warwolf Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 A parkoló...: Puhány banda! :huh: Nem tudom figyelted-e, mikor Morgó centizte ki a Gubacsi Tibi Chevijét.Nem volt kicsitsenemnecces........
Kacsero Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 A parkoló...: Speed! Ez link akar lenni? mert nem lehet megnyitni! :huh:
ENDYKA Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 1 darabig eltünőben leszek (nyaralás), de " I'll be back!!" -amint tudok. Azért holnap még felnézek, Jók legyetek! :huh:
Speed Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Speed! Ez link akar lenni? mert nem lehet megnyitni! :huh:Lehet, hogy azért, mert az csak egy egyszerű aláhúzás? :lol: :) :D :D
Kacsero Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Lehet, hogy azért, mert az csak egy egyszerű aláhúzás? :huh: :) :D :D köszi! :) :) B) akkor ezt elnéztem... :lol: de akkor elmondod, hogy mit akart takarni hogy: A parkoló...:Puhány banda!
mantababy Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Melinda, én tudok neked küldeni, valamikor jövő héten. nagyon boldog lennek :huh: tobb is johet,barkitol, es kuldj Gepard cartarsnak is belole! :lol: nagyon koszi
Speed Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 köszi! :D :) :) akkor ezt elnéztem... :huh: de akkor elmondod, hogy mit akart takarni hogy: A parkoló...:Puhány banda! --> Viszont lenne egy javallatom a jövőben, a CP talikkal kacsolatban.Mint pl. tegnap is látható volt, a helyi racsingbrigád, eléggé híjján van a parkolási ismereteknek, és finoman szólva is megnehezítik főleg a parkolóhelyről történő kiállásunkat.Ezért azt javasolnám, hogy a jövőben inkább a Centrum, piac felöli oldalánál sorakozzunk fel, eleve úgy látványosabb is, és kicsit sétálva még bőven láthatjuk a körúti produkciókat.Szerintem. Támogatom (talitopic ;) ) Feladjuk a helyünket...? SOHA ! :lol: :) :D Na jó. okos enged .... :P B) Nem tudom figyelted-e, mikor Morgó centizte ki a Gubacsi Tibi Chevijét.Nem volt kicsitsenemnecces........ Hát ennyi...
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Kiváncsi leszek mennyire leszel puhány,ha a te csodálatos géped fogja meghúzni valamelyik tajparaszt a fantasztikus parkolássukkal! :huh: :lol:
warwolf Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Akkor talán köv. talin ugye oldalra állunk, aztán onnyi! :huh: Ém bizti! :) :lol:
Speed Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Kiváncsi leszek mennyire leszel puhány,ha a te csodálatos géped fogja meghúzni valamelyik tajparaszt a fantasztikus parkolássukkal! :huh: :lol:Puhány? Miért lennék én puhány akkor? Nyilván kőkeményen ugranék a csávónak!
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Puhány? Miért lennék én puhány akkor? Nyilván kőkeményen ugranék a csávónak! Szerintem is egyszerűbb átállni a másik oldalra és nem kisérletezni,hogy vaon kit törnek össze hamarabb! :huh:
Speed Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Szerintem is egyszerűbb átállni a másik oldalra és nem kisérletezni,hogy vaon kit törnek össze hamarabb! :lol:Ez szerintem a Pistiére volt válasz... :huh:
warwolf Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Ez szerintem a Pistiére volt válasz... :huh: Akkor te nem állsz oda? :lol:
Joee Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Szerintem kár ezen vitázni. Mindenki oda áll ahova akar nem? :huh: Beszélgetni így is - úgy is tudunk :lol:
Gepard Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Akkor éjszakai fürdőzés nem lesz? Endre, jó nyaralást! És Edit, a képre én is vevő lennék, ahogy Melinda is említette.
Gepard Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Tegnap voltunk a gokart pályán, Pajával mentünk is pár kört. Ha még lett volna 3 kör akkor utól is értem volna. Egyébként 5 kör 2000 Ft az erősebb gépekkel (3-4 db), a lightosabbakkal (7 db) 1500Ft. Alkalomadtán kimehetünk, majd meetelni oda is, egy kis versennyel egybekötve.
Joee Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Akkor éjszakai fürdőzés nem lesz? Endre, jó nyaralást! És Edit, a képre én is vevő lennék, ahogy Melinda is említette. Én benne vagyok, de szerintem ne ezen a héten legyen Tős miatt. Bár végülis elég sokáig szoktunk a cp-ben is lenni :huh:
ENDYKA Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Endre, jó nyaralást! Köszi, majd igyekszem! Addig is legyetek rosszak!
warwolf Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Áll itt a cég előtt egy fekete Manta.Olyasmi, mint Mantácskáé.Hm.Lehet, megkérdem a "biztonsági szolgálatot" hogy, figyelje a tulajt.Hátha be tudnám csalni a CP-be............. :huh:
Gepard Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Áll itt a cég előtt egy fekete Manta.Olyasmi, mint Mantácskáé.Hm.Lehet, megkérdem a "biztonsági szolgálatot" hogy, figyelje a tulajt.Hátha be tudnám csalni a CP-be............. :huh: Azt a gépet én is kiszúrtem reggel, munkábajövet. :lol:
tomi023 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 A personal trainer-emnek ezüst Tigra-ja van én őt fűzögetem...melllllesleg :huh:
warwolf Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 A personal trainer-emnek ezüst Tigra-ja van én őt fűzögetem...melllllesleg :D Ez most éppen melyik? :huh: :lol: :) :D
J0hnny Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 A personal trainer-emnek ezüst Tigra-ja van én őt fűzögetem...melllllesleg :) Jézusatyám!Mid van neked?Orvos látta már? :huh: Az tuti,hogy a szelidre nem Tomi hozza a krumplit,mert féltem tőle! :lol:
berlina Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 pénteken nem megyek céges bulit szerveztek innom és billiárdoznom kell majd két hónapja lefixálták a napot, most meg kiderült, hogy én fogok fizetni ezt a spor bandát!
Recommended Posts