Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Én most idén először hagytam ki ezt a dolgot, mert már lassan nincs, akit meg kell locsolni, kivéve persze a szűkebb családom hölgytagjait, de idén ez is kimaradt.Amolyan pihenős, lazulós dolog volt.

De jövőre, ha már a kisebbik lányom is nagyobb lesz, sztem folytatom majd a dolgot.Mert utána a szülőkkel mindig mentünk horgászni, úgy családostól.

Lehet, hogy nem annyira divat ez a dolog, de mi lesz ezzel az elcseszett világgal, ha mindent feladunk?

Droidok modjára fogunk teljesen élni.S, ezt nem szabad.Szerintem.

Elküldve
... de mi lesz ezzel az elcseszett világgal, ha mindent feladunk?...

Ezért is jó a klub, van miért kimozdulni, és van miért találkozni az emberekkel.

Elküldve
Én autótmentettem Dormándról Bazsival!

Az Astra úgy döntött szétdurrant egy vízcsövet:)

Holnap én is talizok vele, aztán termosztátot cserézünk az Astrán.

7900ft volt a gyári.

Elküldve

Én gyerköccel voltam/voltunk locsolkodni, bejártuk a szűk családot.... :D

Megtömtük a zsebeket csokinyuszival, meg tojással..... :D No meg 1 kis lóvéval.... ;) :blink: B)

Elküldve

Tegnap bementem dumálni a Tormásiékhoz és mondta az értékesítő, hogy mutat valami érdekeset...

Erre hozta az egyik GTC kulcsát és arra terelt, hogy nézzem meg... :blink:

Hát egy üvegtetős GTC volt! B) Az, amelyiknél a szélvédő felfut a tető közepéig! ;)

Állat egy jármű! :D Nagyon feelinges! ;)

Azt mondták, 6 hónapot kellett megrendelés után várni a gépre!

Szóval Bazs még egész korán megkapta. :D Igaz, itt a nagy szélvédő okozta a problémát!

Az a kemény - ellentétben pl a Peugeot hasonló megoldásával - hogy egy üvegből van a szélvédő addig, amíg tart! Semmi osztás, elválasztás nincs benne egészen a tető közepéig (ahol véget ér!) ;)

Viszont feltehetően, a megreped az üveg - pl. kavics miatt - nem 3-40e Ft lesz a cseréje! :D

Elküldve
Ezért is jó a klub, van miért kimozdulni, és van miért találkozni az emberekkel.

na igaz. a hagyomanyokat jo volna orizni, mert a vegen meg elamerikasodunk es butak leszunk :blink: sok tok jo unnep van, a husvet is az szerintem. itt angliaban nenm unneplik nagyon. jo lett volna otthon lenni. es az is igaz hogy ezert vannak a klubbok, mint ez is hogy osszehozza a hasonlo erdeklodesu embereket ami baromi fontos. B)

Elküldve
Különösen a felavatás! 2 hétig kék-zöld a combod vagy ahova lőnek... B)

Ez nem így van...

Szerintem a legrosszabb az volt, hogy felsorakoztattak mindenkit (vagy 15-en voltunk) és hallottad, hogy egyre közelebbről jött az "áááá", "vazze", "a pi..ába", "ááááá" :blink:

De nagyon jóóóó buli!

Igazi adrenalin dömping! :D

(bár ha adrenalin kell, azt azért a kisautókkal is lehet kreálni! :D)

Elküldve
Ez nem így van...

Szerintem a legrosszabb az volt, hogy felsorakoztattak mindenkit (vagy 15-en voltunk) és hallottad, hogy egyre közelebbről jött az "áááá", "vazze", "a pi..ába", "ááááá" :blink:

De nagyon jóóóó buli!

Igazi adrenalin dömping! :D

(bár ha adrenalin kell, azt azért a kisautókkal is lehet kreálni! ;))

Érdekes,hogy én nem voltam beszärva,amikor elmentünk haverokkal! B)

Nem löttem el 250 golyónál többet,valamennyi katonásdi csak ragatt rám a seregben úgy néz ki! :D

Elküldve
Érdekes,hogy én nem voltam beszärva,amikor elmentünk haverokkal! :blink:

Nem löttem el 250 golyónál többet,valamennyi katonásdi csak ragatt rám a seregben úgy néz ki! B)

Én a beavatásra mondtam a felsorakoztatás dolgot...

Az adrenalin pedig nem a beszarástól jön...

Elküldve
Én a beavatásra mondtam a felsorakoztatás dolgot...

