Kacsero Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 es az erdeklodo mit jelent? ok tudjak a forumot hasznalni? vagy csak akkor ha mar befizettek a tagdijjat? Na látod sajnos eztet én nem tudom! Pedig engem is érdekelne a válasz! :) De biztos aki tudja az majd írni fog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Tegnaptól én úgy tudom, hogy CSAK MOTE v. MVOK klubtagok tudnak érdemileg fórumozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Tegnaptól én úgy tudom, hogy CSAK MOTE v. MVOK klubtagok tudnak érdemileg fórumozni. :) koszi. akkor ha az erdeklodokbol tagok lesznek akkor kb 200-an leszunk :) az jonak szamit? egy klubnal? mondjuk en egy lovasklub alapitotagja vagyok ahol kb 10-en vagyunk ;) annal azert jobb. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 koszi. akkor ha az erdeklodokbol tagok lesznek akkor kb 200-an leszunk :) az jonak szamit? egy klubnal? mondjuk en egy lovasklub alapitotagja vagyok ahol kb 10-en vagyunk ;) annal azert jobb. :( Olyan 300 lenne az ideális taglétszám.Asszem. De lesz ez még annyi :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Olyan 300 lenne az ideális taglétszám.Asszem. De lesz ez még annyi :) :) ez volna a kituzott cel? akkor meg kb 100 hianyzik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Én is figyeltem, hogy egyre kevesebb a "fekete" név a listán (akik jelenleg nézik a fórumot), szóval lassan belátják az emberek, hogy csak a klubtagok nézegethetik a fórumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Olyan 300 lenne az ideális taglétszám.Asszem. De lesz ez még annyi :) :P Ahhoz képest, hogy mennyi opeles van,mármint fanatikus opeles, ahhoz képes elég kevés a taglétszám! Szerintem! :) Viszont én úgy számoltam, ha az érdeklődőkből klubtag lesz, akkor 250 körüli lesz a létszám! :( Akkor már csak 50 hibádzik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Ahhoz képest, hogy mennyi opeles van,mármint fanatikus opeles, ahhoz képes elég kevés a taglétszám! Szerintem! :) Viszont én úgy számoltam, ha az érdeklődőkből klubtag lesz, akkor 250 körüli lesz a létszám! :( Akkor már csak 50 hibádzik! ;) akkor csak az a kerdes hogy az opeles embereket hogyan lehetne a klubba behozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Rulezke, most látom, új avatarodat! Nem semmi meló lesz ebből! :( ;) De egyszer majd elkészül és tudsz majd aludni is! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Azért ne kezdjük el rögtön offolni jóó!!! :) :) Amúgy láttam, hogy kerestél, de éppen dokinál voltam, aztán le volt némítva a telegrács! Csak épp a tesómhoz mentem a patikába és megláttam egy elég szép fehér astra hátulját. Néztem, hogy "opppááá, egy DZSESZÁJ?" Aztán láttam, hogy a Tiéd! És megállapítottam, hogy igen széééép! :( (már csak az elejét kéne kicsit átalakítani ;)) Szóval be is álltam melléd, és behúztam a patikába és akkor csörögtem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 akkor csak az a kerdes hogy az opeles embereket hogyan lehetne a klubba behozni :) Na látod ez itt a nagy kérdés! De sajnos én innen kintről, nem igazán tudok érdemben tenni semmit, most! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Rulezke, most látom, új avatarodat! Nem semmi meló lesz ebből! ;) :P De egyszer majd elkészül és tudsz majd aludni is! :) :) Ez a kép már a fényező udvarában készült, tehát már csak 2 héééét! :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Néztem, hogy "opppááá, egy DZSESZÁJ?" Aztán láttam, hogy a Tiéd! És megállapítottam, hogy igen széééép! :) Köszike! :) Én is soxor megcsodálom! :( (már csak az elejét kéne kicsit átalakítani ;)) Dolgozom az ügyön, de előtte el kell adnom a jelenlegi lököst, akkor lehetne finanszírozni a projektet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 A klubtag már fizetett, az érdeklődő még nem de mutatott hajlandóságot a belépésre, szal kitöltötte a jelentkezési lapot... Nekik kb a 10%-uk lesz tag, mert az utalás az esetek nagy részében valahogy feledésbe merül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Én is megcsodálthattam ma reggel :) Meg délután is a kapumban parkolt :) ...szhép óuthó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Idézve a fórumos topicból:Szójjá be nyugodtan! Köszi! 1.Csak megjegyzés volt, nem gondoltam, hogy ennyire a szívedre veszed. 2.Parasztozni privátban sem kellene. 3.Az általad javasolt oldalon te és Greg aki eddig regisztrált, greg is csak azért, hogy a 2. BW-t reklámozza. 