corsarulez Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Ismered a békás viccet!? Békap.......! :huh: :lol: :) :D Én nem ismerem! Írd le a vicctopikba! :D Ha szalonképes.... :)
warwolf Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Asszem, Speed és Sziszi nem hiába járták el az autóik körül az esőtáncot.A macska rúgja meg. :lol: :huh:
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Asszem, Speed és Sziszi nem hiába járták el az autóik körül az esőtáncot.A macska rúgja meg. :lol: :huh: Bezony... nap táncot nem ismernek? :) :D
Joee Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Asszem, Speed és Sziszi nem hiába járták el az autóik körül az esőtáncot.A macska rúgja meg. :) :huh: Reggel beszéltem Sziszivel, ő nekiindult és szidta az időjárást :D Speed még gondolkozott, hogy menjen-e :lol:
paja Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Végre kisütött a nap.... :lol: Indulok Dunaharasztiba..... :) :huh:
Joee Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Végre kisütött a nap.... :) Indulok Dunaharasztiba..... :D :lol: Én holnap szeretnék horgászni menni, de addigra tuti megint elkezd esni az eső :huh:
Kacsero Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Én holnap szeretnék hotgászni menni,..... Joee, mi az a hotgászni? Ez valami újfajta kajakészítés? :huh: :lol: :)
Joee Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Joee, mi az a hotgászni? Ez valami újfajta kajakészítés? :huh: :lol: :) Javítva ellenőr úr :D :D
Speed Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Na... hát lent voltunk! A tali nem volt nagy szám, az eső is alig esett! Viszont az oda és a vissza út az állat volt! :lol: 4-en mentünk (3 coupe + 1 tuning G astra) konvojban és végig rádióztunk! :) Jóóó volt! Oda a duna-kanyarban, vissza a hegyen át! :huh: Naon szééép út! :D Jaaa és találtam egy ultra-király OPEL tali helyszint! Minnyá leírom a talis topicba.
Kacsero Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Javítva ellenőr úr :D :) Nem ellenőr, csak azt hittem találtál valami új sportot! :huh: :lol:
warwolf Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Ma megvolt Gepárd fékupgradeje.Jó volt.Kisikét megsziltuk, de végül összeállt, és egyenlőre úgy tűnik, komolyabb féke lett az előzőnél, ami szintén sztem korekt volt. :huh:
Kacsero Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Ma megvolt Gepárd fékupgradeje.Jó volt.Kisikét megsziltuk, de végül összeállt, és egyenlőre úgy tűnik, komolyabb féke lett az előzőnél, ami szintén sztem korekt volt. :huh: Hurrá! :lol: Akkor a nyaralásra már új fékkel, biztonsággal lehet nyomulni! :)
paja Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Srácok , kafa lett a Szelidi topic.... :huh: gratula.....
Joee Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Srácok , kafa lett a Szelidi topic.... :huh: gratula..... THX, csak pár perc photoshop :lol:
Kacsero Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Jövő hét szombaton nincs kedve valakinek IDE elmenni? Úgy olvastam, mennek a klubból !(Redline) Én mennék, de egyedül, nem valószínű! Nos? :huh:
J0hnny Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Ma megvolt Gepárd fékupgradeje.Jó volt.Kisikét megsziltuk, de végül összeállt, és egyenlőre úgy tűnik, komolyabb féke lett az előzőnél, ami szintén sztem korekt volt. :huh: Képekben: Szétszedve!
Gepard Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Embereim dolgoztak! :huh: :lol: Mégegyszer köszi fiúk a segítséget!! A Szelidi talival kapcsolatban most egyelőre csak Joe-t keressétek. Én nem nagyon leszek elérhető a héten, mert nyaralunk. Hívni is csak óvatosan, mert lehet, hogy Ausztriában leszünk napközben.
Kacsero Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Embereim dolgoztak! :huh: :lol: :) :D :D :) Én nem nagyon leszek elérhető a héten, mert nyaralunk. Jó nyaralást, és kellemes pihenést az egész családnak! :) B)
Joee Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Embereim dolgoztak! :huh: :lol: Mégegyszer köszi fiúk a segítséget!! A Szelidi talival kapcsolatban most egyelőre csak Joe-t keressétek. Én nem nagyon leszek elérhető a héten, mert nyaralunk. Hívni is csak óvatosan, mert lehet, hogy Ausztriában leszünk napközben. Vigyázz vele, én 10 napos horvát nyaralás alatt tudtam 25000-es roming forgalmat produkálni. :) :D
warwolf Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Jóó kéép.Kissé szakadék gyereknek látszom ebben a kiszerelésben, de amúgy............. :huh: :lol: :) EMBEREIM DOLGOZTAK Mega LOL! :D
corsarulez Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 nekem volt, hogy egy hónapban 340 sms-em volt (igaz, belföldről mind) - ezek után tértem át a kártyás változatra - igy nem lehet túlköltekezni. :huh:
J0hnny Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 nekem volt, hogy egy hónapban 340 sms-em volt (igaz, belföldről mind) - ezek után tértem át a kártyás változatra - igy nem lehet túlköltekezni. :huh: Jézusatyám! :lol: 340sms? Szerelmes voltál tanárnéni vagy mi? :) nem kopott el a teló billentyűzete?
corsarulez Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 no igen, valami ilyesmi volt az oka...... :huh:
warwolf Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Nekem is ilyen "túlköltekezés" okozta azt, hogy előfizetősből átmentem kártyás versenyzőbe. :huh:
Recommended Posts