Joee Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Itt nem erről van szó! Attól nem lesz valaki elitebb,hogy bort iszik valahol vagy sört iszik valahol! Én nem szeretem a bort,mert ég a gyomrom tőle,én sört párti vagyok! No,de nem gond!Mi Kacseróval Vadkerten sörözünk,Ti meg agusztusban boroztok! ;) Nem is mondta senki, hogy attól elitebb leszel :) Csak az hülyén nézne ki, ha a minőségi borok közt müanyagpoharas sörrel rohangálnál. :) :( Végülis nem érdekel, a lényeg hogy jól érezzük magunkat :P Én is inkább sörpárti vagyok, de a minőségi borokat szeretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Nem is mondta senki, hogy attól elitebb leszel :) Csak az hülyén nézne ki, ha a minőségi borok közt müanyagpoharas sörrel rohangálnál. :( ;) Végülis nem érdekel, a lényeg hogy jól érezzük magunkat :P Én is inkább sörpárti vagyok, de a minőségi borokat szeretem. Üveges sörröl még nem hallottál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Üveges sörröl még nem hallottál? :) Nem mind1? :) Adott helyzetben nem a csomagolás a lényeg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Attól nem lesz valaki elitebb,hogy bort iszik valahol vagy sört iszik valahol! Én nem szeretem a bort,mert ég a gyomrom tőle,én sört párti vagyok!Johnny, itt szó sincs arról, hogy elit, vagy nem elit... Ez olyan, mint hogy Opel Talira nem Suzukival jár az ember, vagy pl. fallabdázni sem teniszütővel mész. (ugye Tomi :)) De volt olyan tavaly is aki a szomszédos (tér másik oldalán lévő) sörsátorból hozott oda sört... igaz, nem sok. Az egésznek van egy jópofa, sajátos hangulata. Nagyon finom borok vannak, és nagyon sok bort végig tudsz kostólni. Ráadásul igen sok ember van ott, szinte mindig találkozik az ember ismerősökkel. De eljössz, megnézed, ha nem tetszik nem maradsz. De szerintem tetszeni fog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 pl. fallabdázni sem teniszütővel mész. (ugye Tomi :)) Te meg nem is jöttél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Te meg nem is jöttél!Fogok járni hamarosan újra... mondjuk én heti 2szer szeretnék fix partnerrel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Fogok járni hamarosan újra... mondjuk én heti 2szer szeretnék fix partnerrel. :) Az állandó "partner" szerepét nem vállalom arra keress valaki mást :) De teniszezni eljöhetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Az állandó "partner" szerepét nem vállalom arra keress valaki mást :) De teniszezni eljöhetsz.:) Valszeg elnézek majd valamikor... csak először meg kellene gyógyulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Fogok járni hamarosan újra... mondjuk én heti 2szer szeretnék fix partnerrel. :) Én és Paja szivesen nyomulnánk tovább!Szólj ha ok a dolog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 J0hnny a sörözésben én is segítek, a bor nekem sem jön be. (tavaly is hoztunk Badacsonyból jófajta szürkebarátot, de nekem nem igazán ment le több 2 pohárkánál) Squasholni hét közepén valamelyik nap nekem is jó, hétvégén meg teniszezünk. (ha nem mossa el az eső) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 J0hnny a sörözésben én is segítek, a bor nekem sem jön be. (tavaly is hoztunk Badacsonyból jófajta szürkebarátot, de nekem nem igazán ment le több 2 pohárkánál) A Badacsonyi Szürkebarát történetesen épp a Szeremley bora - épp ismerem a bort :) (Szeremley borait csípem.) Viszont a Szürkebarát szerintem valóban nem olyan jó. Az nekem sem izlett igazán. Szeremley pincészetéből sokkal finomabb a "Szemelt rizling" és a "Muscan Ottonel" :( Na ezek a kedvenceim! