Speed Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Paja: nem haragszom de csak titkár? én az alelnöknel jobban öröltem volna... :DNa akkor lépnék én ki a szekcióból! B) :) :huh: :lol: Milyen duma!!!! :) :Dhát sz@r! ;) :)
Gepard Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Na akkor lépnék én ki a szekcióból! :D :D :huh: :lol: :)
ZAG Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Itt vagyok néha-néha,csak ezer a dolgom,anyámnak lakást kerestünk,a kertet is locsolni kell,fűnyírás,kapálás,stb... Amúgy nemrégen volt ilyen rendörautó árverés Békéscsabán,és darabra is adták.Ami megmaradt az árverésböl,másnap 10 vagy20%-kal olcsóbban odaadták... Bezzeg volt ott egy sérült 1.8T Octávia,azt gyorsan elvitték... :huh:
paja Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Köszönet Tomi023-nak, hogy helyet biztosított a szekció kupaktanácskozásának.... :lol: ...na ezt jólmegaszondtam.... :huh: Kép
Dini Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Tudok irni elvile meg "MOTE" klubb tag vagyo pedig nem de IGEn :huh: Dénes
ENDYKA Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Warwolf: Bocs, de csak most reagálok: Gratula a címhez!!! :huh: Mi volt tegnap a section meetingen?
paja Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Mi volt tegnap a section meetingen? Szigorúan a tervezett programokról szólt a csevej.... :huh: Ezért a rendhagyó időpont és helyszin... :lol:
Kacsero Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Szigorúan a tervezett programokról szólt a csevej.... :huh: Ha lehetne, esetleg, valamit tudni, akkor valaki, írhatna 1 pü-t! :lol: Előre is Köszönöm!
corsarulez Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Csabi, ünnepled kinn a névnapodat? Ittak már az egészségedre? :huh:
Kacsero Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Csabi, ünnepled kinn a névnapodat? Ittak már az egészségedre? :huh: Nem! :) Mert ma munka van, és hát nem nézik jó szemmel az ilyesmit! Meg amúgy sem nagyon szoktuk itt egymás név- és születésnapját ünnepelni! Nincs olyan összetartás itt! :lol: Esetlek majd 7végén, talán! :D Jah... és Köszönöm a köszöntést! :D
mantababy Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Nem! :) Mert ma munka van, és hát nem nézik jó szemmel az ilyesmit! Meg amúgy sem nagyon szoktuk itt egymás név- és születésnapját ünnepelni! Nincs olyan összetartás itt! :lol: Esetlek majd 7végén, talán! :D Jah... és Köszönöm a köszöntést! :D ugy tudom odakinn sincs olyan , hogy nevnap igaz? na ha ott nem koszontenek fel nagyon majd itthon megunnepeljuk utolag :huh:
Kacsero Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 ugy tudom odakinn sincs olyan , hogy nevnap igaz? hát nem nagyon van! na ha ott nem koszontenek fel nagyon majd itthon megunnepeljuk utolag :huh: De meg ám! :lol: :)
Gepard Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Tudok irni elvile meg "MOTE" klubb tag vagyo pedig nem de IGEn :huh: Dénes Akkor gyorsan használd fel a csekket amit tegnap adtam. :lol: Joe, tennél fel egy listát azokról a szekciótagokról akik fizettek "szekciópénzt"? Csak, hogy tudjuk mennyi pénzünk van. Ja és a szelidi topicba sem ártana egy, eddig kik fizettek lista.
mantababy Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Joe, tennél fel egy listát azokról a szekciótagokról akik fizettek "szekciópénzt"? Csak, hogy tudjuk mennyi pénzünk van. Ja és a szelidi topicba sem ártana egy, eddig kik fizettek lista. szio gepard! kerdeznem, hogy ezt a szekciolovet augusztusban ha hazamegyek kifizessem visszamenoleg is? vagy csak arra a honapra kell amit otthon is vagyok? :) miota tag vagygyok 3 hetet voltam otthon es most kb 2 honapot leszek. szamoljatok ki! :lol: mennyivel logok. :huh:
Gepard Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Mi úgy csináltuk, hogy odaadtuk Joe-nak egy évre előre (3000Ft). Az meg az ő dolga nyilván tartani, hogy ki milyen módon kapja majd vissza. Ja és nem kötelező, de jó ha van mihez nyúlni, ha hirtelen pénz kell.
mantababy Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Mi úgy csináltuk, hogy odaadtuk Joe-nak egy évre előre (3000Ft). Az meg az ő dolga nyilván tartani, hogy ki milyen módon kapja majd vissza. Ja és nem kötelező, de jó ha van mihez nyúlni, ha hirtelen pénz kell. ertettem :huh: majd megbeszeljuk ha otthon leszek, intezkedem az ugyben.
Demó Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Jaja :D Még csersznye, hogy van nekünk egy Demónk is! :D :huh: :lol: :) B) Még mindig nincs stabil NET kapcsa.A kocsmából szokott netelni.Akkor is csak a Corsa v. a GSi topicba ír ez a mifijunk. :) Mától ismét online vagyok! :) Már éppen itt volt az ideje.
warwolf Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Mától ismét online vagyok! :huh: Már éppen itt volt az ideje. Nah' mán éppen ittest volt az ideje!Bankszámlád is lesz a közeljövőben? :lol: Amúgy Johnnynak kellene egy KP.zár garnitúra a Dezsőjébe.Tudol neki segíteni?Mert ha igen, akkor esetleg szombat du. lelépnék érte, hozzád-hozzátok, meg ilyenek................... meg ugye elhoznám azt a 22-es stabrudat is.........
MOR16V Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Kecsóról nem jön senki K'lacházára a T&S-re?????? :huh:
warwolf Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Kecsóról nem jön senki K'lacházára a T&S-re?????? :huh: Ém bizti nem, mert rengeteg elintéznivalóm van még az új lakás körül.Pedig szívesen elmennék, de.............
Gepard Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Kecsóról nem jön senki K'lacházára a T&S-re?????? :huh: Nekem meg mostanában ez lesz első hétvége amit elvileg itthon töltök. Ennek örömére kimegyek a hobbira, mert már nagyon ráfér a kapálás.
Joee Elküldve Július7, 2006 Elküldve Július7, 2006 Nem jár valaki a Tős felé mostanában? Jó lenne megnézni, a vízállást.
Kacsero Elküldve Július7, 2006 Elküldve Július7, 2006 Nem jár valaki a Tős felé mostanában?. Hú, én nagyon mennék, de nem tudok! :D :huh: :lol: :)
Recommended Posts