4.Én nem haragszom rád, nem is szóltam be, sajnálom ha te ezt így éled meg. Viszont most már lehet nyugodtan vitatkozni, civakodni, veszekedni. :P úgyanis Gepárd azzal indokolta általában a moderálást és a leszidásokat, hogy "ez egy nyilvános fórum... és mit szól a sok külsős?!" ;) :P :D Értem én a viccet..... :) :) :( hat teenyleg eleg kihalt az egesz.... Most megint végig tudom olvasni az egész fórumot nem csak egy részét, ez utoljára kb. egy éve volt lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Dolgozom az ügyön, de előtte el kell adnom a jelenlegi lököst, akkor lehetne finanszírozni a projektet.GSI lökös lesz elől is? :) Vagy valami egyébre gondoltál? Azt láttad, hogy a jobb oldali belső világítás-fénycsöved le van esve? :) 2.Parasztozni privátban sem kellene.Mielőtt valaki félreértené nem parasztoztam le Gepárdot privátban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Gepárd! Ne érts félre, csak egyszerűen az esett rosszul, hogy Te voltál már vagy a 3-4. aki e miatt kritizált. Én csak segíteni akartam embereknek, azoknak, akik nem tagok, de szeretnének fórumozni, ezért javasoltam azt a bizonyos fórumot. (úgyanis messz komolyabb motorja és felülete van mint az Index-ének, és idővel egészen jól be lehetne indítani) Szerintem ez egy pici engesztelő húzás lett volna a MOTE részéről a többi fórum felhasználó felé (akik most kizárásra kerültek). Na mindegy. Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 GSI lökös lesz elől is? :) Vagy valami egyébre gondoltál? Azt láttad, hogy a jobb oldali belső világítás-fénycsöved le van esve? :) Nem, egy egyedi lökös lenne a Dugárnál, ami felkeltette az érdeklődésemet, igazándiból mikor elkészültek a gépeink, Pistié és az enyém, akkor össz vissz csupán 3 ilyen autó létezett a városban.Most már van belőle jónéhány, és igazándiból NEKEM nem annyira tessik.Jobb lenne előre v.mi olyan, ami jobban beleilleszkedik a sportos imidzsbe :( , nem jön le annyira kocsi elejére, aljára. Olyasmi lesz, ha összejön, mint ami az Astra H gyári lököse, rászabva az F Astrára. De mondom, előtte meg kell szabadulnom attól, ami rajta vagyon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Gepárd! Ne érts félre, csak egyszerűen az esett rosszul, hogy Te voltál már vagy a 3-4. aki e miatt kritizált. Hagyjuk... Majd este megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Nem, egy egyedi lökös lenne a Dugárnál, ami felkeltette az érdeklődésemet, igazándiból mikor elkészültek a gépeink, Pistié és az enyém, akkor össz vissz csupán 3 ilyen autó létezett a városban.Most már van belőle jónéhány, és igazándiból NEKEM nem annyira tessik.Jobb lenne előre v.mi olyan, ami jobban beleilleszkedik a sportos imidzsbe :) , nem jön le annyira kocsi elejére, aljára. Olyasmi lesz, ha összejön, mint ami az Astra H gyári lököse, rászabva az F Astrára. De mondom, előtte meg kell szabadulnom attól, ami rajta vagyon! :(Hm... biztos jópofa! Az elmondottak alapján tuti kemény lenne a gép. :P Szerintem tényleg baba már hátulról a gép... szóval, ha az eleje is kialakul... :P Jaaa, képzeljétek: láttam Kopasz gépét. :) Kész van a fényezése! Nagggyon zsííír! A törés ugyanott maradt, a teteje maradt ezüst, viszont az alja flipp-flopp lett! ;) A szín: zöldes aranytól megy arany, narancs, vörösön át a kékesig! :P naggggyon ütős! ;) A kilincsek le vannak falazva... Szóóóval, elég komoly! :D Elvileg jövő hét végére lesz teljesen kész! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Jaaa, képzeljétek: láttam Kopasz gépét. :) Kész van a fényezése! Nagggyon zsííír! A törés ugyanott maradt, a teteje maradt ezüst, viszont az alja flipp-flopp lett! :) A szín: zöldes aranytól megy arany, narancs, vörösön át a kékesig! :( naggggyon ütős! :P A kilincsek le vannak falazva... Szóóóval, elég komoly! ;) Elvileg jövő hét végére lesz teljesen kész! :D Motort sikerült beszereznie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Motort sikerült beszereznie?Nem. 2 db 5000ccm-es, amit kínáltak szar állapotban volt, a CL600 - biturbo-ját pedig csak szeptemberre ígérik. Szóval egyenlőre rendbe rakja a jelenlegit (hengerfejes) és az ugrik vissza az autóba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Az imént mértem meg a lázam. 39,3°C :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Az imént mértem meg a lázam. 39,3°C :) :) az meg lovaknak is kicsit magas :( gyorsan hideg tus!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts