Speed Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Paja: nem haragszom de csak titkár? én az alelnöknel jobban öröltem volna... :DNa akkor lépnék én ki a szekcióból! B) :) :huh: :lol: Milyen duma!!!! :) :Dhát sz@r! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Na akkor lépnék én ki a szekcióból! :D :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Itt vagyok néha-néha,csak ezer a dolgom,anyámnak lakást kerestünk,a kertet is locsolni kell,fűnyírás,kapálás,stb... Amúgy nemrégen volt ilyen rendörautó árverés Békéscsabán,és darabra is adták.Ami megmaradt az árverésböl,másnap 10 vagy20%-kal olcsóbban odaadták... Bezzeg volt ott egy sérült 1.8T Octávia,azt gyorsan elvitték... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Köszönet Tomi023-nak, hogy helyet biztosított a szekció kupaktanácskozásának.... :lol: ...na ezt jólmegaszondtam.... :huh: Kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Tudok irni elvile meg "MOTE" klubb tag vagyo pedig nem de IGEn :huh: Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Warwolf: Bocs, de csak most reagálok: Gratula a címhez!!! :huh: Mi volt tegnap a section meetingen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Komoly fotó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Mi volt tegnap a section meetingen? Szigorúan a tervezett programokról szólt a csevej.... :huh: Ezért a rendhagyó időpont és helyszin... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Szigorúan a tervezett programokról szólt a csevej.... :huh: Ha lehetne, esetleg, valamit tudni, akkor valaki, írhatna 1 pü-t! :lol: Előre is Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 THX, Joee-nak a tájékoztatást! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Csabi, ünnepled kinn a névnapodat? Ittak már az egészségedre? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Csabi, ünnepled kinn a névnapodat? Ittak már az egészségedre? :huh: Nem! :) Mert ma munka van, és hát nem nézik jó szemmel az ilyesmit! Meg amúgy sem nagyon szoktuk itt egymás név- és születésnapját ünnepelni! Nincs olyan összetartás itt! :lol: Esetlek majd 7végén, talán! :D Jah... és Köszönöm a köszöntést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Nem! :) Mert ma munka van, és hát nem nézik jó szemmel az ilyesmit! Meg amúgy sem nagyon szoktuk itt egymás név- és születésnapját ünnepelni! Nincs olyan összetartás itt! :lol: Esetlek majd 7végén, talán! :D Jah... és Köszönöm a köszöntést! :D ugy tudom odakinn sincs olyan , hogy nevnap igaz? na ha ott nem koszontenek fel nagyon majd itthon megunnepeljuk utolag :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 ugy tudom odakinn sincs olyan , hogy nevnap igaz? hát nem nagyon van! na ha ott nem koszontenek fel nagyon majd itthon megunnepeljuk utolag :huh: De meg ám! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Tudok irni elvile meg "MOTE" klubb tag vagyo pedig nem de IGEn :huh: Dénes Akkor gyorsan használd fel a csekket amit tegnap adtam. :lol: Joe, tennél fel egy listát azokról a szekciótagokról akik fizettek "szekciópénzt"? Csak, hogy tudjuk mennyi pénzünk van. Ja és a szelidi topicba sem ártana egy, eddig kik fizettek lista. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Joe, tennél fel egy listát azokról a szekciótagokról akik fizettek "szekciópénzt"? Csak, hogy tudjuk mennyi pénzünk van. Ja és a szelidi topicba sem ártana egy, eddig kik fizettek lista. szio gepard! kerdeznem, hogy ezt a szekciolovet augusztusban ha hazamegyek kifizessem visszamenoleg is? vagy csak arra a honapra kell amit otthon is vagyok? :) miota tag vagygyok 3 hetet voltam otthon es most kb 2 honapot leszek. szamoljatok ki! :lol: mennyivel logok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Mi úgy csináltuk, hogy odaadtuk Joe-nak egy évre előre (3000Ft). Az meg az ő dolga nyilván tartani, hogy ki milyen módon kapja majd vissza. Ja és nem kötelező, de jó ha van mihez nyúlni, ha hirtelen pénz kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Mi úgy csináltuk, hogy odaadtuk Joe-nak egy évre előre (3000Ft). Az meg az ő dolga nyilván tartani, hogy ki milyen módon kapja majd vissza. Ja és nem kötelező, de jó ha van mihez nyúlni, ha hirtelen pénz kell. ertettem :huh: majd megbeszeljuk ha otthon leszek, intezkedem az ugyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Jaja :D Még csersznye, hogy van nekünk egy Demónk is! :D :huh: :lol: :) B) Még mindig nincs stabil NET kapcsa.A kocsmából szokott netelni.Akkor is csak a Corsa v. a GSi topicba ír ez a mifijunk. :) Mától ismét online vagyok! :) Már éppen itt volt az ideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Mától ismét online vagyok! :huh: Már éppen itt volt az ideje. Nah' mán éppen ittest volt az ideje!Bankszámlád is lesz a közeljövőben? :lol: Amúgy Johnnynak kellene egy KP.zár garnitúra a Dezsőjébe.Tudol neki segíteni?Mert ha igen, akkor esetleg szombat du. lelépnék érte, hozzád-hozzátok, meg ilyenek................... meg ugye elhoznám azt a 22-es stabrudat is......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Kecsóról nem jön senki K'lacházára a T&S-re?????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Kecsóról nem jön senki K'lacházára a T&S-re?????? :huh: Ém bizti nem, mert rengeteg elintéznivalóm van még az új lakás körül.Pedig szívesen elmennék, de............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Kecsóról nem jön senki K'lacházára a T&S-re?????? :huh: Nekem meg mostanában ez lesz első hétvége amit elvileg itthon töltök. Ennek örömére kimegyek a hobbira, mert már nagyon ráfér a kapálás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Nem jár valaki a Tős felé mostanában? Jó lenne megnézni, a vízállást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 Nem jár valaki a Tős felé mostanában?. Hú, én nagyon mennék, de nem tudok! :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts