Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Evvel vigyázni kell, mert ahogy nő a hozzászólások száma úgy nő a fogyasztás is... ;) Nem értelek... :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nem értelek... ;) :blink: Amikor elkezdtem fórumozni, akkor 8-8.5öt fogyasztott az Astra, most 13at eszik. :D Ahogy nött a hozzászólásaim száma úgy nött a fogyi is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Amikor elkezdtem fórumozni, akkor 8-8.5öt fogyasztott az Astra, most 13at eszik. ;) Ahogy nött a hozzászólásaim száma úgy nött a fogyi is. :rolleyes: Hm... lehet benne valami! :D Ha megnézed a kis ikont lent, jelenleg 9,3 az átlagfogyim a coupe-val... De jelen tank estében a BC 10,1-nél jár... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hm... lehet benne valami! :D Ha megnézed a kis ikont lent, jelenleg 9,3 az átlagfogyim a coupe-val... De jelen tank estében a BC 10,1-nél jár... :rolleyes: Én szóltam... Amint átléped az 1000-et a fogy is 10 felett lesz, és 1000 hozzászólásonként +1 liter. ;) Bár én most úgy néz ki, hogy 10 lityi körül futottam az uccsó 2-300 km-et. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Én szóltam... Amint átléped az 1000-et a fogy is 10 felett lesz, és 1000 hozzászólásonként +1 liter. ;) Bár én most úgy néz ki, hogy 10 lityi körül futottam az uccsó 2-300 km-et. :rolleyes: :blink: ;) :D ;) ;) ;) És már 997-nál járok! áááááááááááááááááá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Én szóltam... Amint átléped az 1000-et a fogy is 10 felett lesz, és 1000 hozzászólásonként +1 liter. :D Ha összeadom a két autóm fogyiját, akkor helyel közzel ki is jön! ;) :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 húú én fogyim most is 10 lityi, ha én is elérem az 1000 hsz-t 20 lityis lesz a fogyim? és majd v8-cal járok? és ezt megigéritek? baró teccik Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 húú én fogyim most is 10 lityi, ha én is elérem az 1000 hsz-t 20 lityis lesz a fogyim? és majd v8-cal járok? és ezt megigéritek? baró teccik Javíthatatlan! :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hm... lehet benne valami! ;) Ha megnézed a kis ikont lent, jelenleg 9,3 az átlagfogyim a coupe-val... De jelen tank estében a BC 10,1-nél jár... :rolleyes: Ehhez hozzájárult az esti bajúszrángatás is ... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ehhez hozzájárult az esti bajúszrángatás is ... :blink: Mit csináztatok ti az este? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Mit csináztatok ti az este? :blink: Biztos egymás bajszát rángatták! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Miért ti nem jártatok még sötétedés után a Kápolnánál ? Kettesben ? :rolleyes: :blink: ;) 1-esben indultunk uánna 2...3....stb.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Miért ti nem jártatok még sötétedés után a Kápolnánál ? Kettesben ? :rolleyes: :blink: ;) 1-esben indultunk uánna 2...3....stb.. :D Én még nappal sem. Ja hazudok egyszer terepgokartoztam ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Pedig nagyon jó kis hely az (akarom mondani ,volt fiatal koromban) :blink: ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Pedig nagyon jó kis hely az (akarom mondani ,volt fiatal koromban) ;) :D :rolleyes: Mivel egyivásúak :blink: vagyunk az volt az én gyerekkorom időszaka is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ehhez hozzájárult az esti bajúszrángatás is ... :rolleyes: Ez így van... (előtte 9,9-en volt) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ez így van... (előtte 9,9-en volt) ;) Nem is volt még 1000 hozzászólásod... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Milyen idő van most Kecsón? Nem szeretném, ha az időjárás miatt bukna el a holnap Vmax tesztem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Milyen idő van most Kecsón? Nem szeretném, ha az időjárás miatt bukna el a holnap Vmax tesztem... :rolleyes: Olyan borongós, lóg a lába az esőnek időjárás van jelenleg. De hó is elképzelhető, reméljünk azért nem lesz, most -2 fok van. Időjárás, Kecskeméten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Most raktuk ki a táblákat, közben szállingózott valami. (hó, hódara) Tehát nem mosok kocsit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Kőrösön szakad a hó! Pfuj! És nekem még Pestre is kell mennem holnap Kecskemétről! :rolleyes: Ja és még azt akartam kérdezni, hogy ugye nincs most egy napos autópályamatrinya? Mennyibe kerül a 3 napos? köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam tegnap Kecsón! Ma sajnos nem tudok menni hozzátok, de nem szeretnék kimaradni a bulikból... Érezzétek jól magatokat! Kellemes hétvégét! Endyka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Kőrösön szakad a hó! Pfuj! És nekem még Pestre is kell mennem holnap Kecskemétről! :rolleyes: Ja és még azt akartam kérdezni, hogy ugye nincs most egy napos autópályamatrinya? Mennyibe kerül a 3 napos? köszi!!! http://www.autopalya.hu/cimlap/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Köszönöm! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Most raktuk ki a táblákat, közben szállingózott valami. (hó, hódara) Tehát nem mosok kocsit. :rolleyes: ;) Mi 5 perc múlva kezdjük Tomival! ;) Ráérünk mi erre még! :blink: Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam tegnap Kecsón! Ma sajnos nem tudok menni hozzátok, de nem szeretnék kimaradni a bulikból... Érezzétek jól magatokat! Kellemes hétvégét! Endyka :D Örültünk, hogy átnéztél! Gyere nyugodtan bármikor máskor is! Minden pénteken ugyanebben az időben, ugyanitt találkozunk mindig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts