mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Kivételesen jó idő volt, bár reggel a munkahelyemen begyújtottam kicsit, mert szabályosan fáztam.Azért melegít a napocska mostmár! :lol: :) Ha én is begyújtanék a munkahelyemen, asszem azt a hírekből is tudnátok! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 :lol: Ha én is begyújtanék a munkahelyemen, asszem azt a hírekből is tudnátok! :) :huh: Nálam is csak idézőjelben van ez a dolog, mert azt jelenti, hogy bekapcsolom az elektromos radiátort! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Nálam is csak idézőjelben van ez a dolog, mert azt jelenti, hogy bekapcsolom az elektromos radiátort! :lol: Na az nálunk akkor is szépen mutatna! :) "A" tűzveszélyességi osztályú az üzem... elvileg se mobil, se gyújtó, sőt, még gyufa se lehet a zsebedben. :huh: Ezekért ha jön egy tűzoltó, csak úgy... ellenőrízni, elvileg perkálhatsz akár 30-40e-t is + fegyelmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Mobil miért nem? Én még nem láttam zárlatos mobilt. Sőt az egyik műsorban (Állítólag-Discovery) azt próbálták, hogy mobillal fel lehet-e robbantani egy benyakutat. A végén sikerült robbantani, de az a mobil az eredeti funkcióját már régen láthatta volna el. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Azért No Mobil, mert nincs ráírva, hogy Ex-es... vagy miként írják. Vagyis nem robbanásbiztos, mert ugye a papírjaik között is le van írva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Beszéltem ma az egyik ismivel a Tormásiéknél és szólt, hogy menjek ki, mert megmutatja az új Astra H TwinTop-ot. Hát egyből ki is mentem... :) Komoly a gép! Fekete - piros ülésekkel :huh: Voltak sajnos kiábrándító részei az autónak (konstrukcióban). Nagyon látványos - és elég gyors is - a tető nyílása - csukódása, de pl. a csomagtartó tetejét, ha le akarod csukni, bizony jobbra-balra inog. :lol: Na de hátha ez és (egyéb ehhez hasonló 1-2 apróság) csak gyerekbetegség és előbb-utóbb rendbe rakják. Az ára elég ütős. Pontos árat még nem tudott mondani a srác, de azt mondta, hogy úgy 7 milla körül lesz. (még semmi papírt nem kaptak az autóhoz, ma hozta a trailer) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 :huh: Opel ide-Opel oda.. 7 misiért(remélem jól írtam Speed :lol: )..azt hiszem inkább egy 2 éves S2000-st vennék.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 A kecskeméti Opeloldalt már rég látogattam. Meg is nézem most.... No igen, Márk már akkor is lemaradt a fényképezésről.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 A kecskeméti Opeloldalt már rég látogattam. Meg is nézem most.... Tényleg ritkán jársz erre felénk! :lol: SzeksőnCartársNő! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 A kecskeméti Opeloldalt már rég látogattam. Meg is nézem most.... No igen, Márk már akkor is lemaradt a fényképezésről.... :DPersze, mert nem szólt senki, hogy fotózás lesz akkor!!! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Mindig úgy kell készülni, hogy fényképeznek.:huh: pedig jól mutatott volna a szép coupé is. Na jó, nem piszkállak tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Holnap ki jön Esztergomba? Én viszem a Lajosmizsei coupe-s srácot... és jönnek páran Pestről is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Persze, mert nem szólt senki, hogy fotózás lesz akkor!!! :huh: :lol: :) Már ne haragudj, de ez így hülyeség. Rajtad kívül mindenki tudta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Már ne haragudj, de ez így hülyeség. Rajtad kívül mindenki tudta.TAVALYRÓL BESZÉLÜNK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 még mindig a vasaimat simizem, so nem megy egyik se. össz 8 felni, 1 kardán, 1 váltó, 1 légszüröház, 1 hütö fémtisztára ezeket csiszizem 3 hete nadon massziv alapozót haszált a Jürgen. ma se tudok mönni talira Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 még mindig a vasaimat simizem, so nem megy egyik se. össz 8 felni, 1 kardán, 1 váltó, 1 légszüröház, 1 hütö fémtisztára ezeket csiszizem 3 hete ma se tudok mönni talira Ha lesz időm, ém is nekiállok majd végre a moci+váltó +egyéb. okosságok tixtításának. Azér' a talit megtartjuk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Én amikor hazaérek a melóból egyből nekiállok "esőtáncot járni" :lol: Holnapra kívül-belül csillogni kell az autónak! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Na úgy alakult, hogy ma este mégiscsak ráérek, úgyhogy mindenképp benézek. Meg kéne választani a pénztárost! Zoli remélem hamarosan jobban lesz már valamelyik géped, mert kezdünk hiányolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Én amikor hazaérek a melóból egyből nekiállok "esőtáncot járni" :) A múltkor bejött :huh: Amúgy én is kocsit mostam ma, szal esni fog holnap.A hang is azt mondta a rádióban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 A múltkor bejött :huh: Amúgy én is kocsit mostam ma, szal esni fog holnap.A hang is azt mondta a rádióban :lol:Azért én optimista vagyok a holnapi talival kapcsolatban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 pedig jól mutatott volna a szép coupé is.... TAVALYRÓL BESZÉLÜNK! Nem hiszem, mert tavaly még nem volt meg a coupéd, ha jól emlékxem! :lol: Már bocs, hogy belevau. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Nem hiszem, mert tavaly még nem volt meg a coupéd, ha jól emlékxem! :) Már bocs, hogy belevau. :huh:Én a tavalyi miatt voltam kiakadva! Ugyanis akkor nem szólt senki, hogy fotózás lesz! Az idén tényleg volt róla szó a fórumon... (én nem figyeltem... illetve elsiklottam felette) Szóval NE VAU BELE! :D A kecskeméti Opeloldalt már rég látogattam. Meg is nézem most.... No igen, Márk már akkor is lemaradt a fényképezésről.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Sziasztok srácok! Azt csiripelte egy madár, hogy azt hittétek az én kocsim tört. Köszönöm az együttérzést, de szerencsére nem én törtem meg a kocsit, hanem egy korábban fórumozó barátom, csak mivel még nem tag, nem tudott írni a fórumra, ezért kértem én segítséget, s aztán írt ő a nevemben. :lol: De igazán rendes tőletek, hogy gondoltatok rám,köszönöm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Az idén tényleg volt róla szó a fórumon... (én nem figyeltem... illetve elsiklottam felette) Szóval NE VAU BELE! :D Ismered a békás viccet!? Békap.......! :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Nos tegnap este eldőlt a pénztárosi "állás". 1-el több szavazattal Joe lett meg bízva ennek a feladatnak a koordinálásával. Néhányan, már oda is adtuk neki az éves "szekciópénzt" (12*250=3000Ft). Az ő feladata lesz ezeket begyűjteni, könyvelni, és számolni, hogy ki, milyen formában kapja vissza. Most a szelidi talira foglalónak kell is ebből az összegből felhasználni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts