Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
pénteken nem megyek

céges bulit szerveztek

innom és billiárdoznom kell majd

két hónapja lefixálták a napot, most meg kiderült, hogy én fogok fizetni

ezt a spor bandát!

És szombaton? :huh:

Elküldve

neharagudjatok de én nem igénylem az ilyen talikat

inkább barkácsolnék itthon

--

vonaton hazafelé átolvastam a tanácsadó cég tájékoztatóját a tegnapi adóváltozásokról, hát elég durvicsek

tömény szakanyag ohne érzelmek csinosba szerkesztve pdfre, ezek egész éjjel ezt alkották biztos

sulinet, tandíjleírás húzva

+%ok serege, ezt nem írod le azt nem írod le, kicsit kibuktam

még jó hogy volt nálam hogyan heggessz szépautót könyv

Elküldve
még jó hogy volt nálam hogyan heggessz szépautót könyv

ÁÁÁÁÁÁÁ! na most megyek aludni mert ettől lefáradtam! :huh: :lol: :) :D

Jah és CarTársak, holnap estétől otthon leszek! Ha lenne hirtelen összeröfi, pénteki meet előtt, telefonon elértek! :D

Ha nem akkor péntek este ott leszek : CP !

Elküldve
Ha lenne hirtelen összeröfi, pénteki meet előtt, telefonon elértek! :lol:

Ha nem akkor péntek este ott leszek : CP !

Szerda este 8, Jókai utca akárhány... :)

Keresd az autóinkat! :huh:

Elküldve
Szerda este 8, Jókai utca akárhány... :)

Keresd az autóinkat! :huh:

Köszi, de szerda éjjel érek kecskemétre! :D ( talitopikban már írtam) :lol:

Elküldve

Johnny, bocs, hogy nem láttalak, de én ha vezetek, semmit se látok meg, még a Családtagjaimat se, mert elmerülök a vezetésben. (a dudát meg azé' nem hallottam, mert nálam általában 1000-el szól a mjúzik.... ) :huh:

Pedig olyan szivesen találkoztam volna már végre én is valakiveeeeel......! :lol:

Elküldve
Johnny, bocs, hogy nem láttalak, de én ha vezetek, semmit se látok meg, még a Családtagjaimat se, mert elmerülök a vezetésben. (a dudát meg azé' nem hallottam, mert nálam általában 1000-el szól a mjúzik.... ) :huh:

Pedig olyan szivesen találkoztam volna már végre én is valakiveeeeel......! :lol:

Ott voltam,de ha ennyire nem figyelsz akkor nehéz lesz! :)

Elküldve
Én vagyok vaksi vagy tényleg van benne egy kis Ford mustang beütés? :huh:

Biza van!Szerintem is, de nagyon tuti! :lol:

Én meg ma elkezdem szétszedni a Corsát.Asszem.Aztán lesz ami lesz.1X el kell kezdeni..............

Bár előtte lehet, elviszem zöldkártyára, mert az jövő hónapban lejár róla.................

Elküldve

Kedves "új" autóm végre itthon van!

Tegnap hazahoztam a Rapidot. sajna, egyelőre P rendszámmal, mert az a #@&#đ okmányiroda még mindig tökölészik a rendszámmal! pedig már múlt héten megvolt a műszaki vizsga.

nagyon jól megy, csak még egy kicsit rángat a motor és szokatlan a gázadás is. Azzal bíztatnak, hogy "ez karbis" és még szoknom kell, persze a szivatót is - elkényelmesedtem az injektoros autómmal! :huh:

Viszont nagyon erős a motor és a hangja.... hát az egyszerűen gyönyörű. :lol: Még "új " a motor, ezért nem húzattam, majd 2000 km után olajcsere, beállítások, és aztán!

Elküldve
Kedves "új" autóm végre itthon van!

Tegnap hazahoztam a Rapidot. sajna, egyelőre P rendszámmal, mert az a #@&#đ okmányiroda még mindig tökölészik a rendszámmal! pedig már múlt héten megvolt a műszaki vizsga.

nagyon jól megy, csak még egy kicsit rángat a motor és szokatlan a gázadás is. Azzal bíztatnak, hogy "ez karbis" és még szoknom kell, persze a szivatót is - elkényelmesedtem az injektoros autómmal! :lol:

Viszont nagyon erős a motor és a hangja.... hát az egyszerűen gyönyörű. :) Még "új " a motor, ezért nem húzattam, majd 2000 km után olajcsere, beállítások, és aztán!

