J0hnny Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Losi! Nézem a Discovery-n ezt a Wheeler Dealers müsort és röhögök! A müsorban régi kocsikat vesznek meg és újítanak fel,aztán egy kis haszonnal eladják. Persze a felújítás folyamatát mutatják végig,szal lehet virtuálban szerelni! A mai részben egy Lancia Delta Integralet újítanak fel,de olyan szerelések vannak benne,hogy el se hinnéd! :D Generátor cseréjéhez,bal gólyalábat meg kellett bontani és onnan lehet hozzáférni. :lol: A hütő lukas volt,cseréhez géptető le,lökös le és a lökös csavarjai az irányjelzőburák alatt vannak. :lol: Szal a Corsa ehhez képest sétagalopp! :D Viszont a fékei kísértetiesen hasonlítanak az opelére. A polírozást egy flexhez hasonló géppel végezte és nem tünt bonyinak,csak marha sok vízzel kell csinálni és nem lesz gond! Későn van ez a sorozat(minden hétköznap 23:00-24:00-ig),de valakivel felkéne vetettni dvd-re oszt nagy téli meeteken lehetne szexsönvidejózást rendezni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 A feleség rajtakapja férjét, legjobb barátnőjével a hálószobájukban. A férj magyarázata: Hát igen. Megkúrtam. Nem kicsit. Nagyon! A legjobb barátnődet. Az utóbbi másfél évben folyamatosan, minden héten. Ilyen böszmeséget még nem követett el férj a világon. Ezt megkaptam én is! Csak gátolt a 10%-os bünti, hogy feltegyem... :lol: Ne, hogy ki legyél moderálva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Ezt megkaptam én is! Csak gátolt a 10%-os bünti, hogy feltegyem... :lol: Ne, hogy ki legyél moderálva! :lol: Ezt csak azért tettem fel, mert jól tükrözi azt a helyzetet, amiben pillanatnyilag élünk. És egyáltalán nem azt jelenti, hogy akár a férjnek, akár a feleségnek igazat adnák, én csak a gyerekeket sajnálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Ezt csak azért tettem fel, mert jól tükrözi azt a helyzetet, amiben pillanatnyilag élünk. Van benne sok igazság! Jól látom 230at mentél a Corsával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Jól látom 230at mentél a Corsával? Igen. :lol: A Carstylingon van nagyobb kép is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Voltam kipuffosnál, és rakott a Corsára széép véget.Egész jó, de alapjáraton lett egy pici susogó hangja....... Valamint kicseréltem a FŐ gyújtókábelet, így egész jól kisímul az alapjárata.De ha terhelem, utána nekilát emelni, ejteni, és azt a tippet kaptam, hogy próbáljam ki másik elosztófedéllel, meg rotorral.Szal mejek majd Ferihez cuccért.S, ha az a baja, aakor ez 10e.-be fog kerülni, mert annyi az ugy. rotor+fedél............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Igen. :D A Carstylingon van nagyobb kép is. :lol: Tényleg 230? Az a Vectranak is becsületére válna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Tényleg 230? Az a Vectranak is becsületére válna :D De ez egy igenigen túlmotorizált Corsa! :lol: ( pont mint az enyém ) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Lesz egy ILYEN rendezvény szülővárosomban!Asszem hazamejek a 7végén! :lol: És ez volt a 8888. hozzászólásom! : Szép kerek szám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 ( pont mint az enyém ) :lol: :lol: Hú de nagy az önbizalom! :D ui: ma egy RX-7-est felélesztő karbantartó fiatal gyereknek mutattam pár fotót 2 brutális A corsáról... hát... picit elhitte, hogy tudnak valamit a kocsik! No meg gratulált a gazdiknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Hú de nagy az önbizalom! :D Neked is lenne! :lol: ui: ma egy RX-7-est felélesztő karbantartó fiatal gyereknek mutattam pár fotót 2 brutális A corsáról... hát... picit elhitte, hogy tudnak valamit a kocsik! No meg gratulált a gazdiknak! Az elvetemült lázító kolléga nevében is köszönjük! :D ˙Mert Demó tehet mindenről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Neked is lenne! :lol: Az elvetemült lázító kolléga nevében is köszönjük! :D ˙Mert Demó tehet mindenről :lol: HIdd el... mióta ültem egy "1.4"-esben, azóta fantáziálgatok én is... csak most a prioritás alacsony. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 HIdd el... mióta ültem egy "1.4"-esben, azóta fantáziálgatok én is... csak most a prioritás alacsony. :lol: Hozd össze a prioritást, aztán a többit majd itt nálunk összerakjuk.Minta lesz hozzá, akár NE-t, akár XE-t szeretnél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Hozd össze a prioritást, aztán a többit majd itt nálunk összerakjuk.Minta lesz hozzá, akár NE-t, akár XE-t szeretnél! :lol: az most nem fog menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Tartunk egy laza 3 napos K.O.M.A. tábort, és kész is! :lol: Nálunk ez így megy, sok röhögéssel, meg La Verdés pizzával! :lol: az most nem fog menni... Rómát sem egy nap alatt foglalták el! :D Az enyém is sokára lett kész jelenlegi állapotára, és még csak olyan 87.5%-os.Kb......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Csak hozzá teszem, hogy valamivel én akarok rajta szenvedni majd... nehogymá ne.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Csak hozzá teszem, hogy valamivel én akarok rajta szenvedni majd... nehogymá ne.... :lol: Nélküled el sem kezdenénk wzze! :D na nehogymájólérezzemagátakuncsaft! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 köcce... tuttamhogyszáíthassak rájatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 János! Többször hallottam tőled, hogy az Opticon szerverszobájában nincs klíma. Hát én ma voltam ott. A teljes optikai hálózat központi szervereinél. És még most is ment a klíma!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 János! Többször hallottam tőled, hogy az Opticon szerverszobájában nincs klíma. Hát én ma voltam ott. A teljes optikai hálózat központi szervereinél. És még most is ment a klíma!!! Csak a megnyugtatásodra írta. Nehogy emiatt legyen álmatlan éjszakád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Normális helyen szerverszobákban egész évben megy a klíma előírás szerint 18 Celsius fokon. Speciális szerverfarmok esetében a gyártó előírása szerint 16 Celisus fokot kell biztosítani...tehát én egész évben hidegben dolgozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Boldog szülinapot kívánok a csapat Skodás emberének, az Octaviás ZAG-nak!!! :lol: S, főleg azért ide, mer ha olvasd, úgyis ezt a topicot szokta elsősorban olvasni................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Boldog szülinapot kívánok a csapat Skodás emberének, az Octaviás ZAG-nak!!! ;) S, főleg azért ide, mer ha olvasd, úgyis ezt a topicot szokta elsősorban olvasni................ Akkor én is ide: CSATLAKOZOM az elöttem szólóhoz! BOLDOG SZÜLINAPOT! :D KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS! Ki rendelt hozzám, hütőrácsot? vagy valami hasonlót? :lol: :D ;) (feladó: Pierre Hartung) Csak, hogy tudjam kinek kell odaadnom majd ha hazamentem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS! Ki rendelt hozzám, hütőrácsot? vagy valami hasonlót? :lol: :D ;) (feladó: Pierre Hartung) Csak, hogy tudjam kinek kell odaadnom majd ha hazamentem! :lol: Milyen gépre való? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Milyen gépre való? :lol: Nem mindegy? Én voltam, majd ha meghozza megnézem mire jó, és eladom... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts