warwolf Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Maximális tHX minden harcosnak a kméti sexcióból, Udi mesternek , Morgó mesternek , Johnnynak, Tominak, Pistinek, Kacserónak, Pajának az elmúlt 3 napban a soksoksok segítségért. Nélkületek nem indult volna be a kisgép.De most teszi a dolgát, viszont tényleg ki kellene derítenem, hogy hova megy az a vákumcső, ami a motor tetején lévő elosztóban van, mert ugyanazt csinálja a Corsa, mint anno a GSi, hogy egyenetlen az alapjárata.Felpörög, aztán visszaejti a fordulatot.De összeségében megy, jár, beszél, egyszóval ebből biza autó lesz. :D Vagy ilyenek............ :lol: Gepárdnak pedig sűrű elnézések közepette Boldog Szülinapot kívánok így megkésve.Mentségemre szolgáljon, hogy nagyon el voltam veszve az elmúlt 4 napban.Meg még ezen a 7n biztosan el is leszek majd! :lol:
Kacsero Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Maximális tHX minden harcosnak a kméti sexcióból, Udi mesternek , Morgó mesternek , Johnnynak, Tominak, Pistinek, Kacserónak, Pajának az elmúlt 3 napban a soksoksok segítségért. Nagyon szívesen, máskor is...igaz én nem nagyon sokat tudtam segíteni... :lol:
warwolf Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Nagyon szívesen, máskor is...igaz én nem nagyon sokat tudtam segíteni... :lol: Az is sokat számított, hogy ott voltál, és növelted a tömeget! ;) Amúgy a szomszédok kérdezték anyósomat, hogy mi volt nála, hogy 8 autó állt a ház környékén! :D Keresztelő? :D Aztán anyósom mondta, hogy semmi ilyesmi, csak a veje barátai! ;) Alkalomadtán kérhetnék képet a lámpicsekekről? :lol:
berlina Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 nálunk chopperfelvonulás van szinte minden nap az utcában, itt dübörögnek az ablakom alatt 3 méterre, hogy hrrrr meg hrrrrr meg hrrrr meg hrrr hrrr hrrr hrrrrrrrr vagy csak úgy h hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pukkk valahogy senki nem gondol ünnepségre...
Udi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Gepárdnak sok boldog szülinapot kívánok kicsit égő, hogy ennyire megkésve de én is nagyon el voltam foglalva... :lol: Holnap megyek Gubacsihoz hátsódob csere is lesz mondta, hogy pár MOTE-snak már csinált. Érdekelne ki milyet választott?
tomi023 Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Kiálltunk a garázsból! Nagyon jól megy! Kezd helyre állni az alapjárat is!
J0hnny Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Állat lesz ez!!!!!! Jelentem megkezdtük a berepeülést! :lol:
warwolf Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Kérek engedélyt üdvözlő repülésre.... :lol: Nincs akadálya, csak előtte még a bal elejét szét kell szednem, mert v.mi beleér v.hová, és ölég kellemetlen súrlódó hangot ad, de összeségében nagyon király! :lol:
Kacsero Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Holnap megyek Gubacsihoz hátsódob csere is lesz mondta, hogy pár MOTE-snak már csinált. Érdekelne ki milyet választott? Jól mondta, , (Wolfi, Gepárd, és én) is nála csináltattuk! :D De a tipust nem tudom sajnos megmondani! :lol: Íme az enyimé: Alkalomadtán kérhetnék képet a lámpicsekekről? :lol: Nagyon királyságosak! (amúgy megjött mindkét garnitúra) :D Küldök majd emailt! ;)
warwolf Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Nagyon királyságosak! (amúgy megjött mindkét garnitúra) :lol: Küldök majd emailt! :lol: Okés! :D
Joee Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Én kipuffomat is ő berhelte. Kb másfél-két éve. Azóta nem akar szétesni :lol:
warwolf Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Én kipuffomat is ő berhelte. Kb másfél-két éve. Azóta nem akar szétesni :lol: Akkor v.mit csak tud a srác! :lol: Amúgy SMS-t megkaptam, és rajta vok a T.mán! :D
Joee Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Akkor v.mit csak tud a srác! :lol: Amúgy SMS-t megkaptam, és rajta vok a T.mán! :lol: Enyit tudtam :D
Speed Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Na Hi Mindenkinek! :D Hát hazaértem... s láttam sok "nem semmi" dolgot! :P A kedvencem: Sajnos mivel a fényképezőm a csomitartóban volt, így a telefonommal készült! Az "L" betű az a LERNER rövidítése (a magyar "T"-nek felel meg) a sárga cimkén pedig az állt, hogy "Fahrschule" :D :D ;) Hogy ki az az állat, aki egy zsír új Ferrari F430 Spidert tanuló autónak beállít??? :lol: ;) :lol: Döbbenetes!
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 Hogy ki az az állat, aki egy zsír új Ferrari F430 Spidert tanuló autónak beállít??? :lol: ;) :lol: Döbbenetes! Lehet, hogy csak poénból volt ez a felirat rajta! :D :D
Demó Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 Lehet, hogy csak poénból volt ez a felirat rajta! :lol: :lol: Mit gondolsz, a gazdagok gyerekei beülnének egy VW-ba, vagy Audiba?
warwolf Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 Mit gondolsz, a gazdagok gyerekei beülnének egy VW-ba, vagy Audiba? Jah! :lol: VW Phaeton v.s AUDI S6 kb. .................. :lol: :D
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 Wolfi! Küldtem Neked emailt! :lol: Remélem sikerült megkapnod! :lol:
warwolf Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 Wolfi! Küldtem Neked emailt! :lol: Remélem sikerült megkapnod! :lol: Minjá rápillantok! :D Megnéztem, még nem ért ide.......
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 Minjá rápillantok! :lol: Megnéztem, még nem ért ide....... remélem jó emailcímre küldtem! :lol:
warwolf Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 remélem jó emailcímre küldtem! :lol: warwolf@opelklub.hu
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 warwolf@opelklub.hu ajaj, én nem oda küldtem, hanem a fibermailosra! :lol: de ha nem tudod ott megnézni, akkor küldöm erre is! De majd csak holnap! :lol:
warwolf Elküldve Október11, 2006 Elküldve Október11, 2006 ajaj, én nem oda küldtem, hanem a fibermailosra! :lol: de ha nem tudod ott megnézni, akkor küldöm erre is! De majd csak holnap! :lol: warwolf@opelklub.hu-átírányítva a losi@fibermail.hu -ra.Aztán van még a losa@fibermail.hu is! :D
Recommended Posts