warwolf Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 A parkoló...: Puhány banda! :huh: Nem tudom figyelted-e, mikor Morgó centizte ki a Gubacsi Tibi Chevijét.Nem volt kicsitsenemnecces........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 A parkoló...: Speed! Ez link akar lenni? mert nem lehet megnyitni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 1 darabig eltünőben leszek (nyaralás), de " I'll be back!!" -amint tudok. Azért holnap még felnézek, Jók legyetek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Speed! Ez link akar lenni? mert nem lehet megnyitni! :huh:Lehet, hogy azért, mert az csak egy egyszerű aláhúzás? :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Lehet, hogy azért, mert az csak egy egyszerű aláhúzás? :huh: :) :D :D köszi! :) :) B) akkor ezt elnéztem... :lol: de akkor elmondod, hogy mit akart takarni hogy: A parkoló...:Puhány banda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 kegggyetlen meleg van bejöttem kicsit hűsölni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Melinda, én tudok neked küldeni, valamikor jövő héten. nagyon boldog lennek :huh: tobb is johet,barkitol, es kuldj Gepard cartarsnak is belole! :lol: nagyon koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 köszi! :D :) :) akkor ezt elnéztem... :huh: de akkor elmondod, hogy mit akart takarni hogy: A parkoló...:Puhány banda! --> Viszont lenne egy javallatom a jövőben, a CP talikkal kacsolatban.Mint pl. tegnap is látható volt, a helyi racsingbrigád, eléggé híjján van a parkolási ismereteknek, és finoman szólva is megnehezítik főleg a parkolóhelyről történő kiállásunkat.Ezért azt javasolnám, hogy a jövőben inkább a Centrum, piac felöli oldalánál sorakozzunk fel, eleve úgy látványosabb is, és kicsit sétálva még bőven láthatjuk a körúti produkciókat.Szerintem. Támogatom (talitopic ;) ) Feladjuk a helyünket...? SOHA ! :lol: :) :D Na jó. okos enged .... :P B) Nem tudom figyelted-e, mikor Morgó centizte ki a Gubacsi Tibi Chevijét.Nem volt kicsitsenemnecces........ Hát ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Kiváncsi leszek mennyire leszel puhány,ha a te csodálatos géped fogja meghúzni valamelyik tajparaszt a fantasztikus parkolássukkal! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Akkor talán köv. talin ugye oldalra állunk, aztán onnyi! :huh: Ém bizti! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Kiváncsi leszek mennyire leszel puhány,ha a te csodálatos géped fogja meghúzni valamelyik tajparaszt a fantasztikus parkolássukkal! :huh: :lol:Puhány? Miért lennék én puhány akkor? Nyilván kőkeményen ugranék a csávónak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Puhány? Miért lennék én puhány akkor? Nyilván kőkeményen ugranék a csávónak! Szerintem is egyszerűbb átállni a másik oldalra és nem kisérletezni,hogy vaon kit törnek össze hamarabb! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Szerintem is egyszerűbb átállni a másik oldalra és nem kisérletezni,hogy vaon kit törnek össze hamarabb! :lol:Ez szerintem a Pistiére volt válasz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Ez szerintem a Pistiére volt válasz... :huh: Akkor te nem állsz oda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Szerintem kár ezen vitázni. Mindenki oda áll ahova akar nem? :huh: Beszélgetni így is - úgy is tudunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Akkor éjszakai fürdőzés nem lesz? Endre, jó nyaralást! És Edit, a képre én is vevő lennék, ahogy Melinda is említette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Tegnap voltunk a gokart pályán, Pajával mentünk is pár kört. Ha még lett volna 3 kör akkor utól is értem volna. Egyébként 5 kör 2000 Ft az erősebb gépekkel (3-4 db), a lightosabbakkal (7 db) 1500Ft. Alkalomadtán kimehetünk, majd meetelni oda is, egy kis versennyel egybekötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Akkor éjszakai fürdőzés nem lesz? Endre, jó nyaralást! És Edit, a képre én is vevő lennék, ahogy Melinda is említette. Én benne vagyok, de szerintem ne ezen a héten legyen Tős miatt. Bár végülis elég sokáig szoktunk a cp-ben is lenni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Endre, jó nyaralást! Köszi, majd igyekszem! Addig is legyetek rosszak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Áll itt a cég előtt egy fekete Manta.Olyasmi, mint Mantácskáé.Hm.Lehet, megkérdem a "biztonsági szolgálatot" hogy, figyelje a tulajt.Hátha be tudnám csalni a CP-be............. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Áll itt a cég előtt egy fekete Manta.Olyasmi, mint Mantácskáé.Hm.Lehet, megkérdem a "biztonsági szolgálatot" hogy, figyelje a tulajt.Hátha be tudnám csalni a CP-be............. :huh: Azt a gépet én is kiszúrtem reggel, munkábajövet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 A personal trainer-emnek ezüst Tigra-ja van én őt fűzögetem...melllllesleg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 A personal trainer-emnek ezüst Tigra-ja van én őt fűzögetem...melllllesleg :D Ez most éppen melyik? :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 A personal trainer-emnek ezüst Tigra-ja van én őt fűzögetem...melllllesleg :) Jézusatyám!Mid van neked?Orvos látta már? :huh: Az tuti,hogy a szelidre nem Tomi hozza a krumplit,mert féltem tőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 pénteken nem megyek céges bulit szerveztek innom és billiárdoznom kell majd két hónapja lefixálták a napot, most meg kiderült, hogy én fogok fizetni ezt a spor bandát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts