Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ezeket a képeket tegnap éjjel csináltam itt kint!

Hihetetlen de április 10.-én még SZAKADT A HÓ!

Az éjjel kb 1-2 cm hó esett, és még most is szálíngózik!!!!!

Mikor lesz már vége?

Lehet, hogy nem is olyan nagy baj, hogy nem kaptam meg időben a nyári gumikat?! :blink:

Talán jól jártál!

Elég durva, lassan nyár van!

Elküldve
Jaja! B) Lassan mehetünk a balcsira korizni! :D :D

hátha így haladunk...

De akár az is lehet, hogy elég lesz kilépni az utcára és már úszhatunk is a Duna-Tisza-ban... :blink:

;)

Elküldve
hátha így haladunk...

De akár az is lehet, hogy elég lesz kilépni az utcára és már úszhatunk is a Duna-Tisza-ban... :blink:

:D

Arról most lemardunk.

Már apadás van.De v.hogy nembánom. B)

Elküldve

Egyébként jelezném cartársak, hogy Kecskeméten most már ne fehér Astrát keressetek trafiként, hanem egy sötétzöld Skoda Felíciát.Gyakorlatilag semmi extra külső jelzés nincs rajta, az érzékelője is egy fekete bumfi a hűtőmaszkjának a közepén.Már láttam úgy is, hogy ment egy verda után, és közben bőszen nézték benne a versenyzők a monitort.Szal legyetek óvatosak.

Könnyű vele sövény mellé beállni pl. a Sznt László Krt.-on. !!!

Elküldve
Egyébként jelezném cartársak, hogy Kecskeméten most már ne fehér Astrát keressetek trafiként, hanem egy sötétzöld Skoda Felíciát.Szal legyetek óvatosak....

Megválasztunk Vezér Egyenesnek! B) Szóval kedves Kecsóiak vigyázat!! :blink:

Elküldve
Nekem nem kell tartanom tőle...nem úgy közlekedek mint Wolfi!

Rágalom!!!!!!!! :blink: B) :D

Engem körbe lehet autózni.... ;) (C14NZ)

Kivéve körforg. és kivéve BMV :D

Elküldve

egyébként a nagykörösi Rföföfökp is rendelkezik már sajátkezelésü hypertrafival

ez csinálja elörlöl-hátulról, kocsibban-kocsin kkívül

ahogy akarod

Elküldve
egyébként a nagykörösi Rföföfökp is rendelkezik már sajátkezelésü hypertrafival

ez csinálja elörlöl-hátulról, kocsibban-kocsin kkívül

ahogy akarod

Gyanus, hogy én is ilyen tuningtrafit láttam.

Szal észnél kel lenni, mert elég nrhéz messziről kiszúrni! :blink:

Multkor Kiskőrösön is sikerült messziről észrevennem a trafit, mert kilógótt az orra a fehér Felíciának.Éppen 70km/h-ról fékeztem, szépet, mert kb. 300m-ről kiszúrtam.nem parztam, mert az még az a kőkorszaki technika! B)

Elküldve
Amolyan sexciós összeröfi, hogy mindenki rajta legyen egy képen, aki sexciótag.Mert így lehet is majd frissíteni a régióhonlapon szereplő régi képet.

más:

Én a mai CP-t kihagyom.Az ok 1Xű.Családozok.

Már megszoktuk! B)

Amúgy tegnap erősen hiányoltak Téged Pesten is! Főleg, hogy a fél szekció ott volt! (legalábbis a kemény mag! :blink:)

Szóval nehezményezték a pesti kartársak, hogy Te még egyszer sem volt fent Lurdy talin!

Elküldve
Már megszoktuk! :D

Erre minidg van egy kitűnő webcímem, amit javallani szoktam meglátogatás céljából. :blink:

Amúgy tegnap erősen hiányoltak Téged Pesten is! Főleg, hogy a fél szekció ott volt! (legalábbis a kemény mag! B))

Szóval nehezményezték a pesti kartársak, hogy Te még egyszer sem voltál fent Lurdy talin!

Ez a jövőben sem fog változni.Ez van.De talikon, és persze a fórumon továbbra is rendelkezésére állok mindenkinek! :D

Elküldve
Ez a jövőben sem fog változni.Ez van.De talikon, és persze a fórumon továbbra is rendelkezésére állok mindenkinek! B)

De miért Wolfi? Szivesen felviszünk egyszer, ha megyünk... :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.