mackosajt Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Erre akartam utalni............. :huh: Nekem max. havi 800-1000km ugrik bele a gépbe.Utóbbi csak szélsőséges esetben. Huhh... nekem lassan megint olajcsere a vekin. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Huhh... nekem lassan megint olajcsere a vekin. :huh: Vegyél neki Liqui Moly-t,megfogja hálálni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Vegyél neki Liqui Moly-t,megfogja hálálni! :lol: ja tőlem is azt kapott potom 14e hufért :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 MOR cartárs! Van nálam még egy pár rendszámkeret, félreteszem neked. Paja! Köszi a meggyet, majd meghálálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Nem is meséltem, valamelyik este (a múlthéten) itt volt Kecsón ez a gép: A CP-ben beszélgetett a srác a Kopasszal. Odamentem én is dumálni... na meg kicsit körbe néztem a gépet! :huh: Elég zsííír! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 MOR cartárs! Van nálam még egy pár rendszámkeret, félreteszem neked. 1000 köszönet és hála ez lesz az első keret a kocsin vége a szegecsnek :lol: Nem is meséltem, valamelyik este (a múlthéten) itt volt Kecsón ez a gép: http://www.rs-tuning.hu/rsautok/RS_E46yell...es/735u8772.jpg http://www.rs-tuning.hu/rsautok/RS_E46yell...es/735u8791.jpg A CP-ben beszélgetett a srác a Kopasszal. Odamentem én is dumálni... na meg kicsit körbe néztem a gépet! :) Elég zsííír! :D húha ez télleg szép. gondolom elég mélyre kellett nyúlni hogy így nézzen ki. nagyon bejön. mindig is szerettem a bömösöket. de akkor is az opel az első :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Vegyél neki Liqui Moly-t,megfogja hálálni! :D Majd meglássuk! Meta vs. GM vs. Liqui Moly.... bár a moly a ruhában se jó! :huh: :lol: :) A bömösnek meg annyira nem tecc a hátsó szélesítése... ui: MOR16V hozzászólását picit javítottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Paja! Köszi a meggyet, majd meghálálom. Szóra sem érdemes..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Szerda OK! "Titkár" úr.....! :huh: Kb. mikor lenne önnek megfelelő időpont ? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 WOLFI! GRATULÁLOK! :huh: A HÓNAP AUTÓJA CÍMHEZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 WOLFI! GRATULÁLOK! :lol: A HÓNAP AUTÓJA CÍMHEZ! Thx! :) http://www.rs-tuning.hu/rsautok/RS_E46yell...es/735u8772.jpg Ez a rendszám nékem ismerős v.honnan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Gepárdal folytatott tegnapi megbeszélésünk alapján indítvényozom a szekciótagok gyűlését. Köszönettel: Tomi hat valami azt sugja en nem tudok elmenni az elkovetkezendo 32 napban. :lol: de utana minden tovabbi nelkul, ha kell. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Szerda nekem is ok, de ha már ennyien leszünk - ismerve Tomiék cégét - én javasolnám, hogy inkább az Elbandi előtti / melletti parkolóban sorakozzunk fel. Hisz leülni a Tominál sem tudunk! (és ott legalább még friss levegő is van! :huh:) De, ha valahova beülni szeretnétek, arra is találhatunk valami jó helyet. :lol: u.i.: parkolni sem könnyű Tomi körül (bár este 8 körül már nem lehet gáz) Lehet, hogy csak paranoia, de én jobban szeretek úgy beszélgetni, ha közben rálátok az autómra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Lehet, hogy csak paranoia, de én jobban szeretek úgy beszélgetni, ha közben rálátok az autómra. :) Shímán paranoia! :lol: Én is amúgy......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Majd meglássuk! Meta vs. GM vs. Liqui Moly.... bár a moly a ruhában se jó! :huh: :lol: :) A bömösnek meg annyira nem tecc a hátsó szélesítése... ui: MOR16V hozzászólását picit javítottam. :D A 3 közül mostmár gondolkodás nélkül a liqui molyt tenném bele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Lehet, hogy csak paranoia, de én jobban szeretek úgy beszélgetni, ha közben rálátok az autómra. :D Márk ne haragudj,de ez beteges! :huh: Ha lenne rajta pin@ hányszor veretnék neki? :) Még pamut gatyeszban se dölhetek neki,szerintem ezt már a Csernus doki is vizsgálná! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 A 3 közül mostmár gondolkodás nélkül a liqui molyt tenném bele! :lol: Egyébként érdekes, hogy a Metabondból az első 2000km alatt elfogyott vagy 3dl, de azóta senem egy csepp sem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ezeket ma délután lőttem Kecskeméten. Úgy látszik, hogy nem bírtak a rend őrei a "ménessel"! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Dzsoni! Bek..hatod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ezeket ma délután lőttem Kecskeméten. Úgy látszik, hogy nem bírtak a rend őrei a "ménessel" http://www.freeweb.hu/myastra/images/rendor/Kep007.jpg http://www.freeweb.hu/myastra/images/rendor/Kep008.jpg mive lesz ez a vilag, ha mar a rendre felugyelo emberek nem tuddnak peldat mutatni a helyes kozlekedes teren :huh: node az is lehet, hogy autosuldozes aldozata lett a verda. a mai vilagbaan mar nem lehet tudni., itt van Amerika. !!!izgalmak, gyors tempo, ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ezeket ma délután lőttem Kecskeméten. Úgy látszik, hogy nem bírtak a rend őrei a "ménessel"! :) http://www.freeweb.hu/myastra/images/rendor/Kep007.jpg http://www.freeweb.hu/myastra/images/rendor/Kep008.jpg Hát ezt szakszerűen fejre tették! :huh: Lehet tudni, hogy kb. hol készült ez a remek felvétel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Hát ezt szakszerűen fejre tették! :D Az egészben az a legszomorúbb, hogy mi látjuk a kárát... :D Vagyis mi fizetjük a roncsderbit... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Szerintem várjuk meg "Titkárurat"... :D Tomi , remélem nem haragszol, hogy kineveztelek.... :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Dzsoni! Bek..hatod! Te meg akkor,ha ezt komolyan veszed,bár elgondolkodnék... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Viszont az astra megint bizonyított! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts