corsarulez Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Dénes, gratulálok az új autóhoz! :unsure: H Astrás tagunk még úgyse sok van.
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Sziasztok...tegnap két kecskeméti csajszi volt lent nálunk bulizni, úgy látom azért arrafelé is sejtenek valamit a lányok :D S ide jöttek pasit keresni, mert hogy állítólag otthon nem találnak... :) :D Mit szóltok ti ehhez? :unsure: Szóhoz sem jutunk! Küld be Őket nyugodtan a CP-be péntek este! Majdcsak ránktalálnak! :) :D Csak Tominak nem kell Őket bemutatni! :lol: :D
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 Reggel mikor jöttem melóba, a buszállomás magasságában a Kurucz krt.-on elhúzott mellettem szirénázva 2 mentőautó.Utána hallottam a hírekben, hogy elég komoly frontális karambol volt a 44-esen. Nem tudom, hogy hány embernek kell még OTT megsérülnie, meghalnia, hogy az illetékesek belássák, az egy igen nagyforgalmú út, és már régen ki kellett volna alakítani azt a 4 sávot.Szemben a jelenlegi 2, igenxar úttal. :unsure: Hát sajnos megint frontális karambol volt! :) A balesetek topikba beraktam!
corsarulez Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 A 44-es a ceglédi út? Egy párszor már jártunk arra idén, tényleg pocsék az út, sok helyen tele van pakolva 60-as táblákkal. És ha jól emlékszem, majdnem nyilegyenes, tehát száguldásra csábít.
Gepard Elküldve Augusztus21, 2006 Elküldve Augusztus21, 2006 A 44-es a ceglédi út? Egy párszor már jártunk arra idén, tényleg pocsék az út, sok helyen tele van pakolva 60-as táblákkal. És ha jól emlékszem, majdnem nyilegyenes, tehát száguldásra csábít. Nem, nem, a 44-es a békéscsabai. De a ceglédi (441-es) is megér egy misét.
Kacsero Elküldve Augusztus23, 2006 Elküldve Augusztus23, 2006 Hú de csönd van itt! :unsure: Mindenki dolgozik?
warwolf Elküldve Augusztus23, 2006 Elküldve Augusztus23, 2006 Már én sem, de ugye Tomi Vectrázik, Én meg Corsáztam ma is, Johnny nyaral............... Szal ezért a csönd! :unsure:
Gepard Elküldve Augusztus23, 2006 Elküldve Augusztus23, 2006 .... Johnny nyaral............... Tényleg? Akkor azért írta SMS-ben, hogy két busz német olvasgatta a BW-s matricáját nagy érdeklődéssel.
warwolf Elküldve Augusztus23, 2006 Elküldve Augusztus23, 2006 Tényleg? Akkor azért írta SMS-ben, hogy két busz német olvasgatta a BW-s matricáját nagy érdeklődéssel. Én is megkaptam! :unsure: Biztinem olyan jó a buli. :)
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2006 Elküldve Augusztus23, 2006 mindenkinek elküldte! :unsure: Ma voltam bicajjal gyúrni és Kacsero kolléga nyissa ki a szemét bitte-danke! Ma sajna nem haladt az autó mert nem lett meg a hengerfej majd holnap. Így veszélybe került a pénteki meet.
Gepard Elküldve Augusztus23, 2006 Elküldve Augusztus23, 2006 Így veszélybe került a pénteki meet. Nélküled nem lesz? :unsure: :) Egyébként pénteken körbe kellene járni a várost szórólapokkal.
