Joee Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 (edited) JOEEE!!! Nekem nem ígértél 1 éve véletlenül 2 db DVD-t? :blink: B) :D :D Na látod, tudsz te szólni péntek elött ;) ;) A gond mindig az volt, hogy pénteki meet-en mondtad és 1 hét múlva én már arra nem emlékszem. Külömben is még nincs 1 éve sem ;) :D Holnap viszem :D Módosítva Április6, 2006 : Joee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Öhöm. Elmékszek ám :blink: Mikor is jösz? Húsvétkor? Pontosan jövő hét csütörtökön, vagyis a pénteki meeten már ott leszek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Pontosan jövő hét csütörtökön, vagyis a pénteki meeten már ott leszek! B) Ok. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 juhhhé!! alig bírom várni a jövhét pénteket! hhhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Zolinak, már megint jön valami cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Zolinak, már megint jön valami cucc? Igen! Nem is egy, hanem 3 csomag! De még a meet elötti napon meg fogja kapni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Tegnap nagyon mérges voltam! :blink: B) :D :D A héten kedden megrendeltem az autóra a felnit+gumit az egyik gumicenterben! Azt mondták, 2-3 nap alatt itt van! Tegnap be is mentünk, erre közölték, hogy nagyon sajnálják, de csak 3 HÉT múlva lesz kerék, mert nincs raktáron és csak addigra lesz kész! Mondták, hogy van 2 napon belül is, csak nem olyan amit kinéztem, hanem árkatagóriában jóval többér!( Jó pofák nem?) Ezt nem hiszem el, hogy Németországban is van ilyen! Mert ugye otthon már azért hozzászokott az ember az ilyen csúszásokhoz, na de hogy itt is! Igy sajnos még a téli gumival kell a haza+visszautat megtenni! ;) ;) ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Vegyél itthon gumit meg felnit! Vagy sokkal olcsóbb a 17 collos kerék kint ?! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Vegyél itthon gumit meg felnit! Vagy sokkal olcsóbb a 17 collos kerék kint ?! :blink: Hát azért jóval olcsóbb, főleg a felnik! http://www.quick.de http://www.atu.de Ezeken a honlapokon lehet utánanézni az áraknak! És mindkettőn van konfigurátor, vagyis fel lehet az autóra próbálni, virtuálisan a felniket! Az otthoni internetcímeket meg biztosan ismered! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Hát azért jóval olcsóbb, főleg a felnik! http://www.quick.de http://www.atu.de Ezeken a honlapokon lehet utánanézni az áraknak! Ha esetleg lenne nyomtávszélesítő elfogadható áron, kellene 2db.De az lenne a lényege, hogy max.2cm-es legyen, és maga a szélesítő külön csatlakozzon az agyhoz.S, ebbe a szélesítőbe kelljen belecsavarni a kerékcsavarokat. Az Astrához, és csak hátra kellene.Ott ugyanis nagyon bent van a kerék! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Nem tudjátok,hogy mezei Astrára passszol-e a GSI lökös elöre,esetleg mit kell hozzá cserélni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Nem tudjátok,hogy mezei Astrára passszol-e a GSI lökös elöre,esetleg mit kell hozzá cserélni???? Elvileg csont nélkül passzol. Gondolom F Astráról beszélsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nem tudjátok,hogy mezei Astrára passszol-e a GSI lökös elöre,esetleg mit kell hozzá cserélni???? Tudsz óccsójé? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 A héten kedden megrendeltem az autóra a felnit+gumit az egyik gumicenterben! Azt mondták, 2-3 nap alatt itt van! Tegnap be is mentünk, erre közölték, hogy nagyon sajnálják, de csak 3 HÉT.... Nem egyedi a problémád, sajnos velem is megtörtént. Bár nem magamnak kell(ett) a felni, megrendeletem a startgumitól-mondták, hogy kb 1 hét és lesz-már lassan egy hónapja hitegetnek-azóta a gumibolton is megpróbáltam beszerezni-hasonló a helyzet. Mondták: hogy válasszak másikat-más szinűt, de csak az kell! Piacgazdaságban az embereknek az igényeit gyorsan és pontosan kellene kielégiteni, nem!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nem egyedi a problémád, sajnos velem is megtörtént. Bár nem magamnak kell(ett) a felni, megrendeletem a startgumitól-mondták, hogy kb 1 hét és lesz-már lassan egy hónapja hitegetnek-azóta a gumibolton is megpróbáltam beszerezni-hasonló a helyzet. Mondták: hogy válasszak másikat-más szinűt, de csak az kell! Piacgazdaságban az embereknek az igényeit gyorsan és pontosan kellene kielégiteni, nem!? Azt eddig is tudtam, hogy magyarországon ilyen a helyzet, de hogy itt németben is ez van, az már feletébb megdöbbentő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Tudsz óccsójé? :blink: Körbe kérdezek,ha találnék jó áron,akkor szólok!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 http://www.fordcapri.hu/forumkep/driftpromo.jpg Zoliiii!!! Rám számíthatsz! B) Én ott leszek!!! Kössszziii az infot! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Körbe kérdezek,ha találnék jó áron,akkor szólok!! Köszi!Igazándiból csak viccnek szántam, mert tudom, hogy 25e.-nél olcsóbban nem lehet hozzájutni. Ha mégis, akkor persze képes vok gyorsba kísértésbe esni................ B) Láasd, hátsó lökös,és lámpa! :D De miért nem áll rá vajh senki a GSi lökösök utángyártására?Annyira macera lenne megcsinálni hozzá a szerszámokat? Mert szvsz. ha sokat, és olcsón tudnának előállítani, akkor hamar megtérülne a befektetés.Főleg ha még külföldi piacokat is megcéloznának vele................. Szerintem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 De miért nem áll rá vajh senki a GSi lökösök utángyártására?Annyira macera lenne megcsinálni hozzá a szerszámokat? Mert szvsz. ha sokat, és olcsón tudnának előállítani, akkor hamar megtérülne a befektetés.Főleg ha még külföldi piacokat is megcéloznának vele................. Szerintem :blink: Az utángyártott lökösök minősége sajnos nagyon silány, sokkal vékonyabb az anyaga és hidegben úgy törik mint az üveg, ráadásul nem is úgy áll az autón mint a gyári B) . Szerintem ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Az utángyártott lökösök minősége sajnos nagyon silány, sokkal vékonyabb az anyaga és hidegben úgy törik mint az üveg, ráadásul nem is úgy áll az autón mint a gyári :blink: . Szerintem ezért. Háá.. nem is azt mondtam, hogy selejtet kell csinálni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Háá.. nem is azt mondtam, hogy selejtet kell csinálni! B) Akkor meg ugyanannyiba fog kerülni mint a gyári :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Ez a drift nap erdekesnek tunik ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 http://www.kepfeltoltes.hu/view/060411/200...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060411/200...ltoltes.hu_.jpg Ezeket a képeket tegnap éjjel csináltam itt kint! Hihetetlen de április 10.-én még SZAKADT A HÓ! Az éjjel kb 1-2 cm hó esett, és még most is szálíngózik!!!!! Mikor lesz már vége? Lehet, hogy nem is olyan nagy baj, hogy nem kaptam meg időben a nyári gumikat?! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Hihetetlen de április 10.-én még SZAKADT A HÓ! Az éjjel kb 1-2 cm hó esett, és még most is szálíngózik!!!!! Mikor lesz már vége? Lehet, hogy nem is olyan nagy baj, hogy nem kaptam meg időben a nyári gumikat?! :D Ez nem semmi... :blink: A nyárik addig sem kopnak... :D de a télik igen... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts