Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Én részt vettem egy pörköltevéses borozgatós, Dórit hazakisérős partyn. Dóri vezetett hazafelé :huh:

és azt sem tudom miből van a gépem, de ha nem megy úgy is Johnny-t b@szogatom!

Red Alert 2

Elküldve
Szerintem a GTA soroztat minden idők egyik legjobban eltalált sorozata!

Iszonyat ideig le tudja kötni az embert... :)

Ami igaz, az igaz: 10-én lesz 1 éve, hogy fent van San Andreas és még nem értem a végére :huh: :lol:

Elküldve
Ami igaz, az igaz: 10-én lesz 1 éve, hogy fent van San Andreas és még nem értem a végére :lol: :)
Mostanában én is megint kedvet kaptam hozzá... csak a gépem miatt nem tudok vele játszani. :huh:
Elküldve
Könnyű a félkezű rablót kinevetni.

Távol áűlljon tőlem, csak Corsarulez HSz.-ében van némi félreérthető, aztán azt hittem, hogy ........... :huh:

Elküldve
Pár napig még sete suta vagyok addig ki kellene bírni. :huh:

Nem azért írtam, csak 1 javaslat volt! :D

Amúgy meg jobbulást! :)

Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom.

Én kormány nélkül nyomom! :D

Lehet, ha úgy próbálnád, akkor már végigjátszottad volna! :lol:

Elküldve
Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom.
én is billentyűzetről nyomom, mint Kacsero...
Elküldve
Te is voltál?
Volt, de csak beköszönt.Aztán tovasuhant. :huh:

Ja-ja, úgy ahogy a Wolfi mondta.

Épp a Baumax-ból jöttem és 7 után pár perccel értem oda, megálltam, köszöntem... és már húztam is el.

Csak előtte még beintettem a csapatnak, mert nem figyeltek arra, amit mesélni akartam! :lol: Pedig tökre érdekes volt! :)

Elküldve
Csak előtte még beintettem a csapatnak, mert nem figyeltek arra, amit mesélni akartam! :) Pedig tökre érdekes volt! :D

Akkor meséld el itt, hátha igy elolvassuk! :huh: :lol:

Én úgyse voltam ott! :D

Elküldve

titkos segítséget kérek:

Helyzet: motormosás brigeciolos ecsettel, majd telibe kertislaggal

(nem én követtem el)

nem indul

javításként a várakozást választottam, majd kiszárad

üzembentartó nem hisz nekem, tépi a hajam

amit találtam a mocin:

központi befecsi csupa víz, (egész nap száradt)

elektronika biztos van benne, de nemtaláltam

trafóból van szikra, de gyertyákhoz nem jut el

mayday mayday

Elküldve

Esemény!

Mivel jobb ötlet nincs, illetve csak két jelentkező volt a szekció pénztárosi "állásra", ezért szavazást kezdeményezek a jelentkezők számára.

Jelöltek Joe, és J0hnny.

A következő talin megejtjük a választást.

Aki ott lesz az szavaz, a többieket Pü-ben kérném, hogy küldjék el a javaslatukat.

Elküldve

Gepard!

Pénteki talira tudnál hozni 3 db csekket a Mote tagdíj befizetéshez!

Lesz 2 új tag + 1 nekem kell hosszabítani.

Elküldve
...

Pénteki talira tudnál hozni 3 db csekket a Mote tagdíj befizetéshez!...

Természetesen.

3 Pü már jött. Az én szavazatommal együtt így még döntetlen. :huh:

A jelöltek is szavazzanak ám!

Illetve azt megjegyezném, hogy a két jelölt alapító tag is, ezzel oszlopos tagja a szekciónknak. :lol:

Elküldve
Illetve azt megjegyezném, hogy a két jelölt alapító tag is, ezzel oszlopos tagja a szekciónknak. :lol:

Sztem, ezzel nem könnyíteted meg a döntést! :) :D :huh:

Elküldve

Nem tudom Jjoee-nak mennyire terhes ez a dolgo,de azt előre mondom,hogy én hétközben semmilyen formában napközben nem vagyok elérhető,ezt ti is tudjátok,ilyen a melóm!

Ha csak azt kell csinálni,hogy itthon egy dobozban összegyüjteni a pénzt,ám legyen! :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.