warwolf Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Akkor viszont jobbulást! :lol: Gepárdnak is! :D Ezek gyanusak nekem! :lol:
Kacsero Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Ezek gyanusak nekem! :lol: Akkor Te tudsz valamit.... :lol: :D
warwolf Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Akkor Te tudsz valamit.... :lol: :lol: Nem beszélhetek, de felettébb gyanus! :D
warwolf Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 EGyébként ma újra láttam a zöld Felíciát, az Izsákin mérte az Auchan felöl jövőket.Trükkösen háttal állt a menetiránynak, bebújba egy Suzuki elé................ A Kullai köz végétől fentebb pedig állították meg a jónépet.
Speed Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 :lol: :lol: Ezt látnotok kell! Lehidaltam teljesen! :D :D
Kacsero Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 :lol: :D Ezt látnotok kell! Lehidaltam teljesen! :D ;) már bocsi, de mit kell itt pontosan látni? :lol: nekem nem nagyon tünt fel semmi különös... ;)
warwolf Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 :lol: :lol: Ezt látnotok kell! Lehidaltam teljesen! :D :D Szerencsés tag.Jó helyre született, és jó helyen él, és dolgozik..................
Speed Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Nem tartott sokaig a gyorsulas az bizots. Ilyenkor minek irogatjak a rendszamokat ? A batrabbak atvonultak a TESCO parkoloba es ott folytattak, en nem votlam iylen bator inakbb hazajottem :lol: Ott is megjelentek a zsaruk de allitolag ott mar belekotottek mindenkibe. Attol tartok hogy elobb-utobb raszallnak a CP-re is, mondjuk idenre lassan vege a CP-s eletnek mert este mar dolgozó lány hideg van ! Én átmentem a Tesco parkolóba is! :D De amíg én ott voltam - 23:20 - addig nem szórakoztak. Bejöttek egyszer a parkolóba, körbe mentek, de nem csináltak semmit. Nem volt gyorsulás sem a parkolóban. Aztán megállt egy Niva kicsit messzebb, de kb 15 perc után elhúzott. Aztán lépnem kellett... nem tudom, hogy mi történt utána. Lehet, hogy visszajöttek a zsaruk? :lol: Egyébként SZISZI! Nem tudod, hogy mit csináltak a jogi-val? Elkapták a zsaruk? (aki nem volt ott: jogi beült a Józsi autójába - ezüst csíkos calibra - és gyorsult egyet egy GSI-vel, épp akkor, amikor jöttek a zsaruk 2 autóval.) Szerencsés tag.Jó helyre született, és jó helyen él, és dolgozik..................Azt írta a srác, hogy bankban melózik. Valszeg egy módosabb család sarja lehet.
warwolf Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Mostanság hatványozottan kint vannak az utakon............... Csak sztem az a gáz, hogy a balesetek nagy részét nem azok okozzák, akik ismerik az autójukat, költenek, és vigyáznak rá............... hanem a sok hétvégi safjor, aki NEM ismeri az autójának a határait.Szal megint rossz embereket b@szogatnak............... :lol:
Sziszi Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Egyébként SZISZI! Nem tudod, hogy mit csináltak a jogi-val? Elkapták a zsaruk? (aki nem volt ott: jogi beült a Józsi autójába - ezüst csíkos calibra - és gyorsult egyet egy GSI-vel, épp akkor, amikor jöttek a zsaruk 2 autóval.) Nem tudom, mar erdeklodtem de nem tudta senki !
Speed Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Halálra verték a gázolót! Egy 8 éves kislány fejét elütötte egy Thalia-s fazon a tükrével! Erre kiszedték a rokonok az autóból és agyonverték! :lol: Bazz... :lol: BAZ megye! Néhány éve jártam oda egy csajhoz. Miskolc mellett lakott. elég sokszor megfordult a fejem a romákkal dugiglévő falvakon áthaladva, hogy ha elcsapnék egyet, én NEM MERNÉK MEGÁLLNI! Húznék az első rendőrségig! és lám! Nem alaptalan a para! :D :D
Tom Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Halálra verték a gázolót! Hát ez igencsak no comment, hogy politikailag, vagy etnikailag korrekt maradjak. Hihetetlen. :lol:
Speed Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :lol: Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is.
