Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Meló végén indultam haza.Mindszenti, ötös kerszteződése.Mivel látom, hogy jobbról jön egy Passat, fékezek.Megállok, és várok.Látom, hogy kirakja az irányjelzőt, és jobbra, a Mindszenti folytatására kanyarodik, a Sütőüzem felé.Elkezdek csorogni, hogy ne kelljen megvárnom a nekem balról, az ötösön érkező kocsisort, eere ez az idiót@ beleáll a fékbe, és elkezd mutogatni.Én szintén satu, és néztem, hogy mi a jó édes anyukáját mutogat.Aztán láttam, hogy szinplán hüle, ezért egyes, aztán pörgő kerékkel tova.Aki nem normális, az .............

A Halasi útig nem ért senki sem utol, és most az örömlányok sem akartak annyira elémlépni.Sőt, inkább hátráltak. :rolleyes:

Elküldve
Legyen vasárnap hogy hány órakor az mindegy. De ha megint 4-en leszünk szerintem elég 1 pálya is akkor meg jó a 18h :rolleyes:

Akkor maradjunk ennyiben.

Ma már én is jobban érzem a jobb kezem, most jönne ki a hatása?

Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el??

Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :blink:

Sőt én is járok arrafelé elég sűrűn.

Elküldve
Warwolf,te minden nap a Mindszenti krt-n jársz el??

Akkor láthatod nap,mint nap a gépsárkányom!! :blink:

ZAG! Én ma árgus szemekkel néztem az autód, de nem láttam seholsem! :rolleyes: ;)

Elküldve

Nos, úgy alakult a helyzet, hogy sem én sem Wolfi nem tudunk leutazni paksra.

Ha valaki mégis menne az ma vagy holnap délelőtt jelezze, kellene csináltatnunk egy koszorút a szekció nevében.

Elküldve
ZAG! Én ma árgus szemekkel néztem az autód, de nem láttam seholsem! :rolleyes: ;)

Ma nem is láthattad,mert termosztátot kellett cserélnem ,és bennt állt a mühelybe.. :D

Ahol általában parkolni szoktam,az ott van a kutyakiképzötelep kerítésénél.A zöldséglerakat mellett.

Fehér F Car.

Pénteken,ha lennne tali akkor elmennék,most már van 1 kis időm.. :blink:

Elküldve

CP állandónak tekinthető... :rolleyes:

Mondjuk nem régóta vagyok szekcsőtag de eddig még mindig voltunk/voltak hol többen, hol kevesebben.. :blink:

Elküldve
Ahol általában parkolni szoktam,az ott van a kutyakiképzötelep kerítésénél.A zöldséglerakat mellett.

Fehér F Car.

Okhaj!Leesett!Először néztem bután, hogy lehet, hogy nem is egy utcában melózunk! :rolleyes:

De mostmár okés.Na ha arra járok pl. csütörtökön, akkor beköszönök! :blink:

Elküldve
Okhaj!Leesett!Először néztem bután, hogy lehet, hogy nem is egy utcában melózunk! :blink:

De mostmár okés.Na ha arra járok pl. csütörtökön, akkor beköszönök! ;)

Skodánál dolgozok,mint ampervadász.... :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.