Tom Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 A szabályalkotásról pedig időnként meglehetne kérdezni az embereket is szerintem, ha már egyszer mi is tagok vagyunk... vagy mi a szösz! :D Régebben még én is ezt hittem... Kezdek felnőni... :lol: :lol: :D
Gepard Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Pisti, a múltkor még Te is egyet értettél velem... szóval nem kell most a hívatalos szöveg. :lol: Akkor csak a pályanapos bannerről volt szó, akkor azt mondtam, hogy arra a két napra nem kell vele foglalkozni már. Meg azt is mondtam, hogy majd beszélünk még róla. Egyébként most nem a kérdésed volt a probléma, hanem a tálalása. Meg lehetett volna normálisabb hangnemben is kérdezni. (légyszives erre jobban figyelni!) :lol:
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Speed nem is örülsz hogy melléd álltam? :lol: :lol: :D
J0hnny Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Hagyjátok már a francba ezt a témát,komolyan modom mindenki IP-ban-t kap! :lol: :lol: :D Mint a homokozóban!Különben is az az én körte formám! :D Legyen rövid szöveg és egy link oszt jó van!Ennyi!
Speed Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Speed nem is örülsz hogy melléd álltam? :lol: :lol: :DMég mindig nem jutok szóhoz a döbbenettől! Teljesen meg vagyok hatva! :D ;) ;)
coupe Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Még mindig nem jutok szóhoz a döbbenettől! Teljesen meg vagyok hatva! :lol: :D :D Köszi :lol:
berlina Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 én a dömperekre bukom 3 éve kaptam is karácsonyra, a puttonyában csavarok voltak, facsavar, lemezcsavar, 6-os meg 8-asmeg tizes is meg alátétek, rugós is ! fakerekű, szép piros meg kék tulképp billencs nem is dömper asszem
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 ....A szabályalkotásról pedig időnként meglehetne kérdezni az embereket is szerintem, ha már egyszer mi is tagok vagyunk... vagy mi a szösz! :lol:.... Nos talán ezért írt azt Hemi : "....Én úgy gondolom fogalmazd újra, amiben már konkrét ötleteid is benne vannak...." :lol:
mélykék76 Elküldve Október4, 2006 Elküldve Október4, 2006 Köszi :lol: Mostantól ez a közös dalotok :lol:
coupe Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Mostantól ez a közös dalotok :D Kösz Pista :lol: :lol: :D
hemi Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Pontosan. Semmi rossznak nem vagyok az elrontója. A szabályzat ezen része lehet elavult, vagy nem a témának megfelelő. Én számtech fórumokon szoktam lenni és ott pl tiltva van általánosságban a kép az aláírásban( Példa bár rakhatnám az index.hu fórumát is...). Mi viszont úgy gondoltuk lehessen. A 60 -as pixel magasság a 468*60 miatt (elfogadott banner méret) van, a méretét illetően szerintem egyeztethetünk. Ami mindenkinek szólna: Kerüljük a durva és kétértelmű megfogalmazásokat, hiszen azt senki nem kedveli. Javaslatom: (valami hasonlót vártam volna jelzők, és felhangokkal teli válasz reakciók nélkül) A beillesztett kép méretére vonatkozó korlátozások módosítására javaslat: - szélesség maximum 468 pixel (600-ról) - magasság maximum 60 pixel - teljes képméret max 40000 byte (2048 byte-ról) Lehet persze más is. Néha szeretnék én is "csak" klubtag lenni, mint a www.palyanap.com rendezvényén ahol abszolult nem érdekeltek a hibák. Ezért is a mottom ez: "A siker az, amikor egyik hibát a másik után követjük el, töretlen lelkesedéssel.". Viszont amíg Én foglalkozom ezzel a fórummal a "lábszagot" nem tűröm.
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Kösz Pista :lol: :lol: :D Akkor legyen innen :D
coupe Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Akkor legyen innen :lol: Egyre jobb lesz :lol: :D
redline Elküldve Október5, 2006 Szerző Elküldve Október5, 2006 Technikailg valóban csak 1x töltődik le a kép, ha a cache be van kapcsolva tehát alaptalan, hogy ez extra forgalmat generál. Ennek ellenére nekem személy szerint nem tetszik az ilyen tipusú aláírás :lol: Akár van külföldön akár nincs. Egyébként meg nincs külföld, legyetek már egy kicsit kozmopolitábbak :lol:
Speed Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 ...Javaslatom: (valami hasonlót vártam volna jelzők, és felhangokkal teli válasz reakciók nélkül) A beillesztett kép méretére vonatkozó korlátozások módosítására javaslat: - szélesség maximum 468 pixel (600-ról) - magasság maximum 60 pixel - teljes képméret max 40000 byte (2048 byte-ról) http://www.opelforum.hu/fot_2004_banner.gif Köszönöm Hemi! Elnézésedet kérem, ha erősen, illetve bántóan fogalmaztam. Jogos amit írtál! Engem nagyon fel tud bosszantani a "kockafejűség", a "kicsinyesség" és a korábbi megkötést annak éreztem! (bocs, hogy ezt mondom, de nem bántásból írom, csak magyarázni próbálom a dolgot! :lol:) Amit most javasolsz, én azt teljesen korrektnek tartom és maximálisan támogatom. Köszönöm a konstruktív együttműködést! :lol:
forumadmin Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Mivel híve vagyok az építő jelegű változásdoknak, így: Szavazás a témában Szerintem, a téma itt lezártnak tekinhető. További kellemes fórumozást.
