MOR16V Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Ez csak photoshop hehe. Igazából sokkal szebb na igen ez lenne az de akkor más után kell néznem ne legyen egy4ma van még tisztelet is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Na azért... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Egyébként ez lassan kezd itt off lenni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 már nekem is nagyon hiányzik a nyárigumi ebben a 10-15°C-ban a téliek mmmintt a takony kaland ez az érzés baz de még jónéhány hét mire kész leszek a felnikkel Mit csinálsz a felnikkel? Csak nem restaurálod? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 újrafestem a nyári alá, mielőtt föl kerül rá ez lesz az első fényezésem :) koronddal fújva, alapozó, majd ezüst, aztán a fekete végül a színtelen lakk, de a lakk lehet, h elmarad, mert gyárban se tettek rá, majd meglátom hogy tetszik lakk nélkül majd még a gumikat kell kitalálni rá Firestone F590 vagy Michlen E3B vagy P3000 lesz rajtuk jóóó ballonos 185-ösben a márkát kiválasztani a legnehezebb, mert tíz évig biztos nem fogom lecserélni őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Na azért... ;) Egyébként ez lassan kezd itt off lenni... :) Ti GSI fanok! Jöttök akkor pénteken? A bringáitok összeállt már? Remélem számíthatunk rátok!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Hello Mindenki! Megint benéztem közétek!És eszembe jutott hogy valamit bezséltünk hogy nyaron meg kellene oldani meint valmi kis össze röfit csak valami hivatalosabb keretek között!!vélemény,ötlet,stb? van mar valami tervbe? Vagy csak lemaradtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Hello Mindenki! Megint benéztem közétek!És eszembe jutott hogy valamit bezséltünk hogy nyaron meg kellene oldani meint valmi kis össze röfit csak valami hivatalosabb keretek között!!vélemény,ötlet,stb? van mar valami tervbe? Vagy csak lemaradtam! www.volvoclub.hu ;) Egyenlőre még nincs terveb semmise.De egy amolyan "sexsönbuli+minden kedves érdeklődő" összejöhetne, de ez csak az én véleményem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 nyereményként: kolbászsütés a haverokkal? vizelés a kertben bárhol? alvás hálózsákban a garázsban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 nyereményként: kolbászsütés a haverokkal? vizelés a kertben bárhol? alvás hálózsákban a garázsban? Alvás a hálózsákban a fűben! :) De a többi stimm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 www.volvoclub.hu ;) Egyenlőre még nincs terveb semmise.De egy amolyan "sexsönbuli+minden kedves érdeklődő" összejöhetne, de ez csak az én véleményem. :) A volvoclub.hu meg nem biztos lehet hogx opel lesz az a végén ki tudja! majd meg a pénztárca dönt! de nyarra mar eldöl hogy mi lessz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 nyereményként: kolbászsütés a haverokkal? vizelés a kertben bárhol? alvás hálózsákban a garázsban? A közös hányást kihagytad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 na hát azt a jövőben is kihagynám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 na hát azt a jövőben is kihagynám!!! Akkor te nem jöhetsz! :) Pedig Johnny tud nagyon tuti szalmonellás kolbit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Akkor te nem jöhetsz! :) Pedig Johnny tud nagyon tuti szalmonellás kolbit! ;) Nem kell ahhozz kolbi,csak megfelelő mennyiségű unicum és sör! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Nem kell ahhozz kolbi,csak megfelelő mennyiségű unicum és sör! :) Vagy Martini! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Komolyan kérdezetem srácok mert akkor mote felé jeleznünk kéne egy datumot!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Komolyan kérdezetem srácok mert akkor mote felé jeleznünk kéne egy datumot!!!! Szerintem pénteken ejthetnénk pár komoly szót a cp-ben róla. A tavalyi Szelidi buli az tetszett nekünk. Valami hasonlóba biztos benne lennénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Ma beszéltem Tomi023-mal.A nagykörúton, én a külsőben, ő a belsőben.Ablak lehúzva, és beszéltünk néhány szót.Mögöttünk pedig jónéhány sietni akaró ember.Klassz volt! :) Mindez a buszpályaudvar előtti szakaszon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Komolyan kérdezetem srácok mert akkor mote felé jeleznünk kéne egy datumot!!!! Mi is komolyan mondtuk! Szerintem simán benne van mindenki a tavalyi buli megismétlésében! Az teljesen állat volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Első kézből csodálhattam meg Gepárd új felnijet a Sedanon.Überkiba. jó lett.Határtalanul sokat dob a gépen. CSak az a fránya vonóhorog............ ;) :) Nah, majd leszerkesztjük! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Képeket lehetne kérni? Ha már annyira jó lett! :) A vonóhorog meg hasznos is tud lenni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Képeket lehetne kérni? Ha már annyira jó lett! ;) A vonóhorog meg hasznos is tud lenni... ;) Képek szvsz leghamarabb holnap v. a 7végén. A vonóhorog kétségtelenül hasznos, de az összképet egy ilyen gépnél szvsz erősen rontja.Nagyon királyságosak azok a felnik ám! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Képek szvsz leghamarabb holnap v. a 7végén. A vonóhorog kétségtelenül hasznos, de az összképet egy ilyen gépnél szvsz erősen rontja.Nagyon királyságosak azok a felnik ám! :) ;) Legalább a típust meg lehet tudni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Legalább a típust meg lehet tudni? :) TOM! Jöttök pénteken (Antival)??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts