tomi023 Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Én részt vettem egy pörköltevéses borozgatós, Dórit hazakisérős partyn. Dóri vezetett hazafelé :huh: és azt sem tudom miből van a gépem, de ha nem megy úgy is Johnny-t b@szogatom! Red Alert 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszacorsa Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Szerintem a GTA soroztat minden idők egyik legjobban eltalált sorozata! Iszonyat ideig le tudja kötni az embert... :) Ami igaz, az igaz: 10-én lesz 1 éve, hogy fent van San Andreas és még nem értem a végére :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Ami igaz, az igaz: 10-én lesz 1 éve, hogy fent van San Andreas és még nem értem a végére :lol: :)Mostanában én is megint kedvet kaptam hozzá... csak a gépem miatt nem tudok vele játszani. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Nekem is van egy csomó játékom, de lusta vagyok "megszokni" őket. :huh: Kell egy pár nap, mire ráhangolódok egy-egy játékra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Én a Én a He?? :huh: Vagy tudod mit? :) Inkább NE folyt.!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 He?? :huh: Vagy tudod mit? :) Inkább NE folyt.!!!! :lol: Könnyű a félkezű rablót kinevetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Könnyű a félkezű rablót kinevetni. Távol áűlljon tőlem, csak Corsarulez HSz.-ében van némi félreérthető, aztán azt hittem, hogy ........... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Pár napig még sete suta vagyok addig ki kellene bírni. :huh: Nem azért írtam, csak 1 javaslat volt! :D Amúgy meg jobbulást! :) Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom. Én kormány nélkül nyomom! :D Lehet, ha úgy próbálnád, akkor már végigjátszottad volna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Jár valaki Pesten a héten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Jár valaki Pesten a héten? Ha senki nem megy,majd én felmegyek lurdyba a pofákért! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Jár valaki Pesten a héten? Esetelg megkérdezhetem a K S.-t is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Akkor írok Blitznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom.én is billentyűzetről nyomom, mint Kacsero... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Te is voltál?Volt, de csak beköszönt.Aztán tovasuhant. :huh: Ja-ja, úgy ahogy a Wolfi mondta. Épp a Baumax-ból jöttem és 7 után pár perccel értem oda, megálltam, köszöntem... és már húztam is el. Csak előtte még beintettem a csapatnak, mert nem figyeltek arra, amit mesélni akartam! :lol: Pedig tökre érdekes volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Csak előtte még beintettem a csapatnak, mert nem figyeltek arra, amit mesélni akartam! :) Pedig tökre érdekes volt! :D Akkor meséld el itt, hátha igy elolvassuk! :huh: :lol: Én úgyse voltam ott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 titkos segítséget kérek: Helyzet: motormosás brigeciolos ecsettel, majd telibe kertislaggal (nem én követtem el) nem indul javításként a várakozást választottam, majd kiszárad üzembentartó nem hisz nekem, tépi a hajam amit találtam a mocin: központi befecsi csupa víz, (egész nap száradt) elektronika biztos van benne, de nemtaláltam trafóból van szikra, de gyertyákhoz nem jut el mayday mayday Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 titkos segítséget kérek:..... ...mayday mayday Elosztófedél szétszed,hajszárítózd meg!Apám mindig azt csinálta skodrinkkal! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Esemény! Mivel jobb ötlet nincs, illetve csak két jelentkező volt a szekció pénztárosi "állásra", ezért szavazást kezdeményezek a jelentkezők számára. Jelöltek Joe, és J0hnny. A következő talin megejtjük a választást. Aki ott lesz az szavaz, a többieket Pü-ben kérném, hogy küldjék el a javaslatukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Gepard! Pénteki talira tudnál hozni 3 db csekket a Mote tagdíj befizetéshez! Lesz 2 új tag + 1 nekem kell hosszabítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Ma megkísértett az autómosás gonosz szelleme. :) De ellenálltam! :D Elnézve a felhőket, nem is baj! :huh: Egész 7re ramaty időt mondanak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 ...a többieket Pü-ben kérném, hogy küldjék el a javaslatukat. Ment a Pü! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 ... Pénteki talira tudnál hozni 3 db csekket a Mote tagdíj befizetéshez!... Természetesen. 3 Pü már jött. Az én szavazatommal együtt így még döntetlen. :huh: A jelöltek is szavazzanak ám! Illetve azt megjegyezném, hogy a két jelölt alapító tag is, ezzel oszlopos tagja a szekciónknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Illetve azt megjegyezném, hogy a két jelölt alapító tag is, ezzel oszlopos tagja a szekciónknak. :lol: Sztem, ezzel nem könnyíteted meg a döntést! :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Nem tudom Jjoee-nak mennyire terhes ez a dolgo,de azt előre mondom,hogy én hétközben semmilyen formában napközben nem vagyok elérhető,ezt ti is tudjátok,ilyen a melóm! Ha csak azt kell csinálni,hogy itthon egy dobozban összegyüjteni a pénzt,ám legyen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts