warwolf Elküldve Július18, 2006 Elküldve Július18, 2006 Valszeg az SL lesz a hunyó! :lol: Egyébként a múltkori Traffipax témára visszatérve ma reggel vittem ki a vasat a Kopasznak és a Szent László körúton Hoványék felé haladva megláttam a szembesávban a buszmegállóban A FEHÉR BÜTYKÖS ASTRÁT KAMERÁVAL! :) Még jó, hogy a szembe oldalt mérte! De ezek szerint már ott is mérnek! :D Ott elég sűrűún.És murvaügyesen el tudnak bújni.A Mindszentin, a ,menhely után a gazból csak a kocsi teteje látszik ki, semmi több.Persze kamerástól. :unsure:
Demó Elküldve Július18, 2006 Elküldve Július18, 2006 olyan nincs... biztos valami másra gondolsz... :unsure: Pl. egy SL-re! A CL ugyanis coupe! :) De ott van pl. a CLK. Abból asszem van Cabrió is.
Gepard Elküldve Július18, 2006 Elküldve Július18, 2006 ....megláttam a szembesávban a buszmegállóban A FEHÉR BÜTYKÖS ASTRÁT KAMERÁVAL! Ahol teljesen szabályosan parkoltak...... gondolom én barom...
Speed Elküldve Július18, 2006 Elküldve Július18, 2006 De ott van pl. a CLK. Abból asszem van Cabrió is.Ebben valóban igazad van. A CLK-ban volt kabrió is (meglepő módon) De a Birizdó nem ülne bele egy "csoffadt" CLK-ba! Nála az S osztály kategóriájában kezdődnek az autók! :) S, SL, CL... kb ennyi. (hónapokkal ezelőtt már új S osztálya volt! :D) Tudni kell, hogy ő volt régen a Merci márkakereskedő, csak annyit "maffiózott", hogy elvették tőle a jogot! Aztán válaszul vett magának egy 360 Modena-t meg egy 355 GTS-t és felváltva járt velük! :unsure: (mellesleg azóta is merciket forgalmaz, de már nem hívatalos kereskedő)
warwolf Elküldve Július18, 2006 Elküldve Július18, 2006 (mellesleg azóta is merciket forgalmaz, de már nem hívatalos kereskedő) Ott volt a gond, hogy a nagykert megkerülve vett meg néhány üzlettárásával együtt asszem 20db S osztályt. Aztán ez kiderült, és akkor bukta be a márkaker. dolgot.Most folynak a tárgyalások, hogy német márkaker. jogot meg fogja kapni.Idő kérdése.S, akkor a MB Mo. elmehet a sunyiba.Hogy hogyan játszák ezt meg........... manóse tudja......... :unsure:
berlina Elküldve Július19, 2006 Elküldve Július19, 2006 Úniós jog, bárki bárkivel üzletelhet, MB De-nek meg kell adnia azokat a jogokat nem DE kereskedőknek is, amit a De kereskedőnek is megad. Ha van az MB Mao-nak kizárolagos szerződése az MB De-vel akkor viszont amíg ez a szerződés le nem jár, vagy fel nem modják, addig ez a szerződés korlátoz, de csak addig.
warwolf Elküldve Július19, 2006 Elküldve Július19, 2006 Úniós jog, bárki bárkivel üzletelhet, MB De-nek meg kell adnia azokat a jogokat nem DE kereskedőknek is, amit a De kereskedőnek is megad. Ha van az MB Mao-nak kizárolagos szerződése az MB De-vel akkor viszont amíg ez a szerződés le nem jár, vagy fel nem modják, addig ez a szerződés korlátoz, de csak addig. Igen, ez így igaz, de ez a kaland még az uniós csati előtt történt.Ebből lett a galiba.................
Dini Elküldve Július19, 2006 Elküldve Július19, 2006 Mert megint azt az embert szivatják aki leleményes és megtalálja a kiskapukat, és probál egy kis plusszhoz jutni! Persze hagsújozva hogy legális úton és nem illegálison!
