warwolf Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én is téliesítek :lol: Betettem egy rövidzárat a kályha hőkapcsolójába hogy mindíg fűtsön ha a hűtővíz hideg :lol: Ma reggel nagyon kellemes volt mire kitolattam a garázsból begyulladt és fűtött :D nem kicsit! Nekem ilyen nincsen, de asszem a Corsát is felfagyálózom, aztán egyúttal kicserélem a kiegyenlítőjét, mert az is megvan már.........Aztán irány a kipuffos.Persze a sorrend felcserélhető........ Meg egyúttal az Astrából is leengedem a nyári ablakmosót, meg ilyenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Nagy sokára de újra működik a képtáram... ajánlom a "függőknek"! :lol: http://kep.tar.hu/udi/50376131#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi1983 Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én is téliesítek :lol: Betettem egy rövidzárat a kályha hőkapcsolójába hogy mindíg fűtsön ha a hűtővíz hideg :lol: Ma reggel nagyon kellemes volt mire kitolattam a garázsból begyulladt és fűtött :D nem kicsit! Szia! Ez a fűtési mód megoldható egy f astrába egy kisátalakítással esetleg?? Köszi elöre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Kulonbozek vagyunk, engem arra nem lehetne ravenni hogy egy horgaszbot mellett uldogeljek hajnalok hajnalan. Pedig milyen jó is az!! 1ik bot fenéken(bojlival) a másikkal match-ezni... :D Szumma-szummárum --> inkább cserbenhagyás, mint halál! (természetesen úgy, hogy azonnal rendőrt és mentőt hívva telefonon, irány a rendőrség!) - ilyen helyzetben! Jogos az egy pont! Monoron az olyan környéket, Cinka Pannának hívják! Csak a csőgáz!! ;) Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :D Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is. Hányan halhattak meg ?! :lol: Ennek se működött a tahográf asszem. Bár az sem csoda, ha alszik nem pörög a meló, nincs pénz se!! De hát ilyen áron!! Az adófizetőt nem védi semmi, kvázi csak köelességei vannak...a szegény többszörösen hátrányos helyzetűnek meg jogai... ha meg sz@ar van a palacsintában akkor lehet menni "Straszburgba" vagy valamelyik emberjogi szervezetből..mert hát valjuk be, azok meg belőlük élnek-->a többi meg belőlünk!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 hogy az ing rövid vagy hosszú az mindegy, de jó lenne pl sárga hímezve és évzáróra mehetnénk egységesben...Azt tudni már, hogy mikor és hol lesz? mert kerestem de nem találtam infót róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én is téliesítek :lol: Betettem egy rövidzárat a kályha hőkapcsolójába hogy mindíg fűtsön ha a hűtővíz hideg :lol: Ma reggel nagyon kellemes volt mire kitolattam a garázsból begyulladt és fűtött :D nem kicsit! Ha állandóan megy a kályha, lényegesen többet fogyaszt a szekér, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ha állandóan megy a kályha, lényegesen többet fogyaszt a szekér, nem? Az meglehet, de viszont nem fog FÁZNI! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Azt tudni már, hogy mikor és hol lesz? mert kerestem de nem találtam infót róla :lol: Tavaly ilyenkor már szervezték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Nagy sokára de újra működik a képtáram... ajánlom a "függőknek"! :D http://kep.tar.hu/udi/50376131#2 Jó képek! ;) Tisztán látszik, hogy ÉN is dolgoztam a saját autómmal! :lol: Ma helyére került a kipuff is, most már nem kolompol, és hátul is szépen áll.Sajnos véget csak péntekre fog kapni a kipuffos, így az csak akkor lesz felrakva. Ma galád módon le akart gyorsulni a hetényi útra, a domb elkerülőről kifordulva egy Ford Focus......... ;) :D :P Nem hagytam magam, és én is nyomtam neki és a Búzavirág utcáig kapott vagy 300m-t! :lol: Pedig szénné pörgette szegény autót! :D Jó játékot csináztunk így közösen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Wolfi ! Akkor én sem bringázok arrafelé mostanában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Wolfi ! Akkor én sem bringázok arrafelé mostanában... :D A bicikli utat még nem próbáltam ki, de most, hogy mondod! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Cartársak! Nem tudja valamelyiktek, hogy ha szervízkönyves az ótóm, akkor elvihetem-e én saját magam zöldkártyáztatni a gépet? vagy csak a tormásihoz... Meg hogy kecsón hol csinálnak ilyent? mondjuk ahol nem kell előre bejelentkeznem, mert sajnos az otthon létem nem igazán sok lesz megint :lol: , és ebből csak kettő a munkanap!( Nov.01-05) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Cartársak! Nem tudja valamelyiktek, hogy ha szervízkönyves az ótóm, akkor elvihetem-e én saját magam zöldkártyáztatni a gépet? vagy csak a tormásihoz... Meg hogy kecsón hol csinálnak ilyent? mondjuk ahol nem kell előre bejelentkeznem, mert sajnos az otthon létem nem igazán sok lesz megint :lol: , és ebből csak kettő a munkanap!( Nov.01-05) Semmi köze sincs a szervízkönyvnek a zöldkártyához. Oda viszed, ahova szeretnéd. A szervízkönyv és a garancia az az autó szervizelésére vonatkozik. Egy zöldkártya készítés nem jár ilyen tevékenységgel... így nem zavar semmilyen vizet. Szóval csak nyugodtan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Szóval csak nyugodtan! :lol: THX! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 THX! :lol: Amúgy tipp szinten Búzás autószervíz, a Vacsi köz végén.............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Faragó autószervíz , Ballószög... :lol: Őket ajánlom... De hozzánk meg ne próbáld (Bácsvíz )... Senkinek nem ajánlom...ezt most komolyan mondom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én a Faragóékat fenntartással kezelem. Nagyon sokat jártam hozzájuk... sokat szívtam velük - pedig ismerős a tulaj. Egyébként zöldkártyára viheted hozzájuk. Egyéb szervízre nem ajánlom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Az autóklub meg közel van. Én kétszer voltam, mindkét alkalommal azonnal fogadtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Szerintem Gabiéknál nem kell jobb!Említsd meg,hogy opelklub és máris jobb lesz a leányzó fekvése! :lol: A K.O.M.A. ott is jelen van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Szerintem Gabiéknál nem kell jobb! Ő ki is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Ő ki is? Valkai Zsolti sógora.Vele szokott bejönni a CP-be, valamint ő is ott volt szintén a Zsoltival az Opelnapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Arca nem ugrik be. De már közelítek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Találtam egy hasznos linket ajánlom EPC függőknek... :lol: http://www.frsoft.hu/carcat/opel.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 A kályha beépíthető benzines és diesel autókba egyaránt. nem nehéz... A kályha nem megy állandóan, tehát nem fogyaszt többet. ja és nem kupé... :lol: A pótfűtésről szívesen mesélek de nem a chat topicban. Hanem inkább Vectra B/ klíma vagy PÜ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Mivel volt v.mi esemény a munkahelytől nem messze, az 5-ös Mindszenti kereszteződésében, gondoltam utánaolvasok a baonon.Erre kiderül, hogy reggel, a Budai kaputól nem messze is volt egy crash, ahol egy C Corsa volt az áldozat.Az ellenfél pedig egy busz.Aztán nemsokkal a Mindszenti kaland után egy halom kamiont tereltek a melóhely felé, mert szintén komoly crash volt a 44-es elkerülőn............ Mi volt ma????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts