warwolf Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Közben olvastam Ezt a cikket, és jót röhögtem magamban.Ki lesz az, aki majd ezek ellen tanuskodik?Mert ha megteszi, akkor iszonyú sanyarú sorsa lesz, amíg bent tartózkodik eme intézmény falai között............szerintem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Az meg minek neked ? Annyi értelme van neki, mintha én vennék egy Subaru turbo-t! --> nem tudnám semmire használni, de elmondhatnám, hogy nekem van! Hát így van ezzel Johhny is! ;) Toronymervítő! ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Annyi értelme van neki, mintha én vennék egy Subaru turbo-t! --> nem tudnám semmire használni, de elmondhatnám, hogy nekem van! Jaham! :blink: Kivi lennék, hogy képes lennél-e vele normálisan közlekedni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Kisit kimozdultam a zirodából némi ügyintézés céljából, és hát ögenögen hűss van odakünnnn!Brrrrrr.......... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Látnod kellene azt az Pappnét! :P Az lehet, ha Te mondod! :unsure: :blink: De a Papp lányát meg én ismerem.... ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 De a Papp lányát meg én ismerem.... :lol: ;) :unsure: :blink: ;) ;) Perverz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 :blink: ;) ;) Perverz! :P :unsure: most mié??? ;) :lol: :lol: 26 éves... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Annyi értelme van neki, mintha én vennék egy Subaru turbo-t! --> nem tudnám semmire használni, de elmondhatnám, hogy nekem van! Hát így van ezzel Johhny is! ;) Toronymervítő! :P ;) ;) No comment! :unsure: Hozod a fantasztikus formád megint! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 :blink: most mié??? ;) ;) :P 26 éves... :lol: Teljesen ideális! :lol: :lol: :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Jaham! ;) Kivi lennék, hogy képes lennél-e vele normálisan közlekedni :unsure: Én nem tudnék kezdeni vele semmit! :blink: (legalábbis erre próbáltam utalni) Max fel tudnám rakni a polcra! ;) (egy megfelelő szakember valszeg rá tudná fabrikálni a gépre... :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Én nem tudnék kezdeni vele semmit! ;) (legalábbis erre próbáltam utalni) Max fel tudnám rakni a polcra! ;) (egy megfelelő szakember valszeg rá tudná fabrikálni a gépre... :P) Én most pl. egy Subaru Impreza WRX STi-re gondoltam, nem pedig egy K22-es turbóra úgy a'la natúr! :unsure: Mert az konkrétan nézne ki a polcon! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Én most pl. egy Subaru Impreza WRX STi-re gondoltam, nem pedig egy K22-es turbóra úgy a'la natúr! :unsure: Mert az konkrétan nézne ki a polcon! :blink: -Hú vazze... az mi ott a polcon? Makett? -nem. -hát akkó? -csak egy wrx sti.... csak az uccán nem tudnám használni, itt meg jól mutat! ;) ;) na megyek alszok még, mert fáradt vagyok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 -Hú vazze... az mi ott a polcon? Makett? -nem. -hát akkó? -csak egy wrx sti.... csak az uccán nem tudnám használni, itt meg jól mutat! ;) :P Hol!? :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 mondom... megyek még pihenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 sikerült föltolnom az xp-t meg sp2-t is!!! újra van netem pééécéééé-n!! még a foxi + valami viriírtó kell és oké lesz a gép Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 sikerült föltolnom az xp-t meg sp2-t is!!! újra van netem pééécéééé-n!! még a foxi + valami viriírtó kell és oké lesz a gép No legalább sikerült jó tanácsokat adni tegnap? :unsure: Nyomjál fel NOD32-őt és egy FireFox 2.0-át és mehet a cruzin! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 nem is tuttam h van 2,0 foxi oks megy mindkettő Cd-ről ment télleg, csak betoltam kód és ment. korábban úgy tudtam, h vinyón is ua. van mint cd-n, de nem a vinyón valami corrupt izé volt. nem tudnám megismételni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 nem tudnám megismételni.... Az a lényeg,hogy müxik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Én most pl. egy Subaru Impreza WRX STi-re gondoltam, nem pedig egy K22-es turbóra úgy a'la natúr! :P Mert az konkrétan nézne ki a polcon! ;) Ja... rájöttem, hogy nem fogalmaztam egyértelműen! ;) bocsi! :lol: Azért egy Subaru Imreza WRX STi-vel asszem tudnék mit kezdeni! :unsure: :blink: ;) Legfőképp csapaték vele! De kizárólag kilinccsel előre! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Ja... rájöttem, hogy nem fogalmaztam egyértelműen! ;) bocsi! :lol: Azért egy Subaru Imreza WRX STi-vel asszem tudnék mit kezdeni! :unsure: :blink: ;) Legfőképp csapaték vele! De kizárólag kilinccsel előre! :P ;) .........és szólna a bubububu! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 .........és szólna a bubububu! :blink: Ami mint tudjuk ugye a LEGSZEBB hang, mi autót elhagyhat! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Ami mint tudjuk ugye a LEGSZEBB hang, mi autót elhagyhat! :blink: Én azt bírtam, mikor RALLYE verseny volt Kiskőrösön, hogy volt egy régebbi Subaru is.1X túlment kicsit az utcán.A pilóta nem esett kétségbe, egy minimális tolatás, kb. 2m, aztán kormány alá, és padló 1ben.Na ott aztán először volt egy kis bububu, meg nekilátott kőkeményen sívítani a turbó is.Nagyon tessett........ :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Én a múlt héten mentem először turbós autóval. Igaz, nem Subaru volt, hanem csak egy Merci Vito. :blink: ;) De én is hallottam a turbóhangot. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Nos benéztem ide egy kicsit, most éppen hat a Cataflam :unsure: Aránylag jól vagyok, csak ne kelljen lehajolnom, mert akkor le akar esni a fejem. Joe-nak köszi a kórházban történt ügyködését, társaságban kicsit jobban viseltem a megrázkódtatásokat. Na meg a kétágyas szoba sem volt utolsó dolog, legalább nyugodtabb helyen voltam. A nővérkék csinik voltak, de a hangulatom nem volt éppen olyan, hogy különösebben foglalkozzam velük. Pénteken szedik ki a varratokat, remélem este már tudunk dumálni valahol. Az elmaradt vacsit, pedig úgy gondolom, hogy legjobb lenne a két ünnep között megejteni. Elképzelésem szerint akkor mindenki könyebben tud időt szakítani rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 Majd,ha leszel olyan bátor,hogy kapcsolatba lépj velünk... Ezt János írta nekem PÜ-ben! Valaki magyarázza meg, mert nem értem! Miért kellene ehhez bátorság? Mi baja van a fazonnak??? :unsure: ;) :blink: A kérdésemre ugyanis nem válaszolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts