ENDYKA Elküldve Október28, 2006 Elküldve Október28, 2006 BOLDOG SZÜLINAPOT Kívánok; ÚJRATÖLTVE szeksöntársnak! :lol: :lol: Én is ha még van hely!! Szóval, sok boldog születésnapot kívánok neked és így utólag ZAG-nak is!! :D
Joee Elküldve Október28, 2006 Elküldve Október28, 2006 rosszulemlekszel, tegnap legalabbis N90 volt nalla ! Tegnap sem volt kint senki innen a CP-ben :lol: Valóban N90-es telója van, de mielött megvette, jött hogy nézzem meg mit tud, és akkor még N93-ról beszélt. Tegnaps este kitisztáztuk :lol: Boldog Szülinapot Dénes!!! Joee&Reni
tomi023 Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Boldog szülinapot! :lol: Kicsit elkésve de bocsi, kicsit bulizgattunk :lol: Úgy tűnik a szekció októberben ünnepel :D
Udi Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Boldog szülinapot!!! Ha már ennyien születtünk októberben jövőre tarthatnánk egy közös szülinapis bulit... :lol:
warwolf Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Én is csatizok, Dini Boldog Szülinapot.Így megkésve! :lol: Udi 5lete kiváló gondolat!!! :lol:
J0hnny Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Nem akarok ünneprontó lenni,boldog szülinapot az érintetteknek,de erre van ám külön totyik,nem? :D :D Olyan szivesen beszereltem volna ma a felújított tetőkárpitot,de ez a rohadt eső... :lol: Losi milyen volt a kiskörösi rally? :lol:
Kacsero Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Nem akarok ünneprontó lenni,boldog szülinapot az érintetteknek,de erre van ám külön totyik,nem? :lol: :D Mi van Te is modi lettél? :lol: :D
Dini Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Köszönöm mégegyszer mindenkinek a jokivánsagokat! A jovo évi szulinapi buliban benne vagyok én szívesen grillezek valamit! :lol: J0hnny nem modi lett csak gyujti a %-okat :D Jöv heten ugynézki pénteken megyek kecsora! :lol:
J0hnny Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Mi van Te is modi lettél? :lol: :D Dehogyis,isten ments! :D Csak fura hogy oldalakon keresztül köszöntünk itt! :D J0hnny nem modi lett csak gyujti a %-okat :P Jöv heten ugynézki pénteken megyek kecsora! ;) Nem gyüjtök én semmit! :D Megkapatam már a "keresztem"! ;) Csabi Te is hazaérsz péntekre? :lol: Mert akkor mehetne a megbeszélt nagy "meet",nem?
Kacsero Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Csabi Te is hazaérsz péntekre? :lol: Mert akkor mehetne a megbeszélt nagy "meet",nem? Igen otthon leszek, szerdától-vasárnapig! :D Részemről MEHET a "NAGY MEET"! ;) Jöv heten ugynézki pénteken megyek kecsora! :lol: Gyere, mert akkor megkapod a csomagodat is! :D
Dini Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 tt leszek bisztos csak kocsi nélkül!!!! mert szombaton pestre megyek anyuékhoz aztám meg haza és sporolok egy kis uzemanyagot :lol: mert nem olcso!
Joee Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Csabi Te is hazaérsz péntekre? :lol: Mert akkor mehetne a megbeszélt nagy "meet",nem? Szombat jobban hangzott, amit msn-ben mondtál, mert én pénteken ügyelek. Azért ne rajtam múljon a dolog! Meg lehet azt tartani nélkülem is.
warwolf Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Nem akarok ünneprontó lenni,boldog szülinapot az érintetteknek,de erre van ám külön totyik,nem? :lol: :D Van.De így közvetlenebb.Mégis csak a hawercsótányokna! :D Losi milyen volt a kiskörösi rally? :lol: Királyságos.Bár az idő az első 2 körre rányomta a bélyegét, mert folyamatosan esett, viszont a 3. körre már kezdett száradni, és jobban mertek vállalni a pilóták.A Lada VFTS-ek nagyon ott voltak, említésre ezeken kívül már csak 2db Toyota Celica, és 2db Subaru BUBU tyutyutyu volt érdemes, mert iszonyat volt, amit produkáltak. Volt egy Ascona i400? is, de az a második körben bement a fák közé, és ki is kellett állnia. Összeségében nagyon király volt. Remélem a rendezők jövőre is el tudják majd hozni ezt a versenyt Kiskőrös utcáira.............
J0hnny Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Akkor legyen szombat? Szóljon akinek nem jó!
warwolf Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Akkor legyen szombat? Szóljon akinek nem jó! Én szeretem a szombatokat.Kivéve mikor dolgozni kell! :lol:
Kacsero Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Akkor legyen szombat? Szóljon akinek nem jó! Nekem jóóóóó! :lol: Vagy most csak az szóljon akinek nem? :lol:
corsarulez Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Mi is kinn voltunk a versenyen, jól összefagytunk! Csináltunk pár képet. Volt egy nagyon szép G Astra, 3 ajtós. Én anak szurkoltam. De persze a legjobban a Celicák mentek. :lol:
warwolf Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Mi is kinn voltunk a versenyen, jól összefagytunk! Csináltunk pár képet. Volt egy nagyon szép G Astra, 3 ajtós. Én anak szurkoltam. De persze a legjobban a Celicák mentek. :lol: Előttünk nem igazán produkálta magát.............
corsarulez Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Mi a fákkal övezett téren álltunk(tudom, kőrösiként tudnom kéne az autca nevét :lol: ), ott volt egy nagy kanyar. Ott A Celica meg a Subaru fordult a legjobban. Meg a Hondák. Néhány Suzuki olyan lasssan ment, mintha én vezettem volna! :lol:
warwolf Elküldve Október29, 2006 Elküldve Október29, 2006 Mi a fákkal övezett téren álltunk(tudom, kőrösiként tudnom kéne az autca nevét :lol: ), ott volt egy nagy kanyar. Ott A Celica meg a Subaru fordult a legjobban. Meg a Hondák. Néhány Suzuki olyan lasssan ment, mintha én vezettem volna! :lol: Esze Tamás utca.Mi kicsit kintebb, a Békén álltunk.A házunk sarkánál..... :D
Dini Elküldve Október30, 2006 Elküldve Október30, 2006 ÉN szombat d.e. pestre megyek! ugyhogy nekem szombat biztos kilőve:( Ja hozzáteszem fenn is alszom pesten :lol:
Recommended Posts