Gepard Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Hát nekem nem tetszik a drága. :unsure: Wolfi! Holnap én is megyek melózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Wolfi! Holnap én is megyek melózni. Míj gyorsan meggyógyult a beteg... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Wolfi! Holnap én is megyek melózni. Azért csak óvatosan, tudod, hogy más is odaférjen... ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Vannak dolgok amelyek szükségessé teszik a jelenlétem. És persze majd óvatosan fogok neki a munkának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Hát nekem nem tetszik a drága. :P Wolfi! Holnap én is megyek melózni. Én a helyedben még pihentetnék!Amúgy ma úgy rárohantam a harcibrokira melóilag mint mostanában soha.........szép nagy dudli volt az egész nap after........... :unsure: Azért csak óvatosan, tudod, hogy más is odaférjen... ;) :blink: ;) Énj odaszoktam pl. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 vótam a méhben van síínem. pont egy 20centis normál nyomtáv, előző életében is üllő volt. hát 100 Ft kilója!!! meg voltak ilyen 80centis idomvasak is ipari hulladékból, rozsdamntesen, meg finomlemez rozsdamentesen, szintén százért, majd még vissza kell menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 meg útközben hazafelé rájöttem hogycsinálok zömítőeinrichtungot. kör keresztmetszetű tömörfémet hosszában milis tárcsával bevágok és simatalpú kalapáccsal ütve a lemezt máris tömörödik és perdül... azért remélem a gyakorlatban beválik vagy nem muszáj köridom, lehet egyenes felület is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Zoli, remélhetőleg gyakorlatban is sikerül kivitelezned. Ja mellékesen az előbb, fogmosás közben kiesett a 3 közül az egyik varrat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Zoli, remélhetőleg gyakorlatban is sikerül kivitelezned. Ja mellékesen az előbb, fogmosás közben kiesett a 3 közül az egyik varrat. Mossad még, aztán megúszod a pénteket! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Viccen kívül azt mondta a doki,amikor kiengedett a kórházból, hogy a fogkefével mosogassam a sebet. Kérdeztem: a frissen varrottat? Azt mondta igen ha nem akarok másnap visszamenni. Szal volt pár kellemes percem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Voltam ma LINGVIN-ben fülhal.ót venni.A hölgyike szolgált ki.Konkrétan ki voltak rakva a cickói, aztán szószerint qvanehéz volt a szemébe nézni.Mondjuk nem is akartam! ;) De édes kis dudák voltak......... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Voltam ma LINGVIN-ben fülhal.ót venni.A hölgyike szolgált ki.Konkrétan ki voltak rakva a cickói, aztán szószerint qvanehéz volt a szemébe nézni.Mondjuk nem is akartam! ;) De édes kis dudák voltak......... :unsure: :blink: Ilyen ez a Bea lány! :P Majd rászolók már,hogy ilyen hidegben zárja be a húsboltot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Ilyen ez a Bea lány! :blink: Majd rászolók már,hogy ilyen hidegben zárja be a húsboltot! :unsure: lecsúszott a slicced? nem inkább a tejcsárdát akartad volt említeni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Egy bögrével a jobbikból! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Egy bögrével a jobbikból! :unsure: a balt se hanyagold. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 a balt se hanyagold. ;) Akkor igyunk wzze! :blink: Kár, hogy mostanában nem kell bemennem semmiért........ :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Na miva'! :blink: Kihalt az egész banda?sehol egy hozzászólás? ;) Én nemrégen jöttem fel az udvarról, a Flórával labdáztunk egy jót.1 szál pólóban.Nagyon durva ez a novemberi tavasz! :unsure: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Ilyen ez a Bea lány! ;) Majd rászolók már,hogy ilyen hidegben zárja be a húsboltot! :unsure: Nehogyd már rászólj Beusra!!! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Nehogyd már rászólj Beusra!!! :unsure: ;) Vazee nem igaz!Megint kint ragadtam Gabiéknál! :blink: Kimentünk egy ismerősömmel,mert neki kopog a mocija a fordban.Gabiék megnézték,majd csinálják neki.Este 6-ra értünk ki,most értem haza! ;) Story-zás ezerrel! ;) Már nem kicsit nézhetnek hülyének! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Tegnap kaptam iwiw-en értesítőt, miszerint engem ismer a szusi klub... :blink: :P Lehet, hogy kellene felraknom képet az ótóm hátuljáról?.... :unsure: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Hát ez jó!!! Lehet, hogy "megjelöltek", mert látták! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Vazee nem igaz!Megint kint ragadtam Gabiéknál! :unsure: Kimentünk egy ismerősömmel,mert neki kopog a mocija a fordban.Gabiék megnézték,majd csinálják neki.Este 6-ra értünk ki,most értem haza! :blink: Story-zás ezerrel! ;) Már nem kicsit nézhetnek hülyének! ;) Az szep vazze!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Őszike hol van? :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Őszike hol van? ;) ;) :P Azmegkijaráák! :unsure: ;) :lol: Ma visszamentem Kecsóra kicsit melózni, aztán Ágasegyháza után egy furcsán, az út szélén álló Ducatóra lettem figyelmes.Elakadásjelzőzött.Eddig még okés is lenne, de nem voltak kerekei elöl, ellenben tisztán látszott, hogy odáig bizony azok nélkül jutott el.Kb. addig tartottak a nyomok, amíg oda nem érünk az első Ballószögbe vezető bekötőúthoz.Szal nem kis produkció lehetett kerekek nélkül odáig eljutni. :blink: Aztán visszafelé egy talicska brazil szögelte a gépet.Inkább oda sem néztem.De azért jóót röhögtem. Nagytudományúak bázz! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 az volt a gond tegnap este, mint kiderült, hogy a szívató egyik rudazatából rosszat tettem be tegnap. csak fölkaptam egy ugyanolyat a karbisdobozból, és ment. csakhogy ez a rudazat hosszabb volt mint kell az enyémbe, meleg motornál nem jelentkezett az indítási nehézség. ma visszacsere és minden ok gyújtás se pofázik be, egyenletesen dörmög 3 hónapja nem nyúltam hozzá... a kerekek is laposak voltak... ja: blitz óta meg se mostam... lehet, h tavaszig se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts