Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
es az erdeklodo mit jelent? ok tudjak a forumot hasznalni? vagy csak akkor ha mar befizettek a tagdijjat?

Na látod sajnos eztet én nem tudom! Pedig engem is érdekelne a válasz! :)

De biztos aki tudja az majd írni fog! :)

Elküldve
Tegnaptól én úgy tudom, hogy CSAK MOTE v. MVOK klubtagok tudnak érdemileg fórumozni. :)

koszi. akkor ha az erdeklodokbol tagok lesznek akkor kb 200-an leszunk :) az jonak szamit? egy klubnal? mondjuk en egy lovasklub alapitotagja vagyok ahol kb 10-en vagyunk ;) annal azert jobb. :(

Elküldve
koszi. akkor ha az erdeklodokbol tagok lesznek akkor kb 200-an leszunk :) az jonak szamit? egy klubnal? mondjuk en egy lovasklub alapitotagja vagyok ahol kb 10-en vagyunk ;) annal azert jobb. :(

Olyan 300 lenne az ideális taglétszám.Asszem.

De lesz ez még annyi :) :P

Elküldve

Én is figyeltem, hogy egyre kevesebb a "fekete" név a listán (akik jelenleg nézik a fórumot), szóval lassan belátják az emberek, hogy csak a klubtagok nézegethetik a fórumot.

Elküldve
Olyan 300 lenne az ideális taglétszám.Asszem.

De lesz ez még annyi :) :P

Ahhoz képest, hogy mennyi opeles van,mármint fanatikus opeles, ahhoz képes elég kevés a taglétszám! Szerintem! :)

Viszont én úgy számoltam, ha az érdeklődőkből klubtag lesz, akkor 250 körüli lesz a létszám! :(

Akkor már csak 50 hibádzik! ;)

Elküldve
Ahhoz képest, hogy mennyi opeles van,mármint fanatikus opeles, ahhoz képes elég kevés a taglétszám! Szerintem! :)

Viszont én úgy számoltam, ha az érdeklődőkből klubtag lesz, akkor 250 körüli lesz a létszám! :(

Akkor már csak 50 hibádzik! ;)

akkor csak az a kerdes hogy az opeles embereket hogyan lehetne a klubba behozni :)

Elküldve
Azért ne kezdjük el rögtön offolni jóó!!! :) :)

Amúgy láttam, hogy kerestél, de éppen dokinál voltam, aztán le volt némítva a telegrács!

Csak épp a tesómhoz mentem a patikába és megláttam egy elég szép fehér astra hátulját. Néztem, hogy "opppááá, egy DZSESZÁJ?" Aztán láttam, hogy a Tiéd! És megállapítottam, hogy igen széééép! :(

(már csak az elejét kéne kicsit átalakítani ;))

Szóval be is álltam melléd, és behúztam a patikába és akkor csörögtem. :P

Elküldve
akkor csak az a kerdes hogy az opeles embereket hogyan lehetne a klubba behozni :)

Na látod ez itt a nagy kérdés!

De sajnos én innen kintről, nem igazán tudok érdemben tenni semmit, most! :)

Elküldve
Rulezke, most látom, új avatarodat! Nem semmi meló lesz ebből! ;) :P

De egyszer majd elkészül és tudsz majd aludni is! :) :)

Ez a kép már a fényező udvarában készült, tehát már csak 2 héééét! :D :(

Elküldve
Néztem, hogy "opppááá, egy DZSESZÁJ?" Aztán láttam, hogy a Tiéd! És megállapítottam, hogy igen széééép! :)

Köszike! :) Én is soxor megcsodálom! :(

(már csak az elejét kéne kicsit átalakítani ;))

Dolgozom az ügyön, de előtte el kell adnom a jelenlegi lököst, akkor lehetne finanszírozni a projektet.

Elküldve

A klubtag már fizetett, az érdeklődő még nem de mutatott hajlandóságot a belépésre, szal kitöltötte a jelentkezési lapot...

Nekik kb a 10%-uk lesz tag, mert az utalás az esetek nagy részében valahogy feledésbe merül... :)

Elküldve

Idézve a fórumos topicból:

Szójjá be nyugodtan! Köszi!

1.Csak megjegyzés volt, nem gondoltam, hogy ennyire a szívedre veszed.

2.Parasztozni privátban sem kellene.

3.Az általad javasolt oldalon te és Greg aki eddig regisztrált, greg is csak azért, hogy a 2. BW-t reklámozza.

4.Én nem haragszom rád, nem is szóltam be, sajnálom ha te ezt így éled meg.

Viszont most már lehet nyugodtan vitatkozni, civakodni, veszekedni. :P

úgyanis Gepárd azzal indokolta általában a moderálást és a leszidásokat, hogy "ez egy nyilvános fórum... és mit szól a sok külsős?!" ;) :P :D

Értem én a viccet..... :) :) :(

hat teenyleg eleg kihalt az egesz....