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Wolfi! Most olvastam, hogy jártál! :) :) Jobbulást kívánok! :( Ja és ne nagyon erőltesd a kezed! Hagyd pihenni, mert ha nem rendesen forr össze a varrat, akkor az később csak rosszabb lesz! Sajnos ezt tapasztalatból tudom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 A Badacsonyi Szürkebarát történetesen épp a Szeremley bora - épp ismerem a bort ;) (Szeremley borait csípem.) Viszont a Szürkebarát szerintem valóban nem olyan jó. Az nekem sem izlett igazán. Szeremley pincészetéből sokkal finomabb a "Szemelt rizling" és a "Muscan Ottonel" :P Na ezek a kedvenceim! :( Én a Szürkebarátot Badacsonyban vettem háztól :) Azt, hogy ki a termelő persze nem tudom :) Amúgy már Boogie kivesézte a borok fajtáját egyszer. Klikk ide. Nem muscat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 A Badacsonyi Szürkebarát történetesen épp a Szeremley bora - épp ismerem a bort ;) (Szeremley borait csípem.) Viszont a Szürkebarát szerintem valóban nem olyan jó. Az nekem sem izlett igazán. Szeremley pincészetéből sokkal finomabb a "Szemelt rizling" és a "Muscan Ottonel" :P Na ezek a kedvenceim! :( hat a legjobb borok (persze a tokaji-n kivul) a balaton kornyeki borok. a feherbol a badacsonyi ottonel muskotaly, na annak kiraly az ize, a masik meg a balatonboglari merlot(vagy delbalatoni), en ezekre szavazok. viszont a badacsonyi borok sem rosszak. :) de a kedvencem a tokaji aszu eszencia, na az mar valami. a magyar borok eleg hiresek itt is, ja mert angliaban a borok a vilagon a legrosszabbak, nade semmi sem lehet tokeletes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Én a Szürkebarátot Badacsonyban vettem háztól :) Azt, hogy ki a termelő persze nem tudom :( Amúgy már Boogie kivesézte a borok fajtáját egyszer. Klikk ide. Nem muscat? ;)Akkor nyilván benéztem! :P De, Muscat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Nemrég jártunk Egerben, persze lenéztünk a Szépasszony-völgybe is. Hogy ott micsoda borárak voltak!!!! Még jó, hogy nem szeretem a bort! :) :( Wolfi, ezek után megérzed majd, ha jöün az időváltozás.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Wolfi! Máskor légy óvatos... egy vicc jutott eszembe (bocs) - Ki az akinek 7 ujja van, és 10 gyereke? - ... - A favágó, aki nem tudott vigyázni! Mielőbbi gyógyulást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Wolfi, ezek után megérzed majd, ha jöün az időváltozás.... :) A bokámat már középiskolában összevarták, azóta ismerős ez az időváltozósdi! :) A hideget nem szeresse.Olyankor annyira belenyilal a bokámba, hogy le kell ülnöm.Gepárd látta már, hogy hogyan szoktam! :( Wolfi! Máskor légy óvatos... egy vicc jutott eszembe (bocs) - Ki az akinek 7 ujja van, és 10 gyereke? - ... - A favágó, aki nem tudott vigyázni! Mielőbbi gyógyulást! :P Tetszett a vicc, és köszönöm! ;) Igyexem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 .Olyankor annyira belenyilal a bokámba, hogy le kell ülnöm.Gepárd látta már, hogy hogyan szoktam! ;) Gyorsan, és bárhova. :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Gyorsan, és bárhova. :) :) :( Ez így igaz, bár az "összecsuklás" helyesebb kifejezés! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 én is szoktam összecsuklani gyorsan és bárhol, mikor beleáll a hexensussz a derekamba ma szembejött velem az öregúr a 4a szürke B Ascival, most láttam azt is, h piros a belsője. már kétszer láttam ott biztos arra lakik, a vasúti átjáró és a Kertészeti között valahol, a múltor is onnan jött ki ma megkaptam a forgalmit is :) de ezzel üres is a tárcám, jól elszámoltam magam, egy átírás nemcsak eredetvizsga és átírási illeték, hanem +forgalmi + az a kártya aminek nem jut eszembe a neve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Én ma csak 1 4 ajtós facelift utáni Corsa A TR-t láttam, ezért tapadtam is rá, mint a bélyeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 +forgalmi + az a kártya aminek nem jut eszembe a neve...:) bizonyára a törzskönyvre gondolsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 :) bizonyára a törzskönyvre gondolsz! :) egy jo kerdesem van. most iratom at akocsimat es tavaly amikor a masikat vettem a torzskonyv meg a forgalmi illetek 4000-4000 ft volt. de a neten most 6000 ft-rol irnak. na most akkor mennyi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szallito2 Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 6000-6000 JOL HALLOTTAD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts