tomi023 Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Én részt vettem egy pörköltevéses borozgatós, Dórit hazakisérős partyn. Dóri vezetett hazafelé :huh: és azt sem tudom miből van a gépem, de ha nem megy úgy is Johnny-t b@szogatom! Red Alert 2
Szaszacorsa Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Szerintem a GTA soroztat minden idők egyik legjobban eltalált sorozata! Iszonyat ideig le tudja kötni az embert... :) Ami igaz, az igaz: 10-én lesz 1 éve, hogy fent van San Andreas és még nem értem a végére :huh: :lol:
Speed Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Ami igaz, az igaz: 10-én lesz 1 éve, hogy fent van San Andreas és még nem értem a végére :lol: :)Mostanában én is megint kedvet kaptam hozzá... csak a gépem miatt nem tudok vele játszani. :huh:
corsarulez Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Nekem is van egy csomó játékom, de lusta vagyok "megszokni" őket. :huh: Kell egy pár nap, mire ráhangolódok egy-egy játékra.
Gepard Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom.
warwolf Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Én a Én a He?? :huh: Vagy tudod mit? :) Inkább NE folyt.!!!! :lol:
Gepard Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 He?? :huh: Vagy tudod mit? :) Inkább NE folyt.!!!! :lol: Könnyű a félkezű rablót kinevetni.
warwolf Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Könnyű a félkezű rablót kinevetni. Távol áűlljon tőlem, csak Corsarulez HSz.-ében van némi félreérthető, aztán azt hittem, hogy ........... :huh:
Kacsero Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Pár napig még sete suta vagyok addig ki kellene bírni. :huh: Nem azért írtam, csak 1 javaslat volt! :D Amúgy meg jobbulást! :) Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom. Én kormány nélkül nyomom! :D Lehet, ha úgy próbálnád, akkor már végigjátszottad volna! :lol:
J0hnny Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Jár valaki Pesten a héten? Ha senki nem megy,majd én felmegyek lurdyba a pofákért! :huh:
warwolf Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Jár valaki Pesten a héten? Esetelg megkérdezhetem a K S.-t is. :huh:
Speed Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Én a NFSU2-t sem játszottam még végig, mert azt a szar kormányt állandóan a szervízbe kell hordanom.én is billentyűzetről nyomom, mint Kacsero...
Speed Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Te is voltál?Volt, de csak beköszönt.Aztán tovasuhant. :huh: Ja-ja, úgy ahogy a Wolfi mondta. Épp a Baumax-ból jöttem és 7 után pár perccel értem oda, megálltam, köszöntem... és már húztam is el. Csak előtte még beintettem a csapatnak, mert nem figyeltek arra, amit mesélni akartam! :lol: Pedig tökre érdekes volt! :)
Kacsero Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Csak előtte még beintettem a csapatnak, mert nem figyeltek arra, amit mesélni akartam! :) Pedig tökre érdekes volt! :D Akkor meséld el itt, hátha igy elolvassuk! :huh: :lol: Én úgyse voltam ott! :D
berlina Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 titkos segítséget kérek: Helyzet: motormosás brigeciolos ecsettel, majd telibe kertislaggal (nem én követtem el) nem indul javításként a várakozást választottam, majd kiszárad üzembentartó nem hisz nekem, tépi a hajam amit találtam a mocin: központi befecsi csupa víz, (egész nap száradt) elektronika biztos van benne, de nemtaláltam trafóból van szikra, de gyertyákhoz nem jut el mayday mayday
J0hnny Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 titkos segítséget kérek:..... ...mayday mayday Elosztófedél szétszed,hajszárítózd meg!Apám mindig azt csinálta skodrinkkal! :huh:
Gepard Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Esemény! Mivel jobb ötlet nincs, illetve csak két jelentkező volt a szekció pénztárosi "állásra", ezért szavazást kezdeményezek a jelentkezők számára. Jelöltek Joe, és J0hnny. A következő talin megejtjük a választást. Aki ott lesz az szavaz, a többieket Pü-ben kérném, hogy küldjék el a javaslatukat.
Udi Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Gepard! Pénteki talira tudnál hozni 3 db csekket a Mote tagdíj befizetéshez! Lesz 2 új tag + 1 nekem kell hosszabítani.
warwolf Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Ma megkísértett az autómosás gonosz szelleme. :) De ellenálltam! :D Elnézve a felhőket, nem is baj! :huh: Egész 7re ramaty időt mondanak :lol:
Kacsero Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 ...a többieket Pü-ben kérném, hogy küldjék el a javaslatukat. Ment a Pü! :huh:
Gepard Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 ... Pénteki talira tudnál hozni 3 db csekket a Mote tagdíj befizetéshez!... Természetesen. 3 Pü már jött. Az én szavazatommal együtt így még döntetlen. :huh: A jelöltek is szavazzanak ám! Illetve azt megjegyezném, hogy a két jelölt alapító tag is, ezzel oszlopos tagja a szekciónknak. :lol:
Kacsero Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Illetve azt megjegyezném, hogy a két jelölt alapító tag is, ezzel oszlopos tagja a szekciónknak. :lol: Sztem, ezzel nem könnyíteted meg a döntést! :) :D :huh:
J0hnny Elküldve Június6, 2006 Elküldve Június6, 2006 Nem tudom Jjoee-nak mennyire terhes ez a dolgo,de azt előre mondom,hogy én hétközben semmilyen formában napközben nem vagyok elérhető,ezt ti is tudjátok,ilyen a melóm! Ha csak azt kell csinálni,hogy itthon egy dobozban összegyüjteni a pénzt,ám legyen! :huh:
Recommended Posts