Tom Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :D Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is. Ez elég konkrétan továbbment. Ráadásul mintha egy H Astra lett volna a két kamion között... :lol:
Speed Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 A Renualt F1-es autó mint hangszer! :lol: :lol: Döbbenetes, hogy hogy veszi a fordulatot a gép! :D Szóval Johnny, igazad volt Neked is és nekem is. Csak nem ugyanazt a videot láttuk! :D Én Te pedig gondolom a franciát! ;)
warwolf Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Halálra verték a gázolót! Bizti emléxel még, mikor a Műkerti sétányon ütött el egy taxis egy a többségi kisebséghez tartozó kölköt? Ott is csak a kiérkező rendőrök miatt maradt életben a taxis, mert rögtön összegyűlt a "család". Pedig a tag korekt volt, nem lépett meg, mentőt, rendőrt hívott.............. Ezek ilyenek................. ragozhatnám még, de nem tudnám szalonképesen tenni, ezért be is fejezem a dolog kivesézését................
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 A Renualt F1-es autó mint hangszer! :lol: :lol: Döbbenetes, hogy hogy veszi a fordulatot a gép! :D Szóval Johnny, igazad volt Neked is és nekem is. Csak nem ugyanazt a videot láttuk! ;) Én Te pedig gondolom a franciát! ;) Na ugy,hogy ugye! :D
tomi023 Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 A Kossuth Rádióban azt mondták, hogy a kislány 11 éves volt és a baleset után ami csak annyi volt, hogy megütötte az autót és elesett a biciklivel mert biciklizett, elszaladt. A sofőr aki pedagógus mint a felesége a 16 éves lányáért ment és vitte két kisebb gyermekét akiknek "ezek az állatok" azt mondták, hogy fussanak ha kedves az életük.... A férfinek rokonai élnek a faluban, nálik volt a nagy lánya. Melyik ország is ez? Ja MAGYARORSZÁG! ez az a bizonyos rosszlány ország? Elnézést kérek nem szeretem szidni a Hazámat de miért kell meghalni egy ártatlan embernek aki nem okozott halált, és miért kap csak két és fél évet az a roma kölök aki a műszaki nélküli BMW-vel beroncsol a buszmegállóba és 8 ember sérül, több a helyszínen életét veszti ??? szóval milyen ország? Biztos máshol is történnek szörnyűségek csak ott megbüntetik az elkövetőket és a hatalomnak van elrettentő ereje.
Dini Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :lol: Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is. ne mán! elgondolkodtam azon ezek után hogy merjek megálni, ha dugo van a pályán mert itt nincs menekvés.
warwolf Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 A Kossuth Rádióban azt mondták, hogy a kislány 11 éves volt és a baleset után....... Sajnos nálunk egyenlőre a törvény, a bűnelkövetőt védi.Nincs vesztett ügy, csak béna ügyvéd........... Igen Tomi, ez itt Magyarország.................. Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard
corsarulez Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Én is nagyon felháborodtam!!!!!!!!! Azt is mondták, hogy a biciklizó kiscsaj volt a hibás! Miért nem őt verték agyon a rokonok?? És a férfi két gyereke végig kellett, hogy nézze mindezt.... Ja és az egyik gyilkos önkormányzati képeviselőtestzületi tag!
Gepard Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Fejezzük be, mert még rasszista bélyegzőt kapunk! (ez a rész nyilvános)
Speed Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Szumma-szummárum --> inkább cserbenhagyás, mint halál! (természetesen úgy, hogy azonnal rendőrt és mentőt hívva telefonon, irány a rendőrség!) - ilyen helyzetben!
warwolf Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Ma reggelre le volt fagyva az autó első ablaka, mikor indultam melózni.Várcsikáltam az utcára kiállva 4-5 percet, mire elkezdte a venti érdemileg lefújni.Asszem itt az ideje, hogy elkezdjem téliesíteni a gépparkot. A téligumikkal azért még várok, de valszeg nem sokáig lehet gyönyörködni a szép széles kerekekben..........
tomi023 Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Én is téliesítek :lol: Betettem egy rövidzárat a kályha hőkapcsolójába hogy mindíg fűtsön ha a hűtővíz hideg :lol: Ma reggel nagyon kellemes volt mire kitolattam a garázsból begyulladt és fűtött :D nem kicsit!
Recommended Posts