Az adrenalin pedig nem a beszarástól jön...

en szivesen kiprobalnam egyszer a paintballt. a seregben en is szivesen lottem volna de saja ez kimaradt az eletembol. egy kis festekbe meg nem hal bele az ember :blink: asszem.

Elküldve

Tegnap levittem gyerkőcöt a szölőkhöz, aztán hazafelé végre teljesült az álmom, egyedül jöhettem, hosszútávon, és piszok gyorsan! B) Az ültetett futómű meg állat volt :D Nem ért utol a senkise.Egy márkatárs próbálkozott be Páhi után Izsák felé................. széria futóművel.A részleteket nem mesélem el, de én értem hamarabb Izsákra. :D nemkicsit! :blink:

Szóval összeségében bár fáradt voltam tegnap, de feleség 1.0 erősen megkérdőjelezte, hogy minden okés-e velem! ;) Fülig ért a szám ;)

Viszont Páhi előtt egy nyergesvontató bele volt ugorva az árokba.Úgy lerongyolt az útról.Kivert 1-2 fát is......... meg jóól felszántotta a terepet.Érdekes volt, mert bár még kint volt a rendőr is, nem láttam, hogy miért kellett lemennie az útról.Lehet, hogy bealudhatott?

Elküldve
Egész nap szaladgált a mentő Kőrösön. nagyon sok baleset volt a környéken.

talán a tavaszi fáradtság....

Mivel 1db van belőle Kiskőrösön :D

Egyébként én tegnap, ahogy jöttem vissza Kmétre, egy nyergest láttam az árokban, a sertéskombinát előtt kicsivel, a Kudron bitrok bejátatától nem messze.Vitt mindent, akácfát, árkpartot, mindent.Viszont egyetlen autót sem láttam ,ami miatt otrt kellett volna lennie. :blink: B)

Elküldve

Berlina végül elhozta a rendőrautóról a matricát? :blink: Mert ahogy észrevették a zsaruk, hogy Tommal és Antival elkezdtük a szálszakadást keresni a gumin, jobbnak látták továbbállni, nehogy ott a helyszínen elbontsuk a verdát B)

Udi, külön MEGATHX az ejtőernyőért, óriási szívdobogtató érzés volt újra belebújni a cuccba.Mint régen! :D

Elküldve

mikor elmondta, h 1,4es már nem is érdekelt annyira

és úgy igaz, mikor elkezdtük "dicsérni" a verdájukat mi se érdekeltük őket tovább.

el is húztak

szégyen az az autó a nemzetre, maxi fogyi rulez

szerintem ezzel a kasztnival az 1,4es fogyaszt a legtöbbet városban - az én adópénzemből

hát így vigyáznak a fácskákra?

Elküldve

Wolfi!

Ha majd jobb idő lesz és nem lesz ilyen hamar sötét akkor akár a többieknek egy nyitási folyamatot + hajtogatást is bemutathatunk....sőt akiknek adneralinra van szüksége szervezhetünk tandemugrást is. :blink:

Elküldve
Wolfi!

Ha majd jobb idő lesz és nem lesz ilyen hamar sötét akkor akár a többieknek egy nyitási folyamatot + hajtogatást is bemutathatunk....sőt akiknek adneralinra van szüksége szervezhetünk tandemugrást is. B)

Szerintem "Papát" kéne meglepni egy ugrással,én szivesen dobok pénzt a közösbe,hogy lássam a nagy vigyort az arcán utána! :D (na meg a féknyomot a gatyáján) :blink:

Elküldve
Wolfi!

Ha majd jobb idő lesz és nem lesz ilyen hamar sötét akkor akár a többieknek egy nyitási folyamatot + hajtogatást is bemutathatunk....sőt akiknek adneralinra van szüksége szervezhetünk tandemugrást is. :D

Jól hangik, benne vajok.A tandemet viszont é kihagyom, mert ebben nem változott a véleményem, amíg vannak kezeim, és lábam, had lépjek én ki a gépajtón, és had húzzam meg én azt a kioldót :D ;) ;)

Szerintem "Papát" kéne meglepni egy ugrással,én szivesen dobok pénzt a közösbe,hogy lássam a nagy vigyort az arcán utána! ;) (na meg a féknyomot a gatyáján) :blink:

kb. fél havi fizetésedbe kerülne B)

Elküldve
Jól hangik, benne vajok.A tandemet viszont é kihagyom, mert ebben nem változott a véleményem, amíg vannak kezeim, és lábam, had lépjek én ki a gépajtón, és had húzzam meg én azt a kioldót :D :D ;)

kb. fél havi fizetésedbe kerülne :blink:

Tudod mit?Akkor is szeretném látni,ahogy a besz@rás és öröm határát surolod!No meg a gatyádat! B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.