Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Privátot olvastad?? Szóval?

Igen,olvastam.

Hát eladtam az Astrát..

Végülis átmeneti autónak vettem,de hosszabb ideig akartam megtartani,de ez így alakult..

Elküldve
És akkor most milyen géped van?

Én egy szál gatyókában. :wub:

Itt is jó idő van.

2003-as Octavia Best 75Le,nem megy úgy mint egyX16XEL,de jobban felszerelt,fiatalabb,meg ugye Skoda.

Főnököm piszkált is érte,hogy mindig Opelom volt (összesen 3),hogy mikor veszek újra Skodát...hát most.

Elküldve
2003-as Octavia Best 75Le,nem megy úgy mint egyX16XEL,de jobban felszerelt,fiatalabb,meg ugye Skoda.

Főnököm piszkált is érte,hogy mindig Opelom volt (összesen 3),hogy mikor veszek újra Skodát...hát most.

Kecsóra adtad el a vasad?

Mert én lehet villogtam neki valamelyik nap! :wub:

Elküldve

Egy Skodásunk már úgyis van, Corsarulez, és Hpety páros.

Akkor újfent üdv a klubban! :wub:

Elküldve
Hi...

tegnap ültem az új Corsa-ban (Corsa D) :wub:

S, jó volt? :P

Amúgy rákukkantottam a pályanap.com -ra, és szépen gyűlik az autókázásra vágyó Opeles nép! :P Pörgetni kell majd rendesen a dolgokat, hogy mindenki eleget tudjon menni a pályán.............

Elküldve
S, jó volt? :wub:

Amúgy rákukkantottam a pályanap.com -ra, és szépen gyűlik az autókázásra vágyó Opeles nép! :P Pörgetni kell majd rendesen a dolgokat, hogy mindenki eleget tudjon menni a pályán.............

úgy számoltuk, hogy ha jó idő lesz 120-150 autó lesz!

Elküldve
Kecsóra adtad el a vasad?

Mert én lehet villogtam neki valamelyik nap! :wub:

Igen Kecskeméti srác vette meg!

De nem hiszem,hogy azt láttad mert még a hitelt intézi hozzá.

Elküldve

Jóót gyűltünk ma! :wub:

Amúgy volt egy érdekes dolg, mikor délután mentünk le a családdal a szüleimhez, az Auchan előtt olyan esőbe sikerült belerohanni, hogy a felüljáróra érve a Dunaföldvári úton a lefolyó víz szabályosan fogta az autót.

Ilyet még nem éltem át ott.Érdekes volt.Pedig gyorsan sem mentem.Max. olyan 60Km/h-val.

Elküldve

Voltunk a kőrösi Opelnél a 15% akció ideje alatt, hétvégén. majdnem vettünk egy H Astra Caravant! (trermészetesen ezüstszürkét... :P :P ), elég jó árat mondtak a jelenlegi gépre!

De maradok egyelőre ennél, nagyon megszerettem és hitelt se akarok felvenni megint.....

Mentünk azért vele egy karikát, de az csak 1.4 volt, és én már túlzottan is rászoktam az 1.6-ra. :wub:

Elküldve
(persze ezen röhög az összes GSI-s... de nem számít! :wub:)

Nem csak ők B) :P

Mondjuk én sem gyorsulnék senkivel sem, mert röhögés akkor is lenne. :P

Elküldve
Nem csak ők :D :P

Mondjuk én sem gyorsulnék senkivel sem, mert röhögés akkor is lenne. :P

De legalább jóó hangosan mennél! B)

Én meg voltam ma Gubacsinál, aztán megszakértette a kartervédőm.Kissé el volt képedve, hogy miknemvannak rajta!De a lényeg lényege, hogy mosmán nem ér bele a kipuffba.És nincs kolompolás! :wub: Mert eddig ritka égő,............izé vicces hangja volt! :lol:

Elküldve
:wub: Az erő velem van! :P

(persze ezen röhög az összes GSI-s... de nem számít! :P)

Erő az nem erő hanem LE!!! Erő az Dieselekkel van ott van Nm! B)

Na jo nem nyitok vitaforumot mert ennek sos lenne vége!

(bocsi Márk de ezt a feldobott labdát nem hagyhattam ki!)

Elküldve

Egyenesben bárki tud gyorsan menni, én meg ezt vallom! :P De a kanyarban van a királyság! :wub: Ma be is mutattam egy ilyen bedobós,sodródós,guminyikorgós dolgot egy cartársnak, aki belső íven akart lelépni a Praktikertől befelé, a Jet kútnál.Nézett nemkicsit! :P

Elküldve
Erő az nem erő hanem LE!!! Erő az Dieselekkel van ott van Nm! :P

Na jo nem nyitok vitaforumot mert ennek sos lenne vége!

(bocsi Márk de ezt a feldobott labdát nem hagyhattam ki!)

Néézzzük csak... melyik szóban is van benne az erő...

Newtonméter / forgatónyomaték? hm...

Lóerő? hm...

vajon melyik lehet? :wub: :P

B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.