warwolf Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Ha ma nem haladok egyedül a motor berakásával, akkor a holnapi meet nálam lesz megtartva, aztán eszünk-iszunk, és persze bexarunk, mire berakjuk a motort! :unsure: Egyébként beszélgettem tegnap a Kullai Karesszal, és mondta, hogy a yardok nagyon be vannak mostanság indulva az éjszakai száguldozókra, olyan hajnali kettő körül szokták ellepni a várost, és mindenhol igazoltatnak.Szal éjszaka nagyon nem kell majd száguldoznom a kicsikocsival.Vagy DE! :)
Kacsero Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Ma voltam bicajjal gyúrni és Kacsero kolléga nyissa ki a szemét bitte-danke! Bocsi nem láttalak, biztos nem volt matricázva a járgányod! :D :) Meg különben is, TE bicajjal! Tényleg kár hogy nem láttalak! :unsure: :) :D Ha ma nem haladok egyedül a motor berakásával, akkor a holnapi meet nálam lesz megtartva, aztán eszünk-iszunk, és persze bexarunk, mire berakjuk a motort! :lol: Részemről rendben! :D
Kacsero Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Egyébként pénteken körbe kellene járni a várost szórólapokkal. Mégis mikor, és merre gondoltad?Mert azért elég nagy a város! :wub:
Gepard Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Mégis mikor, és merre gondoltad?Mert azért elég nagy a város! :wub: Estig melózom, utána ráérek. Wolfinál is van egy adag, addig azt is lehetne osztogatni. És merre, főleg a pihenőövezetekben ahol opelt látunk. Széchenyiváros, Hunyadi, Vacsiköz, meg a centrum. Szerintem.
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 nekem még több változós a meet: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Dini Elküldve Augusztus24, 2006 Elküldve Augusztus24, 2006 Hello! Nekem sajnos a meet kimarad mert szombaton korán reggel irány Olasz tengerpart! de mielőbb megyek hogy az autot meg tudjam mutatni! Dénes
warwolf Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Végtelenül hálás vagyok Pajának, mert önzetlen segítségével kb. 20 perc alatt beemeltük a motort a Corsa orrába tegnap este.Nem volt semmi, de most minden klaffol, és ha mindenki úgy akarja, akkor jön Demó is este, aztán megcsinázza a villanyász szakaszt is, úgyhogy véleményem szerint jövő 7n már én is csak a féltengelyre fogok várni, hogy használhassam a kiasutót. Paja, még1X 1000 hálás köszönetem neked a segítségért!!!!!!!! :wub:
berlina Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 van egy egészséges hasmenésem valami szilvafélétől, ma inkább nem rajzolnék az üléskárpitra Gepárd: ha még nem kaptál, a napokban kapsz a megadott postacímedre egyenlőre egy Unix kártyát, aztán még néhányat, ezekre a további kártyákra milyen kép vagy logó kerüljön? szeretem a gyümölcsöt
Gepard Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Gepárd: ha még nem kaptál, a napokban kapsz a megadott postacímedre egyenlőre egy Unix kártyát, aztán még néhányat, ezekre a további kártyákra milyen kép vagy logó kerüljön? Eddig még nem jött, de mostanában amilyenek a postaládák nálunk..... Lehetne MOTE/MVOK? szeretem a gyümölcsöt Mi délelőtt szilvalekvárt főztünk, egyelőre nincs hasmars.
Maja Elküldve Augusztus25, 2006 Elküldve Augusztus25, 2006 Végtelenül hálás vagyok Pajának, mert önzetlen segítségével kb. 20 perc alatt beemeltük a motort a Corsa orrába tegnap este.Nem volt semmi, de most minden klaffol, és ha mindenki úgy akarja, akkor jön Demó is este, aztán megcsinázza a villanyász szakaszt is, úgyhogy véleményem szerint jövő 7n már én is csak a féltengelyre fogok várni, hogy használhassam a kiasutót. Paja, még1X 1000 hálás köszönetem neked a segítségért!!!!!!!! :P Ez a legkevesebb... :P Ja én Paja vagyok ám... :wub:
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 Ja én Paja vagyok ám... :P Jól álcázod magad! :wub:
berlina Elküldve Augusztus26, 2006 Elküldve Augusztus26, 2006 voltam kint a veteránbörzén, kint volt a Sáfár Józsi bá is a Mantával, pöpec gyári ülések vannak benne, meg találkoztam a MEOE-s Nagy Istvánnal, (tőle kaptam a kutyám), mikor még a Tormásiéké volt a zöld meg akarta tőlük venni, csak akkor még nem volt eladó... azt kell mondanom, hogy a Tormási új logója egyszerűen szar! javaslom a régit logójukat használni, mert ez az új nagyon gáz. T egy négyszögben: tanulóautó, nem vették észre, hogy a T betű már foglalt?
Recommended Posts