ENDYKA Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Ezeket a képeket tegnap éjjel csináltam itt kint! Hihetetlen de április 10.-én még SZAKADT A HÓ! Az éjjel kb 1-2 cm hó esett, és még most is szálíngózik!!!!! Mikor lesz már vége? Lehet, hogy nem is olyan nagy baj, hogy nem kaptam meg időben a nyári gumikat?! :blink: Talán jól jártál! Elég durva, lassan nyár van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Talán jól jártál! Elég durva, lassan nyár van! Jaja! :blink: Lassan mehetünk a balcsira korizni! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Jaja! B) Lassan mehetünk a balcsira korizni! :D :D hátha így haladunk... De akár az is lehet, hogy elég lesz kilépni az utcára és már úszhatunk is a Duna-Tisza-ban... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 hátha így haladunk... De akár az is lehet, hogy elég lesz kilépni az utcára és már úszhatunk is a Duna-Tisza-ban... :blink: :D Arról most lemardunk. Már apadás van.De v.hogy nembánom. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Arról most lemardunk. Már apadás van.De v.hogy nembánom. :blink: A Dunán igen, de a Tisza még csak most jön! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Töltögettem képeket a galériába. Itt megnézhetők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Töltögettem képeket a galériába. Itt megnézhetők. Jó képek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Töltögettem képeket a galériába. Itt megnézhetők. Majd megkérhetlek,hogy a verdám képeit frissítsd? Küldök majd képet róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Egyébként jelezném cartársak, hogy Kecskeméten most már ne fehér Astrát keressetek trafiként, hanem egy sötétzöld Skoda Felíciát.Gyakorlatilag semmi extra külső jelzés nincs rajta, az érzékelője is egy fekete bumfi a hűtőmaszkjának a közepén.Már láttam úgy is, hogy ment egy verda után, és közben bőszen nézték benne a versenyzők a monitort.Szal legyetek óvatosak. Könnyű vele sövény mellé beállni pl. a Sznt László Krt.-on. !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Egyébként jelezném cartársak, hogy Kecskeméten most már ne fehér Astrát keressetek trafiként, hanem egy sötétzöld Skoda Felíciát.Szal legyetek óvatosak.... Megválasztunk Vezér Egyenesnek! B) Szóval kedves Kecsóiak vigyázat!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Nekem nem kell tartanom tőle...nem úgy közlekedek mint Wolfi! Engem körbe lehet autózni.... :blink: (C14NZ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Nekem nem kell tartanom tőle...nem úgy közlekedek mint Wolfi! Rágalom!!!!!!!! :blink: B) :D Engem körbe lehet autózni.... ;) (C14NZ) Kivéve körforg. és kivéve BMV :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 egyébként a nagykörösi Rföföfökp is rendelkezik már sajátkezelésü hypertrafival ez csinálja elörlöl-hátulról, kocsibban-kocsin kkívül ahogy akarod Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 ... ez csinálja elörlöl-hátulról, kocsibban-kocsin kkívül ahogy akarod Ha csak ennyit olvasnánk el... :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 egyébként a nagykörösi Rföföfökp is rendelkezik már sajátkezelésü hypertrafival ez csinálja elörlöl-hátulról, kocsibban-kocsin kkívül ahogy akarod Gyanus, hogy én is ilyen tuningtrafit láttam. Szal észnél kel lenni, mert elég nrhéz messziről kiszúrni! :blink: Multkor Kiskőrösön is sikerült messziről észrevennem a trafit, mert kilógótt az orra a fehér Felíciának.Éppen 70km/h-ról fékeztem, szépet, mert kb. 300m-ről kiszúrtam.nem parztam, mert az még az a kőkorszaki technika! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Olvassátok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 frankón lekéstem a vonatom, késni fogok ui.: kalapáccsal gravírozás! bejelentkezés nélkül! megvárható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Amolyan sexciós összeröfi, hogy mindenki rajta legyen egy képen, aki sexciótag.Mert így lehet is majd frissíteni a régióhonlapon szereplő régi képet. más: Én a mai CP-t kihagyom.Az ok 1Xű.Családozok. Már megszoktuk! B) Amúgy tegnap erősen hiányoltak Téged Pesten is! Főleg, hogy a fél szekció ott volt! (legalábbis a kemény mag! :blink:) Szóval nehezményezték a pesti kartársak, hogy Te még egyszer sem volt fent Lurdy talin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Már megszoktuk! :D Erre minidg van egy kitűnő webcímem, amit javallani szoktam meglátogatás céljából. :blink: Amúgy tegnap erősen hiányoltak Téged Pesten is! Főleg, hogy a fél szekció ott volt! (legalábbis a kemény mag! B)) Szóval nehezményezték a pesti kartársak, hogy Te még egyszer sem voltál fent Lurdy talin! Ez a jövőben sem fog változni.Ez van.De talikon, és persze a fórumon továbbra is rendelkezésére állok mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Ez a jövőben sem fog változni.Ez van.De talikon, és persze a fórumon továbbra is rendelkezésére állok mindenkinek! B) De miért Wolfi? Szivesen felviszünk egyszer, ha megyünk... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Tomi! Találtam Neked egy felnit! :blink: E-Bay-en 151 EUR-nál tart a licit most Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 De miért Wolfi? Szivesen felviszünk egyszer, ha megyünk... :blink: Ha kell én tuszkolom be a dizelbe és felviszem,ha dumálni mer megfenyítem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Ha kell én tuszkolom be a dizelbe és felviszem,ha dumálni mer megfenyítem! :blink: Előtte érjé' má' utol kicsirigó! B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Előtte érjé' má' utol kicsirigó! :D :D ;) Tudom hol lax! :blink: Hűű de offok vagyun gyáá hee! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Tudom hol lax! :blink: Hűű de offok vagyun gyáá hee! B)ű Ezért vannak a jóbraátok................. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts