berlina Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 hey skacok! megvannak a ledek és van hozzá négy ellenállat is, itt volt a doboz alján egy tütüben, biztos kiesett a borítékból fehér ledek de holnap szombaton nem tudom visszavinni, mint mondtam nem leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 pirkad... már megnéztem ma az autómat! Nagyon szépen csillog a garázsban! :lol: Tegnap szép munkát végeztek az István Kir. krt-on a mosóban! hamarosan indulok a pályára! Ma van A NAP! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Na jó... én lenézek a boltba... aztán meg elhúzok a pályára... 'God be with Us' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Márk! Szeretném megköszönni,hogy ilyen jól álltad a sarat ma!Köszi,hogy türted a sok hülye kérdést! :D ;) Ahogy a Bocskorék szokták mondani: Márk for president! :lol: :lol: :D Tominak is kösz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Én is köszönöm Márknak és Tominak, hogy a csapatában dolgozhattam ma.Minden elismerésem az övék, és mindenkié aki végig melózta, rohangálta, a napot.S, ugyancsak szeretném megköszönni azoknak akik, eljöttek, és a részvételükkel emelték a talink fényét, színvonalát. Ez most nagy durranás volt sztem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Köszönöm szépen srácok, de NÉLKÜLETEK ez nem jöhetett volna létre! Én azt köszönöm, hogy ott álltatok mögöttünk és profi módon segítettetek amikor csak kellett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Csak sztem a szebb napokat látott bizsuli bánta.Ezek a fránya vízzeloltók rondán kibabráltak vele....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Az MV6-os Ladát tényleg bántották a rendőrök??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Az MV6-os Ladát tényleg bántották a rendőrök??? Én nem hallottam ilyesmiről.Mivel a srác tréleren hozta/vitte, nem hinném.................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 vízzeloltók Pernyekergetők. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Az MV6-os Ladát tényleg bántották a rendőrök??? ugy hallottam foljelentették :lol: egyébként nagyok vagytok srácok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 HEllo! Nemrég hívot az ismerősm aki a bordó A vectraval volt hogy egy kereszteződésben össze törte a vectra :lol: :lol: ugy néz ki hogy hátso rész és a kocsi egyik sárvédője lapja ment tropára komolyabb baja nincs a járgánynak! Személyi sérülés nem történt! Azt szertnem kerdezni hogy valaki jar majd bonto irányban kecson meg tudja kerdezni hogy Vectra A hatso lökös meg hatso futomű alkatreszek vannak e és hogy kb mi mennyi futomű meg nem biztoshogy hapott akorát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Az MV6-os Ladát tényleg bántották a rendőrök??? Én is úgy hallottam, hogy följelentették, mert rendszámmal mászkált. Mivel nem közúton közlekedett vele, elvileg nem szólhattak volna. Kérdezték, hogy van-e átépítési engedélye, ami persze nem volt. Rendszám nélkül nem piszkálhatták volna. Én is köszönök mindent a szervezöknek, szerintem egy elég jól sikerült tali volt és ezzel biztosan sokan így vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Én is úgy hallottam, hogy följelentették, mert rendszámmal mászkált. Kiment a közútra is? :lol: Srácok! Az aláírásokból, mostmár ki kellene szedni a bannert. Ha felkerülnek az oldalra a képek akkor majd beírjuk újra a topicba. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 hhhhááát borzalmasan sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni ui. a leltárban részt vett két csaj, pushup melltartóban és testhez simuló hosszúujjú bodyban uis. ez a munkaruhájuk... , kedvesek aranyosak csinosak pont a kedvencem gondolhatjhátok h rettenetes volt, hihetetlen ez a meló mennyi kínnal jár mingyá' indulok autókiállításra az meg épp most van a BNV-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 a leltárban részt vett két csaj, pushup melltartóban és testhez simuló hosszúujjú bodyban uis. ez a munkaruhájuk... Nahát, milyen munkahely ez????! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 HEllo! Nemrég hívot az ismerősm aki a bordó A vectraval volt hogy egy kereszteződésben össze törte a vectra :lol: :lol: ugy néz ki hogy hátso rész és a kocsi egyik sárvédője lapja ment tropára komolyabb baja nincs a járgánynak! Személyi sérülés nem történt! Azt szertnem kerdezni hogy valaki jar majd bonto irányban kecson meg tudja kerdezni hogy Vectra A hatso lökös meg hatso futomű alkatreszek vannak e és hogy kb mi mennyi futomű meg nem biztoshogy hapott akorát. Bazz, szegény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Sokan mondtátok, hogy szombat éjszaka a pályanappal álmodtatok.Pl. Tomi állítólag rádióforgalmazott.Na nekem ma éjszaka mentek az autók! :lol: Érdekes volt! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nekem is ez ment az elmúlt két éjszaka! De ez még semmi! Amikor szombat este (ca. 8-fél9 körül) hazaértem, bevágtam magam a zuhany alá, betartottam a fejem a vízbe... és közben rádiós beszélgetéshez hasonlót hallottam! Pedig ébren voltam! :lol: (persze amikor kivettem a fejem, nem volt semmi) :lol: lehet, hogy fel kéne keresnem egy orvost? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 járhatunk csoportterápiára ha sok Pályanapot szervezünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Akarsz róla beszélni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 járhatunk csoportterápiára ha sok Pályanapot szervezünk :D Intézkedjek? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 A melóskocsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 http://img204.imageshack.us/img204/5048/kpme7.th.jpg A melóskocsi! :lol: Kukáások! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Szuper kis csapat vagyunk , szerintem... :lol: Büszke vagyok , hogy ide tartozom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts