J0hnny Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Így már értem :lol: ,de gyárilag biztos nem volt forrasztva. Hát nem tom,Udi és Mor szerint is forrasztva volt a gyári a panelra! nekem is kéne egy szelepszárszimering chip tuning :huh: Nem kéne annyira hajtani,oszt akko talán nem menne tönkre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Én nem hajtom a vasat, és sajna történnek gubancok így is.... :lol: Most nem vagyunk valami jó viszonyban a verdámmal..... :huh: Ha így folytatja beadom a válópert..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Coupe a foglalat lett hozzáforrasztva a házhoz nem a chip az csak bele van nyomva a fogiba. de kész van és naon jó lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 ...a chip az csak bele van nyomva a fogiba. de kész van és naon jó lett...Én is akarok! Én is akarok! Én is...! Én is...! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Én is akarok! Én is akarok! Én is...! Én is...! :huh: Látod, ha C20XE-d lenne... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Így már értem :huh: ,de gyárilag biztos nem volt forrasztva. De, gyárilag be volt forrasztva, mint minden más Calibrában, vagy Vectrában is. Mor 16V Astrájába pedig egy Calibra motort szereltünk be, kábelkötegestől. Astra és Kadett Computerben már gyárilag benne van a foglalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 De, gyárilag be volt forrasztva, mint minden más Calibrában, vagy Vectrában is. Mor 16V Astrájába pedig egy Calibra motort szereltünk be, kábelkötegestől. Astra és Kadett Computerben már gyárilag benne van a foglalat. Ez tök érdekes. És azt nem tudod, hogy miért van így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Ez tök érdekes. És azt nem tudod, hogy miért van így? Azt nem tudom, de az EDS oldalán is azt írják, hogy Cali és Vectra computereket be kell küldeni hozzájuk, mert foglalakot kell beleforrasztani a chipnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Azt nem tudom, de az EDS oldalán is azt írják, hogy Cali és Vectra computereket be kell küldeni hozzájuk, mert foglalakot kell beleforrasztani a chipnek. hja még jó hogy kaptam a chip mellé foglalatot :huh: meg persze találtam 1 very jó szakembert aki megoldotta THX UDI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Látod, ha C20XE-d lenne... :D :)Most sajnálnom kéne, hogy nem az van? :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Most sajnálnom kéne, hogy nem az van? :huh: :D :) Hát majd egyszer viszlek egy kört és akkor nem fogsz ilyeneket kérdezni... :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Hát majd egyszer viszlek egy kört és akkor nem fogsz ilyeneket kérdezni... :lol: :D :) :) Gondolom, rendes kerekekkel...................... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Gondolom, rendes kerekekkel...................... :huh: :D Ha jó az aszfalt akkor nincsen gond. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Ha jó az aszfalt akkor nincsen gond. :D :huh: Bizti emléxel a városnéző körutunkra..................... :lol: :) :D Nah' ott tutira jó a flaszter! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Igen, ahol spontán ment keresztbe a két GSi... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Igen, ahol spontán ment keresztbe a két GSi... :D :D :) Meg kasul, meg sziszegés és tsai, a Mélykék féle BOW................. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Z19DTH... úgy is a dizilé a jövő :lol: Ki beszél itt C20XE-ről? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Z19DTH... úgy is a dizilé a jövő :huh: Iljen üza. árak mellett sztem 8. Persze kinek, mire kell a bringa.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Hát majd egyszer viszlek egy kört és akkor nem fogsz ilyeneket kérdezni... :huh: :D :D :lol:Kárpótol a karosszéria! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Z19DTH... úgy is a dizilé a jövő :) Ki beszél itt C20XE-ről? :huh: ÚGY VAN!Jól beszél a cartárs! :lol: Nézzétek meg Le Man-ban mivel hajtott autó nyert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Kárpótol a karosszéria! :lol: :D Milyen karosszéria :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 ÚGY VAN!Jól beszél a cartárs! :huh: Nézzétek meg Le Man-ban mivel hajtott autó nyert! :D Hát az nem a Dezső volt! :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Iljen üza. árak mellett sztem 8. Persze kinek, mire kell a bringa.............. Nekem havi 2500-3000 km ugrik a gépbe, így a diesel kifizetődő..aki meg hétvégén használja a nagy köbcentis benyásokat, vagy 2. autóként, esetleg csak helyben..... annak valóban mind1!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Hát az nem a Dezső volt! :huh: :lol: :) De rokonya Dezsőkének! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Nekem havi 2500-3000 km ugrik a gépbe, így a diesel kifizetődő..aki meg hétvégén használja a nagy köbcentis benyásokat, vagy 2. autóként, esetleg csak helyben..... annak valóban mind1!! :lol: Erre akartam utalni............. :huh: Nekem max. havi 800-1000km ugrik bele a gépbe.Utóbbi csak szélsőséges esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts