Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én is téliesítek :lol:

Betettem egy rövidzárat a kályha hőkapcsolójába hogy mindíg fűtsön ha a hűtővíz hideg :lol:

Ma reggel nagyon kellemes volt mire kitolattam a garázsból begyulladt és fűtött :D nem kicsit!

Nekem ilyen nincsen, de asszem a Corsát is felfagyálózom, aztán egyúttal kicserélem a kiegyenlítőjét, mert az is megvan már.........Aztán irány a kipuffos.Persze a sorrend felcserélhető........

Meg egyúttal az Astrából is leengedem a nyári ablakmosót, meg ilyenek...

Elküldve

Betettem egy rövidzárat a kályha hőkapcsolójába hogy mindíg fűtsön ha a hűtővíz hideg :lol:

Ma reggel nagyon kellemes volt mire kitolattam a garázsból begyulladt és fűtött :D nem kicsit!

Szia!

Ez a fűtési mód megoldható egy f astrába egy kisátalakítással esetleg??

Köszi elöre is!

Elküldve
Kulonbozek vagyunk, engem arra nem lehetne ravenni hogy egy horgaszbot mellett uldogeljek hajnalok hajnalan.

Pedig milyen jó is az!! 1ik bot fenéken(bojlival) a másikkal match-ezni... :D

Szumma-szummárum --> inkább cserbenhagyás, mint halál!

(természetesen úgy, hogy azonnal rendőrt és mentőt hívva telefonon, irány a rendőrség!) - ilyen helyzetben!

Jogos az egy pont! Monoron az olyan környéket, Cinka Pannának hívják! Csak a csőgáz!! ;)

Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :D

Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is.

Hányan halhattak meg ?! :lol: Ennek se működött a tahográf asszem. Bár az sem csoda, ha alszik nem pörög a meló, nincs pénz se!! De hát ilyen áron!!

Az adófizetőt nem védi semmi, kvázi csak köelességei vannak...a szegény többszörösen hátrányos helyzetűnek meg jogai... ha meg sz@ar van a palacsintában akkor lehet menni "Straszburgba" vagy valamelyik emberjogi szervezetből..mert hát valjuk be, azok meg belőlük élnek-->a többi meg belőlünk!! ;)

Elküldve
hogy az ing rövid vagy hosszú az mindegy, de jó lenne pl sárga hímezve és évzáróra mehetnénk egységesben...
Azt tudni már, hogy mikor és hol lesz?

mert kerestem de nem találtam infót róla :lol:

Elküldve

Ha állandóan megy a kályha, lényegesen többet fogyaszt a szekér, nem?

Elküldve
Nagy sokára de újra működik a képtáram... ajánlom a "függőknek"! :D

http://kep.tar.hu/udi/50376131#2

Jó képek! ;) Tisztán látszik, hogy ÉN is dolgoztam a saját autómmal! :lol:

Ma helyére került a kipuff is, most már nem kolompol, és hátul is szépen áll.Sajnos véget csak péntekre fog kapni a kipuffos, így az csak akkor lesz felrakva.

Ma galád módon le akart gyorsulni a hetényi útra, a domb elkerülőről kifordulva egy Ford Focus.........

;) :D :P Nem hagytam magam, és én is nyomtam neki és a Búzavirág utcáig kapott vagy 300m-t! :lol: Pedig szénné pörgette szegény autót! :D Jó játékot csináztunk így közösen! :D

Elküldve

Cartársak!

Nem tudja valamelyiktek, hogy ha szervízkönyves az ótóm, akkor elvihetem-e én saját magam zöldkártyáztatni a gépet? vagy csak a tormásihoz...

Meg hogy kecsón hol csinálnak ilyent? mondjuk ahol nem kell előre bejelentkeznem, mert sajnos az otthon létem nem igazán sok lesz megint :lol: , és ebből csak kettő a munkanap!( Nov.01-05)

Elküldve
Cartársak!

Nem tudja valamelyiktek, hogy ha szervízkönyves az ótóm, akkor elvihetem-e én saját magam zöldkártyáztatni a gépet? vagy csak a tormásihoz...

Meg hogy kecsón hol csinálnak ilyent? mondjuk ahol nem kell előre bejelentkeznem, mert sajnos az otthon létem nem igazán sok lesz megint :lol: , és ebből csak kettő a munkanap!( Nov.01-05)

Semmi köze sincs a szervízkönyvnek a zöldkártyához.

Oda viszed, ahova szeretnéd. A szervízkönyv és a garancia az az autó szervizelésére vonatkozik. Egy zöldkártya készítés nem jár ilyen tevékenységgel... így nem zavar semmilyen vizet.

Szóval csak nyugodtan! :lol:

Elküldve

Faragó autószervíz , Ballószög... :lol: Őket ajánlom...

De hozzánk meg ne próbáld (Bácsvíz )...

Senkinek nem ajánlom...ezt most komolyan mondom... :lol:

Elküldve

Én a Faragóékat fenntartással kezelem.

Nagyon sokat jártam hozzájuk... sokat szívtam velük - pedig ismerős a tulaj.

Egyébként zöldkártyára viheted hozzájuk. Egyéb szervízre nem ajánlom.

Elküldve

A kályha beépíthető benzines és diesel autókba egyaránt. nem nehéz...

A kályha nem megy állandóan, tehát nem fogyaszt többet. ja és nem kupé... :lol:

A pótfűtésről szívesen mesélek de nem a chat topicban. Hanem inkább Vectra B/ klíma vagy PÜ :lol:

Elküldve

Mivel volt v.mi esemény a munkahelytől nem messze, az 5-ös Mindszenti kereszteződésében, gondoltam utánaolvasok a baonon.Erre kiderül, hogy reggel, a Budai kaputól nem messze is volt egy crash, ahol egy C Corsa volt az áldozat.Az ellenfél pedig egy busz.Aztán nemsokkal a Mindszenti kaland után egy halom kamiont tereltek a melóhely felé, mert szintén komoly crash volt a 44-es elkerülőn............

Mi volt ma????? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.