Speed Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 A 8 óra nekem nem jó. De én majd megoldom a Squash-ozásomat! :rolleyes: Ne foglalkozzatok velem! :blink:
warwolf Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Gepárd mesélt erről a szkvassolásról :rolleyes: , de én féltem a keresztszalagjaimat. Kicsit lazák, ezért nem mejek ilyen "tömegsportra" :blink:
paja Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Ha nem jön közbe semmi nekem is jó a vasárnap 20:00.
J0hnny Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Ok,nekm jó a 8 is!Csak a jobb kezem legyen addigra jó! :rolleyes:
warwolf Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Meló végén indultam haza.Mindszenti, ötös kerszteződése.Mivel látom, hogy jobbról jön egy Passat, fékezek.Megállok, és várok.Látom, hogy kirakja az irányjelzőt, és jobbra, a Mindszenti folytatására kanyarodik, a Sütőüzem felé.Elkezdek csorogni, hogy ne kelljen megvárnom a nekem balról, az ötösön érkező kocsisort, eere ez az idiót@ beleáll a fékbe, és elkezd mutogatni.Én szintén satu, és néztem, hogy mi a jó édes anyukáját mutogat.Aztán láttam, hogy szinplán hüle, ezért egyes, aztán pörgő kerékkel tova.Aki nem normális, az ............. A Halasi útig nem ért senki sem utol, és most az örömlányok sem akartak annyira elémlépni.Sőt, inkább hátráltak. :rolleyes:
ZAG Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :rolleyes:
warwolf Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :rolleyes: Hol is kell nézni???? :blink:
tomi023 Elküldve Február13, 2006 Elküldve Február13, 2006 Legyen vasárnap hogy hány órakor az mindegy. De ha megint 4-en leszünk szerintem elég 1 pálya is akkor meg jó a 18h :rolleyes:
Gepard Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Legyen vasárnap hogy hány órakor az mindegy. De ha megint 4-en leszünk szerintem elég 1 pálya is akkor meg jó a 18h :rolleyes: Akkor maradjunk ennyiben. Ma már én is jobban érzem a jobb kezem, most jönne ki a hatása? Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :blink: Sőt én is járok arrafelé elég sűrűn.
paja Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Olyan gyors vagy :D a gépem nem képes követni :rolleyes: :blink: ;)
Gepard Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 J0hnny a beállásodról "Juanes - La camisa negra" című számának klipje jut eszembe. :rolleyes: :blink: ;)
J0hnny Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Engem inkább Aggasi-ra emlékeztet! :rolleyes:
Gepard Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Engem inkább Aggasi-ra emlékeztet! :rolleyes: Inkább olyan "Smalville" sorozat "Clark Kent"-es a mozgás
warwolf Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 http://img118.imageshack.us/img118/7070/dsc013269by.th.jpg Akcióban!!!! :rolleyes: Ez a kiforrott mozdulet!Hmmm! :blink: Igazi reflexember! ;) ;) A lényeg, hogy jó buli volt! :D ;)
paja Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Jó volt egy kis mozgás, az öreg csontjainknak... :rolleyes:
warwolf Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el?? Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :blink: ZAG! Én ma árgus szemekkel néztem az autód, de nem láttam seholsem! :rolleyes: ;)
Speed Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Ma már én is jobban érzem a jobb kezem, most jönne ki a hatása? Bizony 3-ad napra jön elő a hatás igazán... :rolleyes:
Gepard Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Nos, úgy alakult a helyzet, hogy sem én sem Wolfi nem tudunk leutazni paksra. Ha valaki mégis menne az ma vagy holnap délelőtt jelezze, kellene csináltatnunk egy koszorút a szekció nevében.
ZAG Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 ZAG! Én ma árgus szemekkel néztem az autód, de nem láttam seholsem! :rolleyes: ;) Ma nem is láthattad,mert termosztátot kellett cserélnem ,és bennt állt a mühelybe.. :D Ahol általában parkolni szoktam,az ott van a kutyakiképzötelep kerítésénél.A zöldséglerakat mellett. Fehér F Car. Pénteken,ha lennne tali akkor elmennék,most már van 1 kis időm.. :blink:
paja Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 CP állandónak tekinthető... :rolleyes: Mondjuk nem régóta vagyok szekcsőtag de eddig még mindig voltunk/voltak hol többen, hol kevesebben.. :blink:
warwolf Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Ahol általában parkolni szoktam,az ott van a kutyakiképzötelep kerítésénél.A zöldséglerakat mellett. Fehér F Car. Okhaj!Leesett!Először néztem bután, hogy lehet, hogy nem is egy utcában melózunk! :rolleyes: De mostmár okés.Na ha arra járok pl. csütörtökön, akkor beköszönök! :blink:
ZAG Elküldve Február15, 2006 Elküldve Február15, 2006 Okhaj!Leesett!Először néztem bután, hogy lehet, hogy nem is egy utcában melózunk! :blink: De mostmár okés.Na ha arra járok pl. csütörtökön, akkor beköszönök! ;) Skodánál dolgozok,mint ampervadász.... :rolleyes:
Recommended Posts