mantababy Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Lehet, hogy csak paranoia, de én jobban szeretek úgy beszélgetni, ha közben rálátok az autómra. :huh: ez megertheto. ha az ember szereti a kocsijat-ovja is. mintha a gyereke lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Az autómentő meg frontera volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Tominál lesz, és szigorúan csak a taliról lesz szó. El Bandinál, és minden más nyilvános helyen elterelődik a figyelem a lényegről. Pénteken majd leszünk a jó levegőn is. Márk pedig majd az ablak mellé ül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Az autómentő meg frontera volt? Ennyiből nem ismered meg?Miféle Opel-es vagyol Té? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ezt amolyan költői kérdésnek szántam. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Időpont....??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ezt amolyan költői kérdésnek szántam. :huh: :lol: :) Ém is meginterjúvoltam WÜRThös emberünket, hogy hogyan került a megbeszélt 33500ft-os AKCIÓS crowakészlet 40e.-be, mire ideért.Mert ilyesmiről szó sem volt.Szentül megígérte, hogy utánanéz, mondtam, hogy az okés is, mert ennyiért, Thx, de nem kell.Nem ettem meszet.Már a 33e.ft is necces. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Mivel Wolfinak csak 20:00 után jó, szerintem legyen akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ok . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Jól megbeszéltétek,de mi van ha fönöknek nőügye van ekkor? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ém is meginterjúvoltam WÜRThös emberünket, hogy hogyan került a megbeszélt 33500ft-os AKCIÓS crowakészlet 40e.-be, mire ideért.Mert ilyesmiről szó sem volt.Szentül megígérte, hogy utánanéz, mondtam, hogy az okés is, mert ennyiért, Thx, de nem kell.Nem ettem meszet.Már a 33e.ft is necces. Mint a 10EFt-os stab rúd mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Mint a 10EFt-os stab rúd mi? :huh: Jaja :lol: Még csersznye, hogy van nekünk egy Demónk is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Aki mostanában nagyon el van veszve. Ahogy ZAG, és Berlina is. Stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Jól megbeszéltétek,de mi van ha fönöknek nőügye van ekkor? :D Akkor ő nem lesz ott :huh: :lol: :) Tominál lesz, és szigorúan csak a taliról lesz szó. El Bandinál, és minden más nyilvános helyen elterelődik a figyelem a lényegről. Egyetértek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Te meg akkor,ha ezt komolyan veszed,bár elgondolkodnék... :huh: :Dhogy élsz-e a lehetőséggel? :) :lol: ez nem komoly ajánlat volt ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Aki mostanában nagyon el van veszve. Ahogy ZAG, és Berlina is. Stb. Még mindig nincs stabil NET kapcsa.A kocsmából szokott netelni.Akkor is csak a Corsa v. a GSi topicba ír ez a mifijunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Hát ezt szakszerűen fejre tették! :D Lehet tudni, hogy kb. hol készült ez a remek felvétel? :DEgészen pontosan is. A konzervgyárnál balra van egy út (Y elág, régi Szolnoki út asszem) ami kivisz az ATI pályára. Na ezen az úton vannak baloldalon a rendőrségi garázsok. Az előtt készült a fák alatt. Az egészben az a legszomorúbb, hogy mi látjuk a kárát... :) Vagyis mi fizetjük a roncsderbit... :huh: :lol: :)Ez a kemény! Ők nem tudnak vezetni... és a mi pénzünkön akarnak megtanulni! :) Az autómentő meg frontera volt?Ez már nem autómentő volt... Az is rendőrségi verda volt szerintem. Állítólag lesz valami árverés itt és az ország összes ilyen (értsd: eladandó, törött BM-es) verdáját idehozzák. A terv szerint ca. 200e-es áron mennek el majd az autók... viszont minimum 10db-ot kell venni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Állítólag lesz valami árverés itt és az ország összes ilyen (értsd: eladandó, törött BM-es) verdáját idehozzák. A terv szerint ca. 200e-es áron mennek el majd az autók... viszont minimum 10db-ot kell venni! :huh: Hátt, elég naívan hangzik ez a 10db-os dolog.Ezeknek a gépeknek a nagy része max. donornak jó, nem többnek.Még a papírja sem ér pénzt. Aztán a manó sem tudja.................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 nem vok elveszett csak minek kavarjam a meszet a hülyeségeimmel, nem tudok ám hevesen kavarni. tavalyelőtt is elmenten hevesre és: elkéstem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Chatbe írhatsz nyugodtan, itt akármiről is dumcsizhatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 jóvan aminyom: kell nekem MIG forrasztós heggesztő? szükségem van rá? kell nekem fokozatmentes beállítási lehetőség? szükségem van rá? nem elég nekem egy 6 vagy 8 fokozatú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 hogy élsz-e a lehetőséggel? :) :huh: ez nem komoly ajánlat volt ám! :D Van neked arra embered nem? :lol: Egyetértek!!! Én is,maximálisan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Speed: Az ablak alá parkol, kinyithatja az ablakot és kap egy magasz széket, hogy kilásson. Paja: nem haragszom de csak titkár? én az alelnöknel jobban öröltem volna... :huh: Akkor ma este 19:30-tól bent leszek az irodában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Hátt, elég naívan hangzik ez a 10db-os dolog.Ezeknek a gépeknek a nagy része max. donornak jó, nem többnek.Még a papírja sem ér pénzt. Aztán a manó sem tudja.................. Sajnos a piacon nagyon sok olyan verda van aminek egyszer már hiányzott a fele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Márk ne haragudj,de ez beteges! :huh: Ha lenne rajta pin@ hányszor veretnék neki? :) Még pamut gatyeszban se dölhetek neki,szerintem ezt már a Csernus doki is vizsgálná! :lol: :) :D Milyen duma!!!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts