mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Nem csak én látom ezt így! :huh: Na akkor elmagyaráznád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Na akkor elmagyaráznád? Mit kell ezen magyarázni? :huh: :lol: Ha majd egyszer megtehetem,hogy havi lebontásban nézve is többet szánhatok gépjárműre,nem elképzelhetetlen,hogy más márkájú autót veszek!Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Kraz? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 JOhnny, már kivonták a forgalomból a márkát! :huh: :lol: :)Itt a pont! :D :D :) Kraz? B) ;):P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Kraz? :lol: :) Ha megtehetné, akkor ez szerintem nem is lenne kérdés... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Ha megtehetné, akkor ez szerintem nem is lenne kérdés... :) Valahogy én is így sejtem! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 a régi kupétémához: klasszikus felépítés: 3 ajtó, nagy motor, nagy csomagtér Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 És ez is coupe !!!!!! :D Csomagtartóval.... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 a régi kupétémához: http://www.berlina.tar.hu/oldalakhoz/30-06-06_1344_b2k.jpg klasszikus felépítés: 3 ajtó, nagy motor, nagy csomagtér Zoli, tévedsz! A kalsszikus coupe-k 2 ajtósak! Na nehogymár azt mond a VW polo-ra, hogy COUPE!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Zoli, tévedsz! A kalsszikus coupe-k 2 ajtósak! Na nehogymár azt mond a VW polo-ra, hogy COUPE!!! :huh: Jézusmáriám,hogy belegázoltak a coupés önérzetedbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Jézusmáriám,hogy belegázoltak a coupés önérzetedbe! :huh:De bele ám! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Jézusmáriám,hogy belegázoltak a coupés önérzetedbe! :huh: hat manapsag asszem mar semmi sem mindeegy :lol: eleg egy meggondolatlan mondat es kesz a kaosz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Valaki kocsit mosott, hogy ilyen idő lett? :huh: Én! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 hat manapsag asszem mar semmi sem mindeegy :huh: eleg egy meggondolatlan mondat es kesz a kaosz :)... és hullanak a fejek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 ... és hullanak a fejek! :huh: Csak szeretnéd kispajtás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Udi mesternek 1000 köszönet és hála hogy beforrasztotta nekem a chipet :lol: :D :) very nagyot megy az ótókám facábban húz stb. Naon király!!! Akkor még Gubacsi és aztán fényezés és befejezve idénre :D Vagy? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Udi mesternek 1000 köszönet és hála hogy beforrasztotta nekem a chipet :lol: :D :) very nagyot megy az ótókám facábban húz stb. Naon király!!! Akkor még Gubacsi és aztán fényezés és befejezve idénre :D Vagy? :huh: Legyen egy hidrótöke csere is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Legyen egy hidrótöke csere is! :D Na ja az is köll de melyiket cseréljem? :) :) :) B) :lol: eccpecckimehecc nemtom mennyire költséges de nem 1 forintos művelet :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Udi mesternek 1000 köszönet és hála hogy beforrasztotta nekem a chipet :) :) :D very nagyot megy az ótókám facábban húz stb. Naon király!!! Akkor még Gubacsi és aztán fényezés és befejezve idénre :D Vagy? :huh: Miért kell beforrasztani a chip-et? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Miért kell beforrasztani a chip-et? :huh: Hogy müködjön! :lol:Ehune! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Nekem nincs forrasztva mégis müködik,de szerintem egyikönknek sincs :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Nekem nincs forrasztva mégis müködik,de szerintem egyikönknek sincs :huh: Gyárilag be volt forrasztva,Udi kiszedte és tokot tett a helyére,amiben most az "új" chip van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 nekem is kéne egy szelepszárszimering chip tuning :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 ... és hullanak a fejek! :huh: dul az agresszio :lol: szuszaaaaaaaaa-szuszaaaaaaaaaa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Gyárilag be volt forrasztva,Udi kiszedte és tokot tett a helyére,amiben most az "új" chip van benne! Így már értem :huh: ,de gyárilag biztos nem volt forrasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts