tomi023 Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Azmegkijaráák! :unsure: :blink: ;) én Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 én Ez most az újdonság varázsával hatott.Még sosenem hallottam! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Ez most az újdonság varázsával hatott.Még sosenem hallottam! ;) Majd elmésljük miért is ez a neve,de akárhányszor eszembejut elröhögöm magam! :unsure: Tegnap dolgozó lány nagy buli volt A38-on!Top 5-ben benne van számomra! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Don J0hnny! Jelentem leszedtem a tetőkárpitot és eltávolítottam róla a maradványokat, csináltam pár képet a munkafolyamatokról. :blink: Két célszerszámot használtam egy kidobásra itélt nokedli szaggatót és egy porszívót. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Don J0hnny! Jelentem leszedtem a tetőkárpitot és eltávolítottam róla a maradványokat, csináltam pár képet a munkafolyamatokról. :blink: Két célszerszámot használtam egy kidobásra itélt nokedli szaggatót és egy porszívót. :unsure: A héten megszerzem a ragasztót és szombaton Tominál megcsinálhatjuk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Ilyen ez a Bea lány! ;) Majd rászolók már,hogy ilyen hidegben zárja be a húsboltot! :blink: Általános suliban pedig elég kis visszahuzódó csajszi volt,kb. mint a csaj nem jár egyedülben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Általános suliban pedig elég kis visszahuzódó csajszi volt,kb. mint a csaj nem jár egyedülben... :unsure: Most is olyannak látszik,de valahogy eltudom képzelni egy bőrkorbáccsal a kezében! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Most is olyannak látszik,de valahogy eltudom képzelni egy bőrkorbáccsal a kezében! :unsure: báránybőrbe bújt vadállat? hmmm.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Most is olyannak látszik,de valahogy eltudom képzelni egy bőrkorbáccsal a kezében! :unsure: Tudod Johnny, alamuszi nyuszi, nagyot ugrik! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Ezt mondom én is! :blink: "Mond a nevem férfiállat" tipus lehet titokban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Ezt mondom én is! :P "Mond a nevem férfiállat" tipus lehet titokban! :unsure: És egyszer, a zenetáborban, feldugt@am magamnak a furulyámat.............. :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Ezt mondom én is! ;) "Mond a nevem férfiállat" tipus lehet titokban! :unsure: Michelle!... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Michelle!... :unsure: :blink: ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Azért megnézném,ahogy Bea azt mondja: "Mikor megyünk dugni,mert már nagyon viszket a nunim!" :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Azért megnézném,ahogy Bea azt mondja: "Mikor megyünk dugni,mert már nagyon viszket a nunim!" :blink: ;) ;) az elhangzottak alapján lehet volna erre pár jelentkező! :P ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 az elhangzottak alapján lehet volna erre pár jelentkező! :blink: ;) :unsure: Szerintem te sem löknéd le az ágyról! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Szerintem te sem löknéd le az ágyról! :unsure: helyzettől függ! :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 helyzettől függ! :unsure: :blink: ;) Helyzet.........az van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Helyzet.........az van! :unsure: praktikum és kényelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 praktikum és kényelem... Vectrában hátsóülésen? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Vectrában hátsóülésen? :unsure: háát... inkább máshun. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Johnny felhívta figyelmem Erre a linkre.Itt a fentebb kitárgyalt hölgy munkái, hobbia látható. Asszem át kell értékelnem jónéhány dolgot, amit rosszul ítéltem meg elsőre. :blink: Ez nem egy átlagos lány......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Hoppá! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Hoppá! :unsure: Nyilván bejön a zafira projekt............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November20, 2006 Megoszt Elküldve November20, 2006 Tulajdonképp nagyon nem vagyok mérges, mert kb 2 éve nem veszek parkolójegyet, csak ott ahol nem lehet kikerülni. (malom) Ennyi meg belefér. Ezzel en is igy vagyok, de egyszer mar bebuktam, ketszer viszont epp nezegettek mire vegeztem :blink: Srácok! Ezúton jelzem, hogy pénteken leadásra kerül a Free Street Tuning Bt. alapító dokumentációja a cégbíróságon Kecskeméten! ;) Kopasz barátom Tuning boltot nyit! Már van szerződése, kapcsolata egy rakás tuning céggel. Szóval lesz alapanyag bőven! ;) Végre lesz egy rendes bolt Kecskeméten, ahonnan bármi beszerezhető! :P (majd igyekszem intézni valami Opel Club-os kedvezményt! ;)) Vegre ilyen is lesz kecson, csak ne legyenek horrorisztikus arak :unsure: Demó szerint kisteljesítményhez is elkél a jó futómű és februárban neki is kezdek a felújításhoz,szal addigra kész lesz az első(felső) és a hátsó(alsó) merevítés. A jo futomu a gatlaoknal kezdodik, azt is cserelsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts