warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Jóó lenne ;) Mondjuk nem annyira jön be a Seat, de elfogadnám. Sógorasszonyék gépe.... :blink: Érdekes módon ehhez 14-15 ezer píz a tampomatos kapcsopó, kábelköteggel. A többi cucc benne van gyárilag...... ;) Vagy inkább ez a természetes ? Az Opel meg érdekes...? Inkább bosszantó :rolleyes: A gép még garis ezért gondoltunk a Skoda szervíznél érdeklődni... A Brill marad utoljára.. :D Nem volt idejük annyira variálni a kábelkötegeket, meg költségcsökkenteni a dolgokat lévén, a Leon elég fiatal konstrukció.Meg ilyenek.De a tempomatos kapcs. relative olcsó hozzá.Vagy kevesebb a matzera vele.Mint Opeléknél. Ott van pl. Udi gépe, ami ugye "alap" Astra, és a jobb hátuljához nincs kikábelezve a ködlámpa.Most, hogy lámpát cserélt, kellett rájönnie.Nekem, a fiatalabb verdámban benne volt a kábel, csak éppen az izzó nem volt kiépítve a foglalatban.A régiben persze.Az újban már benne van. Hát így.
paja Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Ez még a régi kasznis Leon, (nem a "Bonts Formát" )talán az utcsó kiadás... :blink: De az is érdekes 2005 -ös ótóba még berakták a 90 lovas TDI-t.... :rolleyes: Mondjuk ezért is vették meg , ez még az agyon elektronikázott korszak elötti vas... ;)
Gepard Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Nem volt idejük annyira variálni a kábelkötegeket, meg költségcsökkenteni a dolgokat lévén, a Leon elég fiatal konstrukció.Meg ilyenek.De a tempomatos kapcs. relative olcsó hozzá.Vagy kevesebb a matzera vele.Mint Opeléknél. Ott van pl. Udi gépe, ami ugye "alap" Astra, és a jobb hátuljához nincs kikábelezve a ködlámpa.Most, hogy lámpát cserélt, kellett rájönnie.Nekem, a fiatalabb verdámban benne volt a kábel, csak éppen az izzó nem volt kiépítve a foglalatban.A régiben persze.Az újban már benne van. Hát így. Az enyémben spec. az izzó benne volt (van), de nincs bekötve, és az sem fiatal gép már.
paja Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 A G-t néztétek már ? Ott még furat sincs a foncsoron...a foglalatot még nem néztem.. :rolleyes: Úgy látom ebben a témában nincs álltalánosság , ahány ótó annyi féle lehetőség.. :blink:
Gepard Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Országonként más az előírás azért vannak eltérések a hátsó ködlámpák, és tolató lámpák bekötésében. Mivel eddig nekem sehol sem szóltak érte, gondolom akkor itt elég a bal oldali hátsó ködlámpa, és a jobb oldali tolatópilács. Vagy valami ilyesmi.
Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Országonként más az előírás azért vannak eltérések a hátsó ködlámpák, és tolató lámpák bekötésében. Mivel eddig nekem sehol sem szóltak érte, gondolom akkor itt elég a bal oldali hátsó ködlámpa, és a jobb oldali tolatópilács. Vagy valami ilyesmi. A legtöbb autó esetében csak egy oldalon van gyárilag ködlámpa. Hogy miért? A fene tudja! De mivel Magyarországon még a ködlámpa léte sem kötelező, így nem szólhat érte senki, ha csak az egyik oldalon világít. Pláne, hogy gyárilag ilyen! :blink: Tegnap kiírta a BC, hogy kiégett az első izzóm! :rolleyes: Tök jópofa! Mármint nem az, hogy kiégett, hanem, hogy kiírta! ;)
Udi Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Tempomattal kapcsolatban lehet kapni univerzálisat amihez használható a gyári bajuszkapcsoló is 50 körül. Ha egyszer megvadulok beépítem majd a C14SE-be... :rolleyes:
Gepard Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Ugye a szekció tagok közül mindenkinek van érvényes tagságija, aki befizetett a vacsorára? Akinek nincs az szóljon és adok csekket.
J0hnny Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Nekem lehet,hogy lejárt,de jeleztem már Ákosnak,hogy az évadnyitón adom kp-ban neki oda!
Gepard Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Nekem lehet,hogy lejárt,de jeleztem már Ákosnak,hogy az évadnyitón adom kp-ban neki oda! Nézd, meg a kártyán, hogy mikor jár le, szerintem február 5.-én. Ha Ákos azt mondta, hogy jó úgy akkor nekem nem lehet kifogásom.
ZAG Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Szasztok!! Tempomat-ügyben.Leonba nem kell semmit cserélni,csak ki kell húzni a vezetéket a kapcsolótól a mot.vezérlöig. Holnapra meglesz a k.rajz. Paja!! A tempomathoz van kábelkorbács is,vagy csak a bajuszkar??? Ugye a szekció tagok közül mindenkinek van érvényes tagságija, aki befizetett a vacsorára? Akinek nincs az szóljon és adok csekket. Gepárd!!! Nekem csak vacsorám nincs!!!!!! :rolleyes: :blink:
warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Ez még a régi kasznis Leon, (nem a "Bonts Formát" )talán az utcsó kiadás... ;) De az is érdekes 2005 -ös ótóba még berakták a 90 lovas TDI-t.... :blink: Mondjuk ezért is vették meg , ez még az agyon elektronikázott korszak elötti vas... :D nekem azok a Leonok nagyon bejövősek.olyan szép autóformájuk van.Akárcsak a Toledóknak.Főleg ha 2.0T Cupra felirat is van rajtuk! :rolleyes:
paja Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Bajuszkar + kábelkorbács + Leon Ezek vannak meg a művelethez... :D Köszi ! Lakfekete színű, és szép.... :blink: Nyárra 18" Cupra felnik lesznek alatta.... ;)
warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Köszi ! Lakfekete színű, és szép.... :D Nyárra 18" Cupra felnik lesznek alatta.... ;) Biza' szép is lesz! ;) Amúgy erről az új Seat Leon+Altea+Toledo vérvonalról csak annyi a véleményem, hogy ritka gatyán néznek ki. :blink: Akárcsak a Renault Vel Satis.Minő hasonlóság! :rolleyes: Vagy Renault megane 5 ajtóval! ;)
paja Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Rendesen "Bontják a formát".... :rolleyes: :blink: ;)
warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Rendesen "Bontják a formát".... :rolleyes: :blink: ;) Volt egy kép egy ilyen Alteáról.Tényleg bontották a formát.De főleg a bal elejét! :D
Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 nekem azok a Leonok nagyon bejövősek.olyan szép autóformájuk van.Akárcsak a Toledóknak.Főleg ha 2.0T Cupra felirat is van rajtuk! :rolleyes: Wolfi, ez kicsit nem stimmel! ;) Van Leon 1,8T R és RR azokban van 1,8 Turbo ;) és van a Cupra R, az pedig a 2,8-as ;) De az tuti, hogy 2,0T Cupra nincs! ;) Viszont gyönyörű autók a sportos optikájú Leon-ok! (1,9PDTDI és 1,8T-től már gyári opt. tuninggal) Biza' szép is lesz! ;) Amúgy erről az új Seat Leon+Altea+Toledo vérvonalról csak annyi a véleményem, hogy ritka gatyán néznek ki. ;) Akárcsak a Renault Vel Satis.Minő hasonlóság! :blink: Vagy Renault megane 5 ajtóval! :D Én kezdtek megbarátkozni az új Leon-nal is. De a régi az gyönyörű! :(
warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Wolfi, ez kicsit nem stimmel! ;) Van Leon 1,8T R és RR azokban van 1,8 Turbo :rolleyes: és van a Cupra R, az pedig a 2,8-as :D De az tuti, hogy 2,0T Cupra nincs! :blink: Viszont gyönyörű autók a sportos optikájú Leon-ok! (1,9PDTDI és 1,8T-től már gyári opt. tuninggal) Én kezdtek megbarátkozni az új Leon-nal is. De a régi az gyönyörű! ;) Asszem én Toledón láttam ezt a 2.0T feliratot.Talán német rendszámmal. Az igazi vaddisznó viszont tényleg a 2.8-as.De van RR, meg FR, meg minden ilyen furcsa jelzés rajtuk.
Speed Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Asszem én Toledón láttam ezt a 2.0T feliratot.Talán német rendszámmal. Az igazi vaddisznó viszont tényleg a 2.8-as.De van RR, meg FR, meg minden ilyen furcsa jelzés rajtuk. Lehet, hogy az új Toledoban már van 2,0T hisz az új A4-esekben is az van már. Az FR pedig a Francia autókon szokott lenni! :blink: Nem olyat láttál? :rolleyes:
warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Lehet, hogy az új Toledoban már van 2,0T hisz az új A4-esekben is az van már. Az FR pedig a Francia autókon szokott lenni! :D Nem olyat láttál? ;) Asszem ott csak v.mi designelem ami sportossá teszi, semmi több. De én spec. nem a rendszámról beszélek ám! :blink: vagy mégsem cak design? http://adrenaline.vezess.hu/index.php?pagetypeid=3&pageid=15 :rolleyes:
J0hnny Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Mi a jóisten ez itt?Seat klub? :rolleyes: :blink:
coupe Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Volt egy kép egy ilyen Alteáról.Tényleg bontották a formát.De főleg a bal elejét! :blink: Erre gondoltál? :rolleyes:
warwolf Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Igen.Szószerint érelmezte a dolgot a pilot! :rolleyes: :blink: ;) Johnny!S, mikor te Saab klubbot csináltál?Hm? :D ;)
corsarulez Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Akkor már legyen Skoda klub! :rolleyes: :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 No és persze a Trabantosokat se hagyjuk ki! :rolleyes:
Recommended Posts