............és még rám mondják, hogy elvetemült! :huh:

Elküldve

Na, azért nem vagyok vérmes! :huh: Csak 3500 fölé egyelőre nem nyomom a fordulatszámot.

Megkérdeztem a szerelőm fiát, mennyivel megy az övé (neki is hasonló van), azt mondta, tegnap 170-el jött.... én azért nem fogok ennyivel közlekedni. :lol:

Elküldve

Tudja-e valaki, hogy a Favorit kameráz is, vagy csak méri a sebességet?

Az elején a hűtőrácson az a fekete buci volt.

De nekem le kellett fordulnom hamarabb, mint ahogy a forgalmat állítgatták. Így most nem tudom, hogy gyűjtögessek-e vagy sem. Remélem nem kell.

Futó Gabi féle digit szerint kb: 60-65-el mehettem az 50 helyett, a felüljárón lefelé, az 50-esen Szeged felé, a praktiker utáni szakaszon.

Ezen a részen már évek óta nem mértek, úgy látszik megint eszükbe jutott.

Elküldve
Tudja-e valaki, hogy a Favorit kameráz is, vagy csak méri a sebességet?

Az elején a hűtőrácson az a fekete buci volt.

De nekem le kellett fordulnom hamarabb, mint ahogy a forgalmat állítgatták. Így most nem tudom, hogy gyűjtögessek-e vagy sem. Remélem nem kell.

Futó Gabi féle digit szerint kb: 60-65-el mehettem az 50 helyett, a felüljárón lefelé, az 50-esen Szeged felé, a praktiker utáni szakaszon.

Ezen a részen már évek óta nem mértek, úgy látszik megint eszükbe jutott.

Sajnos az mér is! :huh:

Szal lehet hogy kapsz majd egy csekket!

Én mindig bebújok valaki mögé ha van rá lehetőségem és úgy követem kb10-20méterről,hogy ne látszak nagyon.Így a rendszámom nem látszik a kamerában,ergo nem tudnak büntetni talán! :lol:

Elküldve

Végülis ment előttem egy teherautó, és mögé bújtam, amennyire lehetett.

A rendőrök pedig a kereszteződés után a kereskedés parkolójában állítgatták a delikvenseket, nekem meg a kereszteződésben el kellett kanyarodnom.

Na majd kiderül.

Elküldve

igen, kb 2 hónapja, nem nagyon reklámoztam, már kb 4-500 Eur értékben szereztem hozzá alkatrészeket, pl tegnap zsírúj hátsólököst és hátsóajtózárat (ezer hála Csabának) 1*er szétszedtem és összeraktam, a legnagyobb falat a lakatolás fényezés még nem kezdödött el,

kárpitokat újra kell alkotni, ehhez spéci sablont kell itthon gyártani, technológia ismert, csak munka és kézügyességigényes, most úgy néz ki a hegesztöt meg tudom venni a köv havi fizu után e nélkül nem tartom értelme

nek bolygatni, ha üzemKépes, közben kismillió spéci kalapácsot kell még beszereznem és kezdödhet a hosszú babra munka, ja és kell még egy pár új munkábajáró cipö is

beleegyezésem nélkül eltörölték a 2205-ös vonatot, ezért volt idöm pötyögni

Elküldve
Végülis ment előttem egy teherautó, és mögé bújtam, amennyire lehetett.

A rendőrök pedig a kereszteződés után a kereskedés parkolójában állítgatták a delikvenseket, nekem meg a kereszteződésben el kellett kanyarodnom.

Na majd kiderül.

Nem lesz belöle semmi.

Ha mégis kapnál csekket,akkor mond azt hogy valamelyik családtagod volt(hiába ha még te látszol a képen is),és személyiségi jogokat bántana ha megneveznéd,így eleget tettél a bejelentéssel,és nem tehetnek semmit.

Ja,ezt rendőrsrác mondta. :huh:

Elküldve

Ha jól tudom... ez nem biztos... de ez a verzió már bukta!

A gépjármű üzembentartójára ill. tulajdonosára mindenképp ráhúzzák a vizeslepedőt, ha más nem, lekapják a "bűnös" gép rendszámát egy időre... és akkor inkább bevallod. Mintha ilyesmi lenne egy ideje érvényben.

Elküldve
Ha jól tudom... ez nem biztos... de ez a verzió már bukta!

A gépjármű üzembentartójára ill. tulajdonosára mindenképp ráhúzzák a vizeslepedőt, ha más nem, lekapják a "bűnös" gép rendszámát egy időre... és akkor inkább bevallod. Mintha ilyesmi lenne egy ideje érvényben.

Valami ilyesmit hallottam én is :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.