Szaszacorsa Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 ki volt az ellenfél? egy tank? még jó, hogy megmaradtál egy parkoló kisteherautó a rákoczin. ketten matattunk a kesztyűtartóban. tesómnak a fél arcába beleállt a motorháztető :unsure:
paja Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Remélem megúsztátok komolyabb sérülés nélkül...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 egy parkoló kisteherautó a rákoczin. ketten matattunk a kesztyűtartóban. tesómnak a fél arcába beleállt a motorháztető :lol: Bászki! :) :D Mit csináltál ember? :D :unsure: Remélem semmi komolyabb bajotok nincs! :)
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 balfax voltam, így volt egy autóm :unsure: tesómnak a fél arcába beleállt a motorháztető Na vazze... :) és mennyire komoly a sérülés? és Neked nem lett bajod? és mi van az autóval? javítható?
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 http://www.kepfeltoltes.hu/060813/08-12-06...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/060813/08-12-06...ltoltes.hu_.jpg balfax voltam, így volt egy autóm :unsure: Nagyon sjnálom ami történt, szerencse, hogy ennyivel megúsztátok.Remélem tesód arca is rendbe fog jönni, és nem lesz nagyon maradandó a sérülés, és annak a nyoma.Ha minden rendeződött beszéljünk, és keresünk megoldást az autó kérdésre is. :)
Szaszacorsa Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure: Ez örökéletű szabály, én is egy autóbaleset kapcsán tapasztaltam meg a hiányát.Ezért került a Corsába 4 pontos öv.De ez egy másik story. Jobbulást kívánok mind2tőtöknek, úgy fizikai, mint lelki síkon.Mert nekem utóbbi volt nehezebb.
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :) Jobbulást kívánok én is Nektek! :unsure:
Szaszacorsa Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 http://www.sziszi.com/szaszacorsa.rar itt van pár kép (egy pár dolgot már kiszedtem a kocsiból még este)
MOR16V Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure: Jobbulást kívánok én is remélem hamar rendbejöttök. Hú bazz nem lehetett semmi de szerencsére nem olyan komoly.
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Én is jobbulást kívánok mindkettötöknek. Ezek a képek elgondolkoztatnak. Lehet, hogy nem várok sokáig a Corsa becsövezésével, mert az A-oszlop nem tünik valami stabilnak.
ENDYKA Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure: Rendesen megkapta a kocsitok, meg ti is! Jobbulást! :) Vigyázni kell, persze a más hülyeségét nem lehet kivédeni! Nekem a hátsó lököst kellett "heggesztetni", most meg festőnél van, mert baromarcú románok elbambultak és belémjöttek. Még jó, hogy volt vonóhorgom, így olcsóból kijövök! pláne, hogy 100 euro-ra lehúztam a tagot!! Szóval vigyázat!!!
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Itt most mit kellene látni!? :unsure: :) :D
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Itt most mit kellene látni!? :unsure: :) :lol: Hát öregem,ha neked 3 gyerek után ezt magyaráznom kell,akkor ott valami gond van! :D
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Épp ezt akartam írni, hogy azért mackó ennyire nem lehetsz öreg :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Pont ez az... van nő, aki 3 gyerek után jobban tartja magát, mint ez a 2 tyúk, csak épp nem mutogatja magát! :) :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Pont ez az... van nő, aki 3 gyerek után jobban tartja magát, mint ez a 2 tyúk, csak épp nem mutogatja magát! :) :unsure: ez szép volt mackó! :D
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 pl. mikor kint voltam a Devil tuning talin, a mutogatós csajok 20%-a volt az, aki nézett ki valahogy... meg pl. a tavalyi BW-en a kocsimosó csajok szerintem elég bibisek. :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Azért annak a magasabbiknak nemsemmi tejesbögréi vannak! :unsure: :)
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Azért annak a magasabbiknak nemsemmi tejesbögréi vannak! :) :D Csak majdnem bokafix kell hozzájuk... Ha feszesebb lenne... :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Csak majdnem bokafix kell hozzájuk... Ha feszesebb lenne... :) Nekem tessik, de bővebben inkább a 18+-ban folytatnám.......... :unsure: :D
Recommended Posts