Joee Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Őszintén megmondom, nem tudom hogy melyik kórházban csinálnak szájsebészeti beav.ot............. :unsure: :blink: Nállunk tuti, de azt hiszem amott is van szájseb. Csak nemtom ott beavatkoznak-e ;) Na majd jön a beteg és megírja, hogy hova nem akar befeküdni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Pisti , jobbulást ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 A pénteki meetet kihagyom, a szájsebészeten fogok feküdni. ;) Jobbulást Pisti! :P Őszintén megmondom, nem tudom hogy melyik kórházban csinálnak szájsebészeti beav.ot............. :unsure: :blink: Én úgy hallottam, hogy bezárták, vagy bezárják a Honvéd kórházat...vagyis nem lesz oda civil betegfelvétel... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Én úgy hallottam, hogy bezárták, vagy bezárják a Honvéd kórházat...vagyis nem lesz oda civil betegfelvétel... :unsure: Apukám,a KOMA-nak külön orvosai és kórháza van! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Én úgy hallottam, hogy bezárták, vagy bezárják a Honvéd kórházat...vagyis nem lesz oda civil betegfelvétel... :unsure: Ez nem jó hír... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nos körzetileg a Honvédba tartozom, de a szájseb. a megyeiben van. Pénteken ott meeteltek ahol akartok, nekem azt hiszem nem fog hiányozni a látogató. Sőt a családot is megkérem, hogy ne jöjjön látogatni. Beszélgetni nem tudunk, enni nem fogok, akkor meg minek nézegessük egymást?. Ilyenkor jobb egyedül szenvedni. Azért köszi az együttérzést. Joe, 10-re megyek pénteken, majd rádcsörgök ha odaértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Jobbulást Pisti! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nos körzetileg a Honvédba tartozom, de a szájseb. a megyeiben van. Pénteken ott meeteltek ahol akartok, nekem azt hiszem nem fog hiányozni a látogató. Sőt a családot is megkérem, hogy ne jöjjön látogatni. Beszélgetni nem tudunk, enni nem fogok, akkor meg minek nézegessük egymást?. Ilyenkor jobb egyedül szenvedni. Azért köszi az együttérzést. Joe, 10-re megyek pénteken, majd rádcsörgök ha odaértem. Na ennyire azért nem kell elkeseredni,nem a világ vége jött el. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nem vagyok elkeseredve, csak szarul érzem magam. Ilyenkor meg nem vagyok valami jó társaság, ez esetben jobb ha magamban lehetek, mert akkor nyugodtabban pihenek. Utána meg pár nap, és helyreáll a régi rend. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Na ennyire azért nem kell elkeseredni,nem a világ vége jött el. ;) Ott van a látóhatár szélén! :blink: Pont úgy, mint egy tányérnál! :unsure: Most olvasom a G Astra tuningban, hogy Paja kapott Majától egy Suzukit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Ott van a látóhatár szélén! ;) Pont úgy, mint egy tányérnál! :blink: Most olvasom a G Astra tuningban, hogy Paja kapott Majától egy Suzukit! :P Nem bottal ver az isten,hanem szusival? :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nem bottal ver az isten,hanem szusival? :unsure: :blink: Tudod, legalább az eső nem esik rá, mikor melózni megy! ;) Egy robogótól azért csak jobb............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nem vagyok elkeseredve, csak szarul érzem magam. Ilyenkor meg nem vagyok valami jó társaság, ez esetben jobb ha magamban lehetek, mert akkor nyugodtabban pihenek. Utána meg pár nap, és helyreáll a régi rend. Jobbulást gyorsan!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Hát nem semmi kis verda... ;) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Hát nem semmi kis verda... ;) :blink: ;) Extrák?Jobbra balra tekerhető kormány, meg ilyenek?S, hogy-hogy húzni kellett?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Jobbulást gyorsan!!! Köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nem-nem , jött ő a saját lábán... :unsure: :blink: -ha nem figyeltem beleszaladt a 140-be is... ;) ;) :lol: Amúgy elég alap a verda 93-as fehér 5 ajtós, van benne 3 henger 4 kerék meg 5 ajtó... ;) :P Ja és 2 év műszaki és kaptam 4 kafa téligumit is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nem-nem , jött ő a saját lábán... :unsure: :blink: -ha nem figyeltem beleszaladt a 140-be is... ;) ;) :lol: Amúgy elég alap a verda 93-as fehér 5 ajtós, van benne 3 henger 4 kerék meg 5 ajtó... ;) :P Ja és 2 év műszaki és kaptam 4 kafa téligumit is... :lol: S, mindezt hogyért?Ha nem vagyok windishgratz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Az ára 295-ezer volt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Joe, 10-re megyek pénteken, majd rádcsörgök ha odaértem. OK, hívj! A lényeg, hogy addig ne adj be sehova semmi pappert! Majd én intézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 OK, hívj! A lényeg, hogy addig ne adj be sehova semmi pappert! Majd én intézem. Joee,írd át a titulusod "A K.O.M.A. orvosa" címre! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Joee,írd át a titulusod "A K.O.M.A. orvosa" címre! :unsure: K.O.M.A. eü. szakasz! :blink: Az ára 295-ezer volt... ;) Egész korekt ár! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 K.O.M.A. eü. szakasz! :unsure: Ez jobban hangzik, mint a J0hnny ötlete :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Ez jobban hangzik, mint a J0hnny ötlete :unsure: :blink: Akkor tessen átírni! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Akkor tessen átírni! ;) ;) Megtörtént :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts