uhuhu Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 beszervezzük a Calibrás embert is? Sziszire gondolsz??? :) na arra kiváncsi leszek :) :(
warwolf Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Sziszire gondolsz??? :) na arra kiváncsi leszek :) :( Alakul a srác, szal nem veszettfejszenyele a dolog! :P ;)
warwolf Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Srácok!Ismeri v.ki személyesen azt a felspoilerezett kagylógyöngyakámicsodás színű Corsa B-s emberkét aki korábban a CP-ben elég sűrűn megfordult? Kellene egy kontakt tőle. Egyébkét a Feri, és a szabi jel.lapja ellett faxolva, a Feri tagdíja pedig du. át lett utalva a klub számlájára.Szabi majd S.vadkerten rendezi az anyagiakat. Gepárdal elvoltunk délután. Úgyhogy most mejek füvetnyírni. :)
Joee Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Srácok!Ismeri v.ki személyesen azt a felspoilerezett kagylógyöngyakámicsodás színű Corsa B-s emberkét aki korábban a CP-ben elég sűrűn megfordult? Kellene egy kontakt tőle. Egyébkét a Feri, és a szabi jel.lapja ellett faxolva, a Feri tagdíja pedig du. át lett utalva a klub számlájára.Szabi majd S.vadkerten rendezi az anyagiakat. Gepárdal elvoltunk délután. Úgyhogy most mejek füvetnyírni. :) Gyertek :)
Kacsero Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Én még dolgozom :P Ezt nem mondod komolyan! :) Inkább csak bent vagy! Nem?! :) :( ;)
berlina Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 talán Morvay Balázs?, a telszám listámban Ot nem tudom hova tenni
warwolf Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 talán Morvay Balázs?, a telszám listámban Ot nem tudom hova tenni A neve ösmerősen cseng, de csak egy tipp.
Gepard Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 talán Morvay Balázs?, a telszám listámban Ot nem tudom hova tenni Hívd fel és kérdezd meg ki ő. Én már csináltam ilyet.
berlina Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 persze szoktam én is fölhívni így, hogy mégis mit keres a listámban? de most csak dicsekedtem, perpill nem zavar, hogy ott van...:) hé ez pesti!!! beütöttem tudakozóba cool nem is így lenne, ha nem így lenne
Speed Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Srácok!Ismeri v.ki személyesen azt a felspoilerezett kagylógyöngyakámicsodás színű Corsa B-s emberkét aki korábban a CP-ben elég sűrűn megfordult? Kellene egy kontakt tőle. Nyilván a Kiss Tomi-ra gondolsz. Megvan a száma persze. :)
warwolf Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Szóval: Anno Ferinél volt eladó 2db nyomtávszélesítő, ami elég profi cuccnak nézett ki.Alkudoztam rá, de ez a fiatalember többet ajánlott érte, így Ő vitte el.Ezzel semmi gáz senincsen. Viszont most, hogy beraktam a Corsa alá a futóművet, nem tudom lentebb állítani az elejét, mert az állítócsavar beleérne a kerékbe.S, itt jött a képbe ez a fiatalember, hogy esetleg kölcsönkérni tőle egy lemásolás erejéig a dolgot, de végül beszéltem Gubacsi Tibivel, és aztat mondotta vala, hogy meg tudjuk oldani, csak guruljak be hozzá egy kis méricskélésre. Háát dióhéjban................
warwolf Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 szóval akkor nem kell a száma? ok. Thx de nem.Azért köszömö.......... :)
paja Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Ma láttam a ház elött a Corsát....azt hittem krumpliszsákok vannak benne, azért ül... :) :) :(
warwolf Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Ma láttam a ház elött a Corsát....azt hittem krumpliszsákok vannak benne, azért ül... :) :( ;) jaja.Elég lükén néz ki, de dolgozunk az ügyön.Mondjuk ha benne lenne a C20NE, bitzi korektebbül állna :) :P :D Olcsóért krumpli valakit esetleg............................ :P :P
Gepard Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Olcsóért krumpli valakit esetleg............................ ;) :) Idei? :) :(
Gepard Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Csak vicceltem. Holnap mikor mehetek? 8 körül jó?
warwolf Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Csak vicceltem. Holnap mikor mehetek? 8 körül jó? Igyexem Flórát gyorsba kidobni a Jókain, utána jöhet a mehet. :)
Gepard Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Akkor majd csörögjük össze egymást. De 8 után én bármikor ráérek 13:30-ig. Dot 4-es olajat vettem, remélem elég lesz fél lityi.
warwolf Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Akkor majd csörögjük össze egymást. De 8 után én bármikor ráérek 13:30-ig. Dot 4-es olajat vettem, remélem elég lesz fél lityi. Ha az idő is engedi, és van kedved, meg együtt a cucc, akár ma estve is mehetne részemről............. :)
Kacsero Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Ma beszéltem keceli barátommal,pénteken este ő is benéz,de majd csak szombaton jön le hosszabb időre,és úgy néz ki be fog lépni a klubba szombaton! :) Egy C Vectra-val fog jönni! Szal Wolfi van még egy új plusz tagunk! :) Lassan versenyt rendezhetünk,ki térít meg több tagot! :( Pedig őt sem beszéltem rá,csak kérdezősködött,hogy milyen kedvezményekkel jár meg stb! Én meg ma beszéltem a nyárlőrinci karosszériás sráccal, Ő is belépne, és lehet, hogy szól még 1 haverjának, aki szintén opeles! Így lehet, hogy lesz a csapatnak, "saját" lakatossa! ;) Szóval ha minden igaz szépen gyarapszik a kecskeméti szekció! :P
J0hnny Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Én meg ma beszéltem a nyárlőrinci karosszériás sráccal, Ő is belépne, és lehet, hogy szól még 1 haverjának, aki szintén opeles! Így lehet, hogy lesz a csapatnak, "saját" lakatossa! :( Szóval ha minden igaz szépen gyarapszik a kecskeméti szekció! ;) Aztamurvamindenit! :) Hányan vagyunk már? :)
warwolf Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Dógizik piciny csapatunk! :) Hiába! Jó a marketing!!! :)
Recommended Posts