paja Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Szerintem egy jól kialkudott előfizetéssel is lehet spórolni..... :lol: Mi pl. a családban ingyen beszélünk...( 8 db telefon).... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 ---- - ezek után tértem át a kártyás változatra - igy nem lehet túlköltekezni. :) Na én meg pont fordítva voltam ezzel, kártyás voltam, és amikor 1 nap háromszor kellett lemennem feltőltő kártyát vennem,:huh: mert lebeszéltem az összeget, :D akkor döntöttem úgy, hogy inkább majd utólag fizetek nekik! :D :) Ja, és ez szintén még belföldön volt! :lol: Szerintem egy jól kialkudott előfizetéssel is lehet spórolni..... B) Így van, sőt némelyik előfizetésnél, olcsóbbak a percdíjak, mint a feltöltősnél! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Mondasz valamit. Én még az 5e-t is bevállalnám. Tegnap elgondolkoztam rajta, és valahogy tetszik Márk ötlete, ezért merészeltem én is hozzászólni. Szerintem össze tudnánk szedni a 96 fős létszámot, ha nem csak a klubban gondolkozunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tegnap elgondolkoztam rajta, és valahogy tetszik Márk ötlete, ezért merészeltem én is hozzászólni. Szerintem össze tudnánk szedni a 96 fős létszámot, ha nem csak a klubban gondolkozunk. :lol: Én is biztos, tudnék hozni pár embert! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Így van, sőt némelyik előfizetésnél, olcsóbbak a percdíjak, mint a feltöltősnél! :D :) Szerintem a legtöbb előfizetés percdijai olcsóbbak... :lol: legalábbis régen úgy volt....azóta változhatott.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 A probléma a következő azzal, ha fejenként 5.000,- Ft-ért 100-an kibérelnénk a pályát (4 órára). A pályára egyszerre ca. 20-25 autó mehet fel max. biztonságosan. Ez azt jelenti, hogy így mindenkinek max 1 óra autózás jutna (és akkor nem számoltuk az átfedést, a lejövetelt, a kimenetelt, a kicsúszás miatt leállított köröket, stb. És 6.000,- Ft-ért viszont bármelyik nyílt hétvégén rá lehet menni a pályára 1 órára - vagy 10.000,- Ft-ért egész délelőttre. Szóval így már lehet, hogy jobban megérné ez a verzió. :lol: :huh: hm? Viszont, ha tudnánk szerezni szponzorokat, és fejenként 2.000,- Ft-ért tudnánk autózni a pályán, akkor már mindjárt más lenne a leányzó fekvése! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Hi emberek. Egy kérdés: Egyik cimborámnak ajánlanak most egy Asrta G 1.4 16v , klima stb kombi maisnát. Ár 200.000 + 1.100.000 hitelátvállalás. Egyetlen dolog ami nem tetszik, az hogy 200.000km van már benne. Jah és az évjárat 1998. Szerintetek megéri? Mennyit bírnak ezek a motorok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Hi emberek. Egy kérdés: Egyik cimborámnak ajánlanak most egy Asrta G 1.4 16v , klima stb kombi maisnát. Ár 200.000 + 1.100.000 hitelátvállalás. Egyetlen dolog ami nem tetszik, az hogy 200.000km van már benne. Jah és az évjárat 1998. Szerintetek megéri? Mennyit bírnak ezek a motorok? SOHA!! nem vennék Caravant 1.4-es motorral.S, főleg nem 200e.km-rel.Sztem nézelődjön tovább.Sztem. inkább már kicsit fiatalabb, és talán drágább, de DTI mocis taliga lenne a nyerő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 SOHA!! nem vennék Caravant 1.4-es motorral.S, főleg nem 200e.km-rel.Sztem nézelődjön tovább.Sztem. inkább már kicsit fiatalabb, és talán drágább, de DTI mocis taliga lenne a nyerő. Így van, ahogy Wolfi is írja! Én már elég sokat nézelődtem, Astra G 1.7 DTI Caravánt, és 98-as évjáratot már 1,6 M. körül lehet is találni, és jóval kevesebb kilóméterrel, mint az említett benzines! Az a párszázezer forint különbség, nem annyira sok, főleg ha hitellel van terhelve a gép! Havi lebontásban, talán 1-2 ezerrel több a havi részlet! Annyit viszont megér a DTI! SZERINTEM! