Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na akkor elmagyaráznád?

Mit kell ezen magyarázni? :huh: :lol:

Ha majd egyszer megtehetem,hogy havi lebontásban nézve is többet szánhatok gépjárműre,nem elképzelhetetlen,hogy más márkájú autót veszek!Ennyi!

Elküldve
Zoli, tévedsz! A kalsszikus coupe-k 2 ajtósak!

Na nehogymár azt mond a VW polo-ra, hogy COUPE!!! :huh:

Jézusmáriám,hogy belegázoltak a coupés önérzetedbe! :lol:

Elküldve

Udi mesternek 1000 köszönet és hála hogy beforrasztotta nekem a chipet :lol: :D :) very nagyot megy az ótókám facábban húz stb. Naon király!!! Akkor még Gubacsi és aztán fényezés és befejezve idénre :D Vagy? :huh:

Elküldve
Udi mesternek 1000 köszönet és hála hogy beforrasztotta nekem a chipet :lol: :D :) very nagyot megy az ótókám facábban húz stb. Naon király!!! Akkor még Gubacsi és aztán fényezés és befejezve idénre :D Vagy? :huh:

Legyen egy hidrótöke csere is! :)

Elküldve
Legyen egy hidrótöke csere is! :D

Na ja az is köll de melyiket cseréljem? :) :) :) B) :lol:

eccpecckimehecc

nemtom mennyire költséges de nem 1 forintos művelet :D :huh:

Elküldve
Udi mesternek 1000 köszönet és hála hogy beforrasztotta nekem a chipet :) :) :D very nagyot megy az ótókám facábban húz stb. Naon király!!! Akkor még Gubacsi és aztán fényezés és befejezve idénre :D Vagy? :huh:

Miért kell beforrasztani a chip-et? :lol:

Elküldve
Nekem nincs forrasztva mégis müködik,de szerintem egyikönknek sincs :huh:

Gyárilag be volt forrasztva,Udi kiszedte és tokot tett a helyére,amiben most az "új" chip van benne!

Elküldve
Gyárilag be volt forrasztva,Udi kiszedte és tokot tett a helyére,amiben most az "új" chip van benne!

Így már értem :huh: ,de gyárilag biztos nem volt forrasztva.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.