Most megint végig tudom olvasni az egész fórumot nem csak egy részét, ez utoljára kb. egy éve volt lehetséges.

Elküldve
Dolgozom az ügyön, de előtte el kell adnom a jelenlegi lököst, akkor lehetne finanszírozni a projektet.
GSI lökös lesz elől is? :)

Vagy valami egyébre gondoltál?

Azt láttad, hogy a jobb oldali belső világítás-fénycsöved le van esve? :)

2.Parasztozni privátban sem kellene.
Mielőtt valaki félreértené nem parasztoztam le Gepárdot privátban!
Elküldve

Gepárd!

Ne érts félre, csak egyszerűen az esett rosszul, hogy Te voltál már vagy a 3-4. aki e miatt kritizált.

Én csak segíteni akartam embereknek, azoknak, akik nem tagok, de szeretnének fórumozni, ezért javasoltam azt a bizonyos fórumot. (úgyanis messz komolyabb motorja és felülete van mint az Index-ének, és idővel egészen jól be lehetne indítani)

Szerintem ez egy pici engesztelő húzás lett volna a MOTE részéről a többi fórum felhasználó felé (akik most kizárásra kerültek).

Na mindegy. Ez van.

Elküldve
GSI lökös lesz elől is? :)

Vagy valami egyébre gondoltál?

Azt láttad, hogy a jobb oldali belső világítás-fénycsöved le van esve? :)

Nem, egy egyedi lökös lenne a Dugárnál, ami felkeltette az érdeklődésemet, igazándiból mikor elkészültek a gépeink, Pistié és az enyém, akkor össz vissz csupán 3 ilyen autó létezett a városban.Most már van belőle jónéhány, és igazándiból NEKEM nem annyira tessik.Jobb lenne előre v.mi olyan, ami jobban beleilleszkedik a sportos imidzsbe :( , nem jön le annyira kocsi elejére, aljára.

Olyasmi lesz, ha összejön, mint ami az Astra H gyári lököse, rászabva az F Astrára.

De mondom, előtte meg kell szabadulnom attól, ami rajta vagyon! ;)

Elküldve
Gepárd!

Ne érts félre, csak egyszerűen az esett rosszul, hogy Te voltál már vagy a 3-4. aki e miatt kritizált.

Hagyjuk...

Majd este megbeszéljük.

Elküldve
Nem, egy egyedi lökös lenne a Dugárnál, ami felkeltette az érdeklődésemet, igazándiból mikor elkészültek a gépeink, Pistié és az enyém, akkor össz vissz csupán 3 ilyen autó létezett a városban.Most már van belőle jónéhány, és igazándiból NEKEM nem annyira tessik.Jobb lenne előre v.mi olyan, ami jobban beleilleszkedik a sportos imidzsbe :) , nem jön le annyira kocsi elejére, aljára.

Olyasmi lesz, ha összejön, mint ami az Astra H gyári lököse, rászabva az F Astrára.

De mondom, előtte meg kell szabadulnom attól, ami rajta vagyon! :(

Hm... biztos jópofa!

Az elmondottak alapján tuti kemény lenne a gép. :P

Szerintem tényleg baba már hátulról a gép... szóval, ha az eleje is kialakul... :P

Jaaa, képzeljétek: láttam Kopasz gépét. :) Kész van a fényezése! Nagggyon zsííír!

A törés ugyanott maradt, a teteje maradt ezüst, viszont az alja flipp-flopp lett! ;)

A szín: zöldes aranytól megy arany, narancs, vörösön át a kékesig! :P naggggyon ütős! ;)

A kilincsek le vannak falazva...

Szóóóval, elég komoly! :D

Elvileg jövő hét végére lesz teljesen kész! :P

Elküldve
Jaaa, képzeljétek: láttam Kopasz gépét. :) Kész van a fényezése! Nagggyon zsííír!

A törés ugyanott maradt, a teteje maradt ezüst, viszont az alja flipp-flopp lett! :)

A szín: zöldes aranytól megy arany, narancs, vörösön át a kékesig! :( naggggyon ütős! :P

A kilincsek le vannak falazva...

Szóóóval, elég komoly! ;)

Elvileg jövő hét végére lesz teljesen kész! :D

Motort sikerült beszereznie?

Elküldve
Motort sikerült beszereznie?
Nem. 2 db 5000ccm-es, amit kínáltak szar állapotban volt,

a CL600 - biturbo-ját pedig csak szeptemberre ígérik.

Szóval egyenlőre rendbe rakja a jelenlegit (hengerfejes) és az ugrik vissza az autóba!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.