Gepard Elküldve Július19, 2006 Elküldve Július19, 2006 Úniós jog, bárki bárkivel üzletelhet, MB De-nek meg kell adnia azokat a jogokat nem DE kereskedőknek is, amit a De kereskedőnek is megad. Ha van az MB Mao-nak kizárolagos szerződése az MB De-vel akkor viszont amíg ez a szerződés le nem jár, vagy fel nem modják, addig ez a szerződés korlátoz, de csak addig. Ezt akár Aztec is írhatta volna, nekem elsőre nem sikerült megérteni. :unsure: :)
berlina Elküldve Július19, 2006 Elküldve Július19, 2006 a galiba ebből a szempontból nem számít, csak tárgyalási helyzet rontó vagy növelő tényező (egyébként jelzi az életrevaló képességet) azt a mercit én láttam a hétvégén egy feltónően fiatal és csinoska csajszi nyomta neki
corsarulez Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Ismeritek a B&B Sportmobil autókereskedést Kecsón a Szt. László krt-on? nagyon sok szép Astrájuk van. Rendes banda? korrektek? valószinűleg hétfőn délelőtt megyünk nézelődni.
warwolf Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Ismeritek a B&B Sportmobil autókereskedést Kecsón a Szt. László krt-on? nagyon sok szép Astrájuk van. Rendes banda? korrektek? valószinűleg hétfőn délelőtt megyünk nézelődni. Nem túl rugalmasak, piaci áron adják a gépeket, de sok autót eladtak anno a baráti körömnek is, mármint amíg élt az autoimport.Van náluk bőven használtverda, de azon a soron elég sok használtautóker. van, érdemes szétnézni.A másik ilyen hely Kméten a TESCO felé vezető szakasz, szintén sok autóker. van, nagy választékkal.Viszont pl. a Mobil Centert érdemes elfelejeteni.CSillagászati áron dolgoznak. Amit még tudnék ajánlani, az a Szil-Coop melletti autoker. az Izsáki úton, mert normálisak, rendelésre is hoznak autókat, és az általuk behozott autókra 1 év teljeskörű garit is adnak.Szal mielőtt kinéznétek a Szt. László Krt.-ra, előtte sztem ugorjatok be oda.
Gepard Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Szegedre jön valaki J0hnnyn, Wolfin, és rajtam kívül?
Kacsero Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Szegedre jön valaki J0hnnyn, Wolfin, és rajtam kívül? Én mennék, de sajnos erre sem tudok! :unsure: :)
berlina Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 mehetünk falkában, szeretnék kb 9 körül odaérni ja: nézze már meg valaki pls, hogy nem regelt "nemuser" olvashatja-e a blogokat?
Gepard Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 mehetünk falkában, szeretnék kb 9 körül odaérni ja: nézze már meg valaki pls, hogy nem regelt "nemuser" olvashatja-e a blogokat? Pénteken jössz cp-be? Mikor induljunk, holtalizzunk? Antiék későn indulnak én akkor már ott akarok lenni. Kilépsz, és látod amit a nemuser (vendég) is láthat.
paja Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Szegedre jön valaki J0hnnyn, Wolfin, és rajtam kívül? A jó időre való tekintettel mi keresünk valami vízpartot , pancsizni... :unsure: :) :D
Boogie Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Zamárdi... :unsure: Oda mi is megyünk, de csak aug. első hétvégéjén: MantaTali!! :)
paja Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Siófok után, kb. :5 km. :) Szerintem megér másfél- két óra kocsikázást... :unsure: 145 Km...
Gepard Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Az melyik partján van? :)Mármint a Tiszának? :unsure:
warwolf Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Siófok után, kb. :5 km. :) Szerintem megér másfél- két óra kocsikázást... :unsure: 145 Km... Nekem is kb. annyi lesz, kis kitérővel Szeged! :DKiskőrösön felveszem egyik haweromat.
berlina Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Pénteken jössz cp-be? Mikor induljunk, holtalizzunk? Antiék későn indulnak én akkor már ott akarok lenni. Kilépsz, és látod amit a nemuser (vendég) is láthat. még le kell lakkozni színtelennel a zöldet, meg le kell mosni is,meg ezmegaz, úgyhogy nem mögyök cpbe holnap bocsi de ki az Anti a szeksönbőőőől? f8 szélmalom? ja: megvan: kiléptem és láccik!!
Recommended Posts