Dark Angel Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Az eddigi szabályok a következő okok miatt lettek bevezetve: - a fórum sokkal rendezetteb, áttekinthetőbb, kulturáltabb, ha az aláírásban nem egy kisregény, fotósorozat szerepel. Ezekre a dolgokra ott a Profil, az "én autóm" rovat, a képtár, a blog. - ha valaki érdemleges infót keres, akkor szerintem igencsak idegesítő, ha úgy kell kibogarásznia a sok ismétlődő aláírásból, fotókból a lényeget - mindezekre azért van szükség, hogy a fórumról egyértelműen látszon, hogy szervezett, moderált és karbantartott. Ez pedig azért fontos, hogy magasabb legyen a reklámértéke. Gondoljkodjatok egy reklám manager agyával. Sokkal jobban tetszik neki, egy olyan oldal, ami nincs tele ismétlődő dolgokkal. Mint látjátok, a reklám-hely értékesítése elindult. Ebből már ~12e Ft bevétele származott a klubnak. Ha nagy változások nem történnek, akkor jelenlegi számításaim szerint, számítani lehet rendszeresen havi 12-16e Ft bevételre! Emiatt lett részben nyitott a fórum, ebből az összegből már lehet fedezni a megnövekedő szerver igénybevételt. Ettől függetlenül, a szavazással egyetértek, és elfogadjuk a kimenetelét, de a "majomság"-ok nem légbőlkapott kockafejűség és korlátoltság eredményeként, inkább egy átgondolt koncepció nyomán alakultak ki. :lol:
ZAG Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Speed!! Fabiá-val vitted Tormásinak,a bort??! :lol: :lol: :D
berlina Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 tényleg cache-ből tölti a már egyszer betöltött tartalmat, de ki-bekapcs után újra a szerverről tölti be. esténként pedig ki szoktam kapcsolni, így aztán holnap ugyanazt a képet mégiscsak le kell töltse (egyébként szvsz ez így rendjén is van, hiszen a net egy folyamatosan változó valami) nekem legalább is mindig így csinálja
Sziszi Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Tyuha, megjelentem egybol vita bontakozott ki :lol:
Gepard Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Akkor légyszives vedd kisebbre a képeket, vagy csökkentsd a számát, és nem lesz vita. :D :D Mondjuk tudunk mi kép nélkül is vitázni. :lol: :lol:
tomi023 Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Sziszi a pályanapos képeid 731,5MB? reggelig itt ülhetek mire lejön vazze... inkább írd ki cdre holnap meg hozd el!
Speed Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Speed!! Fabiá-val vitted Tormásinak,a bort??! ;) :D :P:D Egy 1,2-es 3 hengeres Fabiat hajtok a cégnél... erősen kell taposni, hogy haladjon! :D Tyuha, megjelentem egybol vita bontakozott ki ;)Látod? Látod? Látod? A Negatív kisugárzás! :lol: :lol: :D
warwolf Elküldve Október5, 2006 Elküldve Október5, 2006 Zajlik az élet! :D Végre mások is tudnak fórumozni itt nálunk!Bár pl. ZAG cserélhetné az avatarját! :D Senk iem fogja megkövezni érte!!! A bor nagyon tuti lett.Egy Villányi remekmű, kitűnő választás!!Mint tudjátok, én soha nem iszom alkoholt (egyesek szerint pedig néha rám férne ;) ) viszont mikor a nyáron voltunk Pécsen, egy hidegebb napon átugrottunk Villányba, és hoztam igazinak tűnő fehér, és vörösbort is.S, bizony utána itthon annyira csábított a vörösbor illata, hogy belenyaltam.Igaz, csak egy pillanatnyi érintés volt ;) , de nagyon ízlett.Pl. alföldi bor ilyen kísértésbe nem tud hozni.Egyik-másik túl csersavas.Tájjelleg. :lol: A kannás és tablettás szakaszról nem is beszélve. :lol: Amúgy ma egész nap Corsáztam, meg kicsit Astráztam.Utóbbi polírozáson volt.Aki csinálta, több soron megdícsérte az autót, hogy mennyire szép még mindig, látszik, hogy van gazdája. A kicsivel meg egészen jól haladtam.Holnap talán már be is indul.Ha a technika is úgy akarja majd.Én mindent elkövettem. Zajlott az élet a Pillangó utcán, mert volt Demó, meg Paja, Dénes hívott távrecsegőn, majd kicsivel később jött Johnny meg Kacsero.Kiépítésre került a testkábel szakasz is.Szal halad a dolog.Az agyak esztergálása talán holnap délutánra készen is lesz.Ha műxik, a 7végén még finomítunk a technikán, aztán hadszaladjon...... :D
Recommended Posts