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Köszi srácok. Próbálom ecsetelni a dolgot a srácnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Végre! Holnap reggeltől ismét magyar földön leszek! :huh: Ha valaki keresne, csak mobilon leszek elérhető! Ha nem akkor péntek este CP! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 nekem meg akkor lesz az esküvőm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Üdv (majd ) újra itthon! :huh: Én pedig inkább mennék ki Németbe.... (de ez már Ooooolitikának számít, azt meg nem szabad itten...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 nekem meg akkor lesz az esküvőm.... Gratulálok az esküvőhöz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Köszönöm! :huh: Pedig úgy volt, hogy megyünk Szegedre. Tavaly is nagyon szép autókat láttunk a veterán talin. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Végre! Holnap reggeltől ismét magyar földön leszek! :huh: Ha valaki keresne, csak mobilon leszek elérhető! Ha nem akkor péntek este CP! :lol: Komolyan mondom, olybá' tűnik nekem a dolog, mint ha csak ez éltetne olykor.Bizti nem lehet 1Xű dolog kint melózni.Klassz, meg minden, meg komolyabb pénzt keresel mint itthon, de van ennek egy emberi oldala is. Vagy v.mit v.miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Komolyan mondom, olybá' tűnik nekem a dolog, mint ha csak ez éltetne olykor.Bizti nem lehet 1Xű dolog kint melózni.Klassz, meg minden, meg komolyabb pénzt keresel mint itthon, de van ennek egy emberi oldala is. Vagy v.mit v.miért? Hát, mondasz valamit! Valamit valamiért! :D Ténylag csak a pénz miatt vagyok kint, és komolyan, nagyon jó hazamenni, MAGYARUL beszélni mondenhol, nem mintha nagyon beszélném a németet,de azért nagyon jó, ha értem amit mondanak, és viszont! :lol: Na meg nem is beszélve, az ismikről, akkikel szívesen találkozok! :) (Pl:Cartársak) De ez van, remélem már nem sokáig! max jövő év vége! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 De ez van, remélem már nem sokáig! max jövő év vége! :lol: D Corsa projekt? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 D Corsa projekt? :huh: :D Folyamatban, azért is jövő év vége! :D Most arra gyúrok, de megvárom azért, hogy az első szériák kijöjjenek, és halljam a tapasztalatokat! :) De az ASTRA G Car., project sincs elvetve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 nekem meg akkor lesz az esküvőm.... GRATULA !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Az előbb állt a sulinál egy morcosított fekete Astra coupe, és mivelé a kolleganőim nem láttak még soha ilyet, hozzám szaladtak, hogy milyen autó ez?? (nem volt rajta elől a jel) Tényleg gyönyörű volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 nekem meg akkor lesz az esküvőm.... Na szééép! Így derül ki? És minket már meg sem hívsz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Az előbb állt a sulinál egy morcosított fekete Astra coupe, és mivelé a kolleganőim nem láttak még soha ilyet, hozzám szaladtak, hogy milyen autó ez?? (nem volt rajta elől a jel) Tényleg gyönyörű volt. :huh:Akkor az nyilván a Zsolti barátom volt! :) (hátul egy diszkrét szárnnyal és pont olyan felnivel mint az enyém - ugye? :lol:) Ő lajosmizsei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Akkor az nyilván a Zsolti barátom volt! :lol: (hátul egy diszkrét szárnnyal és pont olyan felnivel mint az enyém - ugye? :huh:) Ő lajosmizsei. Kiskőrösön?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kiskőrösön?? miért ne? kíváncsi vagyok, hogy mit mond Edit, hogy volt-e hátsó szárny és milyen volt a felni... (amúgy nincs túl sok QP...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts