ENDYKA Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Közben már gyorsan el is kelt... :) Ami maradt még azt meg betettem a eladó alkatrészek topicba... ;) Már sok topicban olvastam: hogy te szerzed be az alkatrészeket..hol van boltod? Honlap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Már sok topicban olvastam: hogy te szerzed be az alkatrészeket..hol van boltod? Honlap? Akkor már azt is látnod kellett volna hogy sajnos bezárta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Akkor már azt is látnod kellett volna hogy sajnos bezárta. :) Sajnálom, nem tudtam.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ma megvolt egy kis fék szervíz... :D Brembo Max Tárcsa és Textar betétek... ;) Tomi023 szerint nagyon harapósak lesznek ha bekopnak.... :) ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ma megvolt egy kis fék szervíz... :lol: Brembo Max Tárcsa és Textar betétek... :D Tomi023 szerint nagyon harapósak lesznek ha bekopnak.... ;) ;) ;) :D Eddig sem volt rossz a féke... nem? :) Legalábbis én úgy tapasztaltam a G-nél, hogy egészen jól fog... Bár a fék az mindig lehet jobb... és sosem árt, ha jobb lesz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tegnap nem volt kedvem netre jönni, kihúzták egy fogamat és azzal szenvedtem. :) Ma már alakulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tegnap nem volt kedvem netre jönni, kihúzták egy fogamat és azzal szenvedtem. :) Ma már alakulok. Xar lehet neked! ;) Tuom, kattyam be! ;) Anno nekem is voltak ilyen jellegű gondjaim, és olybá' jól sikeült a dolog, hogy inkább hazatoltam a bringát, mert az összeesés határán voltam.Csak egy kicsit fájt ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Xar lehet neked! :) Nem a fájdalom volt a gond, mert az elviselhető mértékű volt. Inkább az, hogy ügyelni kell a mozdulatokra, mert a seb könnyen szétnyílik. A röhögéssel, meg a kiabálással azért még mindig vigyáznom kell. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 http://cgi.ebay.de/ORIG-OPEL-OMEGA-FELGEN-...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 ;) Látom Tomi beindult! Felraktam a saját képeimet a G Astra / Gumi-felni topicba. Mivel néhányan nem láttátok először a különbséget, így összehasonlító képeket raktam fel! ;) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Menő a szerkóm, mi? :) Tomi, szerintem ceffet jól áll a Vectrának is ez a felni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 http://cgi.ebay.de/ORIG-OPEL-OMEGA-FELGEN-...1QQcmdZViewItem manus visszaválaszolt a kérdésre de csak annyit tud, hogy Original Opel, mert rajta van, ET számot nem és Opel / GM számot se tud mondani. én nem bíznék benne felni ügyben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Na nézzük csak... mik vannak... Astra Coupe 2.2 gyári felnik - E-BAY Astra Coupe 2.2 gyári felnik - újak, dobozból Uhuhu féle Alutec 17"-es felni 115 EUR-ért !!!Astra Coupe TURBO felnik!!! de nagyon drága! 350 EUR! Bár van hozzá 215/40R17-es Goodyear Eagle F1... ;) Lehet, hogy akkor nem is olyan drága? :) Valamilyen 5 küllős Opel felni... ez sem tűnik rossznak... Hát ennyi most így elsőre! Tomi, szerintem vannak közte jóóók... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 A heti mérlegem : Hétfő -Kecskemét-Győr-Kecskemét Közben - Napi kocsikázás Szombat -Kecskemét-Komárom-Kecskemét Össz : 870 km 50 liter nafta ~ kb. 5.7 l/100 km. Sokat mentem a felnik után, remélem megérte... ;) Igaz ez mind semmi Márk ( Speed) felni beszerzéséhez képest... :D A legjobban Pisti (Gepárd ) járt.... :lol: Eddig sem volt rossz a féke... nem? :) Legalábbis én úgy tapasztaltam a G-nél, hogy egészen jól fog... Bár a fék az mindig lehet jobb... és sosem árt, ha jobb lesz! :( Az enyém elég gatya volt már... ;) határon voltak a tárcsák, a betétekről nem szivessen beszélek... :D Most remélem egy darabig renben lesznek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Az enyém elég gatya volt már... ;) határon voltak a tárcsák, a betétekről nem szivessen beszélek... :D Most remélem egy darabig renben lesznek ;) Énnékem is okésak az első fékek, tessenek nagyon.De azért nagyon örülnék, ha hátra is tudnék tárcsákat tenni.Erősen gondolkodom a Vectra tárcsán, mert elvileg az megegyezik az Astra GSi-ével.Asszem holnap bekérdezek a bontóba. Mondjuk még mindig nem tudtam betellni a nyári kerekekkel.Nagyon jók.Végrevégrevégre!!!!!! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Énnékem is okésak az első fékek, tessenek nagyon.De azért nagyon örülnék, ha hátra is tudnék tárcsákat tenni.Erősen gondolkodom a Vectra tárcsán, mert elvileg az megegyezik az Astra GSi-ével.Asszem holnap bekérdezek a bontóba. Mondjuk még mindig nem tudtam betellni a nyári kerekekkel.Nagyon jók.Végrevégrevégre!!!!!! ;) ;) Ez a tárcsázás már az én búrámban is megfordult... ;) Csak az nem tom G Asztrában van 4*100-as hátsó tárcsafék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Ez a tárcsázás már az én búrámban is megfordult... ;) Csak az nem tom G Asztrában van 4*100-as hátsó tárcsafék... :) Most csak okoskodom, de sztem meg kellene tudni, hogy ami alapból tárcsás, annak mekkora a tárcsája, és olyan "agyat" tenni fel a dob helyére.Én is eképpen teszek majd.Nem akarok komplett hidat venni, mert az sokkal drágább+macera itthon, akna nélkül a kicserélése, meg ugye ott a kézifék is, amivel majd még legózni kell. Szóval, sztem......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 A legjobban Pisti (Gepárd ) járt.... :D Kedvében kell járni a szekció vezetőnek. :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Kedvében kell járni a szekció vezetőnek. ;) ;) ;) :D Mikor is láthatjuk élőben? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 már nekem is nagyon hiányzik a nyárigumi ebben a 10-15°C-ban a téliek mmmintt a takony kaland ez az érzés baz de még jónéhány hét mire kész leszek a felnikkel Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 kiváncsi leszek Atommanó gépcsodájára Tessék ez is az. :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Tessék ez is az. ;) :D :lol: http://img.tar.hu/opeltomi/img/13038285.jpg hmmmm kiccsit tuttti géééép!!! ;) hasonló felépítésű fényezésre gondoltam én is csak nekem kell bele a kék szín. Na arra én is... :) :D ;) ugyan mennyi 1 ilyen teljes külső árban????mármint a kétszínű fényezés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Szerintem ennél sokkal szebb a végül megvalósult fény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2006 hmmmm kiccsit tuttti géééép!!! :) ez csak egy terv volt, nem igy néz ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 hasonló felépítésű fényezésre gondoltam én is csak nekem kell bele a kék szín. Ez csak photoshop hehe. Igazából sokkal szebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts