztól... ;) De valamit -valamiért.. :unsure:
warwolf Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Sajnos akkor megy a háztól... :blink: De valamit -valamiért.. :unsure: Értem.Hát tuti, hogy gyorsban lesz gazdája.Még akkor is, ha leszedsz róla minden tuningot.Kipuff/felnik/villamoscsengő! ;) Ha priviben tolnál árat, akkor lehet, hogy tudnék rá embert.Unokahugim éppen autót keres.S, ez egy jó alternatíva lehetne...............
J0hnny Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Sajnos akkor megy a háztól... ;) De valamit -valamiért.. :unsure: Traktorod lesz? :blink: Rájöttél végül is,hogy csak jobb ez hosszútávokra! ;)
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Értem.Hát tuti, hogy gyorsban lesz gazdája.Még akkor is, ha leszedsz róla minden tuningot.Kipuff/felnik/villamoscsengő! :lol: Ha priviben tolnál árat, akkor lehet, hogy tudnék rá embert.Unokahugim éppen autót keres.S, ez egy jó alternatíva lehetne............... Nos, asszem kipuff. maradni fog rajta,a felnit, meg majd még meglátom, hogy kell-e majd a vevőnek... DE a CSENGŐT NEM ADOM!!!! :unsure: :blink: De komolyra fordítva, még nem gondolkoztam az árán, majd csak akkor, ha a Caraván projekt összejön... :lol: De megy azért 1 pü. :D Traktorod lesz? ;) nem traktor ---> olajkályha ;) :P traktorja a kollegámnak van, aki most vett 1 Seat Otronbát, 1.4 ,3 hengerrel ;) :lol: Rájöttél végül is,hogy csak jobb ez hosszútávokra! :D Erre én már rég rájöttem, csak még eddig nem volt komoly az elhatározás...talán majd most B)
warwolf Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Nos, asszem kipuff. maradni fog rajta,a felnit, meg majd még meglátom, hogy kell-e majd a vevőnek... DE a CSENGŐT NEM ADOM!!!! :unsure: :blink: De komolyra fordítva, még nem gondolkoztam az árán, majd csak akkor, ha a Caraván projekt összejön... ;) Oks.Akkor majd jelzed, ha okés a pálya.
Kacsero Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 Oks.Akkor majd jelzed, ha okés a pálya. Jeleztem, ment a pü! ;) :unsure: :blink:
J0hnny Elküldve November22, 2006 Elküldve November22, 2006 MIféle csengőt emlegettek ti itt? Hamar megöregszel... :unsure:
Recommended Posts